KC-390 / C-390 Millenium (Embraer, Brazília)

Nem úgy volt, hogy akkor a gurulóról szálltak volna fel?
Ha alkalmas lenne rá akkor nem mennének Szolnokra ...
Háborús vészhelyzetben lehet hogy megpróbálnák de most béke van, és egy ilyen sikertelen kísérlet nagyon sokba is kerülhetne ...

Ha aláírnak leghamarabb 2023-ban érkezhetnek,viszont jövőre lejár az uccsó Ancsa... :/ :(

Sajnos a kepesseg ideiglenes megszunese mar eddig is tisztan lathato volt.. abban remenykedhetunk, hogy a kivonastol az uj gepek erkezeseig eltelt ido a leheto legkisebb lesz.

Most szállt fel Pápán a KC (PTZNX),...hamarosan szerintem a Gripenek is követik, jöhet a parádé :cool:

Felszállt Pápáról a PT-ZNX.
Sétarepülés vagy indul hazafelé? (hamarosan kiderül…)

Kikísérik, vagy netán tankolási próba?

Akartam is mondani, ha már ide jött, demózhatná az utántöltési képességét. Ha üzemanyagot nem is ad át, legalább a megközelítést gyakorolhatnák a srácok picit. Mindenki jól járna. :)

De gondolom a podokat sajnos nem hozta magával.

Felszállt Pápáról a PT-ZNX.
Sétarepülés vagy indul hazafelé? (hamarosan kiderül…)
Akartam is mondani, ha már ide jött, demózhatná az utántöltési képességét. Ha üzemanyagot nem is ad át, legalább a megközelítést gyakorolhatnák a srácok picit. Mindenki jól járna. :)

De gondolom a podokat sajnos nem hozta magával.

Gripenekkel repül, annyit elárulok, demóznak.

mert a nagy gép csak a pályán tud parkolni a rakodás ideje alatt, így "eltorlaszolja" a pályát a vadászok elől.
Talán annyi helyesbítés, hogy az utóbbi időben le szokott jönni a delta gurulón egy darabig, szóval a beton szabaddá van téve rakodás közben.
(Ha jól emlékszem ,az egyik szállítmánynál a mi Antonovunk ott sertepertélt a levegőben, meg le is szállt, miközben be lettek pakolva a Mi-24-esek)

Remélem lesznek nagy felbontású képek, nem csak ilyen csökkentett, méretre szabott akármik.

Ha jól látom lassan vége a műsornak (közben egy C17-es is iskola körözget Pápán..)
Ahogy elnézem átmozgatták a kicsikét. :)
Volt minden 3000 és 15000 láb, 150 és 300 kts között.

• Tetszik
Reactions: wolfram
967kc.jpg