https://jogalappal.hu/a-kc-390-targ...VSv5DGEC0grSXjK9hvhnq5YdE0bx1kk2kZoX8CF2oXWQE
Még kis infók a KC ügyhöz.
Még kis infók a KC ügyhöz.
Szerintem is, talán a BMW.
Lehet osszekötik az évfordulót a pragmatikus megállapodásokkal. Úgyis utálják egymást legalább nem kell még egyszer összefutni. Csak a német Himnuszt hanyagoljuk, mert a Banya megint rosszul lesz és ugranak a Pumák.![]()
Ehhez minimum még 10.000 migránst is be kellene fogadnunk.![]()

Ha valami lesz akkor tuti az ünnepek alatt. Akkor senkit se érdekel, és mire január 2-3 lesz eltelik 3-4-5 nap, és ugye minden csoda 3 napig tart.Én azt várom, hogy elmondják közösen, hogy milyen nagy barátok vagyunk.
Szerintem az önkormányzati választás után lehet itt bejelentés ha már döntöttek a típus mellett. Nem akarják a társadalom egyes elemeit ezzel húzni, muníciót adni az ellenzék kezébe, hogy OV fegyverkezik.
Karácsony előttre várom, mint tavaly. Úgy is lassan már itt van, bő 4 hónap.

Akinek esze és szerencséje volt találni egyet hazavitte. Senki se kereste, igaz 2-3 év múlva meg semmit se ért mert pont leesett az ára 93 körül, de aztán újra elkezdett emelkedni 95 után. Én erre a trabi keresős lázra emlékszem arról a nyárról. Mindenki trabikra vadászott.Az egész nyugati határszélen, az utak mentén leállított Trabantok, Wartburgok voltak. Amiket szép lassan elhordtak honfitársaink haza. Egyben, vagy alkatrészenként, kinek mi kellett. A kutya se kereste később ezeket az autókat, a rendőrök meg nem fogalkoztak vele.

Ha valami lesz akkor tuti az ünnepek alatt. Akkor senkit se érdekel, és mire január 2-3 lesz eltelik 3-4-5 nap, és ugye minden csoda 3 napig tart.![]()
"A német haditechnika komoly szerepet játszik a magyar hadsereg újjáépítésében, és ez a jövőben is így lesz - mondta a magyar kormányfő."Na kérem, megtörtént a nagy bejelentés!
Merkel: "Magyarország jól használja fel az úniós pénzeket."
Ennyi, nincs itt kérem semmi korrupció, lehet abbafejezni a hangulatkeltést!
![]()
Puma játszik a karácsonyi hóban."A német haditechnika komoly szerepet játszik a magyar hadsereg újjáépítésében, és ez a jövőben is így lesz - mondta a magyar kormányfő."
...és arra gondol hogy "Magyarország milyen jól használja fel az uniós pénzeket" (Merkel 2019)Puma játszik a karácsonyi hóban.
![]()

Szép jószág, mindkettő.Puma játszik a karácsonyi hóban.
![]()
Ezért ilyen boldog!...és arra gondol hogy "Magyarország milyen jól használja fel az uniós pénzeket" (Merkel 2019)![]()

Lynix rol se feledkezünk el. (Hát ha most fogadni kénne én arra a jószagra rakokPuma játszik a karácsonyi hóban.
![]()
) A múltkori videos linkben "nagyon" nézzegetük 
Kicsit legyek rosszmájú is"A német haditechnika komoly szerepet játszik a magyar hadsereg újjáépítésében, és ez a jövőben is így lesz - mondta a magyar kormányfő."
Hogy is volt még a tavasszal. Ha nem csal az emlékezettem akkor a BW él felmerült hogy a létszámhiányra (és egyéb tényezők miatt) nem e kelenne megfontolni "uniós" állampolgárok felvételét is. Valamit valamiért. Nekem ez is beugrott.
de az ellentétüket úgy tűnik félre tudtàk rakni mert elég nagy volt a szinészetIgazad van, de pont emiatt az is hibas feltetelezes, hogy barmikor is osszevesztek volna. Ezek profik. Erdekek vannak, nem szimpatia.Dehogy békültek ezek ki ... a politika hatalmas színházde az ellentétüket úgy tűnik félre tudtàk rakni mert elég nagy volt a szinészet
Ez pontosan így van.Igazad van, de pont emiatt az is hibas feltetelezes, hogy barmikor is osszevesztek volna. Ezek profik. Erdekek vannak, nem szimpatia.
Na kérem, megtörtént a nagy bejelentés!
Merkel: "Magyarország jól használja fel az úniós pénzeket."
Ennyi, nincs itt kérem semmi korrupció, lehet abbafejezni a hangulatkeltést!
![]()

Azt te sem gondolod komolyan hogy nem lopják a pályázati pénzt?"Merkel: "Magyarország jól használja fel az úniós pénzeket."
MUHAHAHAHAHA
Most akkor mégsem lopják el az uniós pénzeket ?
Most mi lesz a magyargyűlölő, nemzetáruló ellenzékkel ? Mit fognak mantrázni ?![]()
A legutolsó önkormányzat előre eldöntötten adja ki a pályázatokat, általában az "udvari" építési/informatikai/egyéb vállalkozónak aki pedig általában vastagon túlszámláz
Mondjuk ez engem annyira nem zavar, mert az előzőek annyit loptak, hogy maradni se maradt, most lopnak is meg marad is.Nagyjából egyet értek veled Krisss, de azt is figyelembe kell venni, hogy akkor kevesebb volt a forrás is. A Fidesz vezetés akkor fog megméretni igazán, ha majd nem kedvező nemzetközi környezetben kell a jelenlegi viszonylagos jólétünket fenntartaniuk.Azt te sem gondolod komolyan hogy nem lopják a pályázati pénzt?A legutolsó önkormányzat előre eldöntötten adja ki a pályázatokat, általában az "udvari" építési/informatikai/egyéb vállalkozónak aki pedig általában vastagon túlszámláz
Mondjuk ez engem annyira nem zavar, mert az előzőek annyit loptak, hogy maradni se maradt, most lopnak is meg marad is.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..