![]()
Magyarország, Budapest, Budapest
Budapest, 1945. február 13. V. Kosztyerev törzsőrmester és A. Petrjakov őrmester kitűzik a New York-palota tetejére a vörös zászlót a német csapatok kiűzése után.
„A magyarok kegyetlensége esetenként felülmúlta a nácikét”
http://www.hetek.hu/hatter/201303/a...ZYEFtKtoyEtGtzCuKBLx-4MFnGyGYhHiMFLZP07KfjTSE
Én abban biztos vagyok hogy valóban a rossz oldalon harcoltunk, de úgy érzem hogy az nem igaz amit a két orosz írt, hogy önként és dalolva semmi külső kényszer nélkül támadtunk rájuk. Egy egy kihágást és kegyetlenkedést el tudok képzelni megint csak a mi részünkről is, de azt hogy mi rosszabbak lettünk volna mint a nácik(mert ugye ráadásul még a WM sem volt náci feltétlenül, az az SS!), azt megint erős ferdítésnek - túlzásnak érzem.„A magyarok kegyetlensége esetenként felülmúlta a nácikét”
http://www.hetek.hu/hatter/201303/a...ZYEFtKtoyEtGtzCuKBLx-4MFnGyGYhHiMFLZP07KfjTSE
Arról, hogy milyen a megítélésünk a volt megszállt területen meggyőződhetsz, ha elutazol Voronyezsbe. Szólalj meg magyarul, és ha túléled, akkor mára már lenyugodtak a kedélyek.Én abban biztos vagyok hogy valóban a rossz oldalon harcoltunk, de úgy érzem hogy az nem igaz amit a két orosz írt, hogy önként és dalolva semmi külső kényszer nélkül támadtunk rájuk. Egy egy kihágást és kegyetlenkedést el tudok képzelni megint csak a mi részünkről is, de azt hogy mi rosszabbak lettünk volna mint a nácik(mert ugye ráadásul még a WM sem volt náci feltétlenül, az az SS!), azt megint erős ferdítésnek - túlzásnak érzem.
Szar ezzel magyarként szembe nézni, még ha közöm sem volt hozzá akkor is, de itt szerintem rosszabb fényben tüntetnek fel minket, mint amit megérdemelnénk.
Legalább is remélem...
Én abban biztos vagyok hogy valóban a rossz oldalon harcoltunk, de úgy érzem hogy az nem igaz amit a két orosz írt, hogy önként és dalolva semmi külső kényszer nélkül támadtunk rájuk. Egy egy kihágást és kegyetlenkedést el tudok képzelni megint csak a mi részünkről is, de azt hogy mi rosszabbak lettünk volna mint a nácik(mert ugye ráadásul még a WM sem volt náci feltétlenül, az az SS!), azt megint erős ferdítésnek - túlzásnak érzem.
Szar ezzel magyarként szembe nézni, még ha közöm sem volt hozzá akkor is, de itt szerintem rosszabb fényben tüntetnek fel minket, mint amit megérdemelnénk.
Legalább is remélem...
Arról, hogy milyen a megítélésünk a volt megszállt területen meggyőződhetsz, ha elutazol Voronyezsbe. Szólalj meg magyarul, és ha túléled, akkor mára már lenyugodtak a kedélyek.
Most nézem, a hozzászólásokban osztják rendesen a Htka fórumot, molnibalage - t ki is tiltották.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..