Ha alkalmas lenne rá akkor nem mennének Szolnokra ...Nem úgy volt, hogy akkor a gurulóról szálltak volna fel?
Háborús vészhelyzetben lehet hogy megpróbálnák de most béke van, és egy ilyen sikertelen kísérlet nagyon sokba is kerülhetne ...
Ha alkalmas lenne rá akkor nem mennének Szolnokra ...Nem úgy volt, hogy akkor a gurulóról szálltak volna fel?
Én tényleg nem értem - miért kell titkolni hogy megnéztünk közelebbről egy potenciális jelöltet?Lássuk már!![]()
Én tényleg nem értem - miért kell titkolni hogy megnéztünk közelebbről egy potenciális jelöltet?
Kikísérik, vagy netán tankolási próba?Most szállt fel Pápán a KC (PTZNX),...hamarosan szerintem a Gripenek is követik, jöhet a parádé![]()
Kikísérik, vagy netán tankolási próba?

Felszállt Pápáról a PT-ZNX.
Sétarepülés vagy indul hazafelé? (hamarosan kiderül…)
Akartam is mondani, ha már ide jött, demózhatná az utántöltési képességét. Ha üzemanyagot nem is ad át, legalább a megközelítést gyakorolhatnák a srácok picit. Mindenki jól járna.
De gondolom a podokat sajnos nem hozta magával.
Talán annyi helyesbítés, hogy az utóbbi időben le szokott jönni a delta gurulón egy darabig, szóval a beton szabaddá van téve rakodás közben.mert a nagy gép csak a pályán tud parkolni a rakodás ideje alatt, így "eltorlaszolja" a pályát a vadászok elől.
Ancsakat hasznalnak az oroszok is a mai napig. Valahogy csak megoldjak az uzemeltetest az ukranok nelkul. Ez nekunk nem lehet opcio?jövőre lejár az uccsó Ancsa...
Azok gyanítom fiatalabbak.Ancsakat hasznalnak az oroszok is a mai napig. Valahogy csak megoldjak az uzemeltetest az ukranok nelkul. Ez nekunk nem lehet opcio?
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..