Hol olvastad, forrás??Most olvastam,hogy beszállnak egy A5 korszersitési programba.Minek,ha nem lesz hozzá korszerűsitendő járgány?Meghogy tárgyalnak 57db A7 beszerzéséről

Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Hol olvastad, forrás??Most olvastam,hogy beszállnak egy A5 korszersitési programba.Minek,ha nem lesz hozzá korszerűsitendő járgány?Meghogy tárgyalnak 57db A7 beszerzéséről
Jójó, de ezt is irtad:Most olvastam,hogy beszállnak egy A5 korszersitési programba.Minek,ha nem lesz hozzá korszerűsitendő járgány?Meghogy tárgyalnak 57db A7 beszerzéséről
Akkor most mit olvastál...? És hol?Upsz,ez csak nekem nem tünt fel?Romulánia egy amarikai szervezetű(57db) Leo2A7+ hk zl-at rendelt,...
Hol olvastad, forrás??![]()
Az alaphirt,hogy beszállnak egy A5 modernizációs programba,a regiment újságban.A többit gugli,kereső, románia leopárd2 keresés.Oláh oldalakon elég sokat irnak a kérdésről,de forditó kell nekem hozzá-az meg némileg torzit.Aki ért vlachul,pontosithatJójó, de ezt is irtad:
Akkor most mit olvastál...? És hol?
A másik probléma ezzel, hogy a program tudtommal A4-fejlesztésére van. Annál is inkább, mert A5 nem igazán van. A4 és A6 szintű Leo elég sok országnak van még, de A5-je főleg csak a németeknek volt. Ezek nagy részét megvették a lengyelek, amiket saját kútfőből fejlesztettek tovább. A dánoknak van még, de az elvileg majdnem A6, csak az L55-ös ágyú nélkül. A németek utolsó darabjait most upgradelik A7V-re.Az alaphirt,hogy beszállnak egy A5 modernizációs programba,a regiment újságban.A többit gugli,kereső, románia leopárd2 keresés.Oláh oldalakon elég sokat irnak a kérdésről,de forditó kell nekem hozzá-az meg némileg torzit.Aki ért vlachul,pontosithat
Érdekes lenne, ha tudnék mandarinul, csak alúlképzettnek tűnök, mival csak a kantonit ismerem, ez pedig úgy viszonyul egymáshoz, mint a horvát és a lengyel. Bocs.http://www.baidu.com/#iact=wiseindex/tabs/news/activity/newsdetail=%7B%22linkData%22%3A%7B%22name%22%3A%22iframe%2Fmib-iframe%22%2C%22id%22%3A%22feed%22%2C%22index%22%3A0%2C%22url%22%3A%22https%3A%2F%2Fmbd.baidu.com%2Fnewspage%2Fdata%2Flandingpage%3Fs_type%3Dnews%26dsp%3Dwise%26context%3D%257B%2522nid%2522%253A%2522news_9966161642596337089%2522%257D%26pageType%3D1%26n_type%3D1%26p_from%3D-1%26innerIframe%3D1%22%2C%22isThird%22%3Afalse%2C%22title%22%3Anull%7D%7D
Csak erdekessegnek. /kivancsi vagyok kinek mozgatja meg a fantaziajat./
A kepeket is eleg latni /egyebkent hegyvideki es nehezen megkozelitheto helyek tuzoltasarol szol. Erdekes hogy raketakkal es granatokkal is operalnak./ de az uavn kivul a 122 mm /d30 asnak / nezem/ szerelt mrap ami erdekes... /kinai katasztrofa vedelmi termekekre elvileg nincs embargoÉrdekes lenne, ha tudnék mandarinul, csak alúlképzettnek tűnök, mival csak a kantonit ismerem, ez pedig úgy viszonyul egymáshoz, mint a horvát és a lengyel. Bocs.
Rossz a link, amit betettél. CSak a lokál "google" kezdőoldalt dobja fel!http://www.baidu.com/#iact=wiseindex/tabs/news/activity/newsdetail=%7B%22linkData%22%3A%7B%22name%22%3A%22iframe%2Fmib-iframe%22%2C%22id%22%3A%22feed%22%2C%22index%22%3A0%2C%22url%22%3A%22https%3A%2F%2Fmbd.baidu.com%2Fnewspage%2Fdata%2Flandingpage%3Fs_type%3Dnews%26dsp%3Dwise%26context%3D%257B%2522nid%2522%253A%2522news_9966161642596337089%2522%257D%26pageType%3D1%26n_type%3D1%26p_from%3D-1%26innerIframe%3D1%22%2C%22isThird%22%3Afalse%2C%22title%22%3Anull%7D%7D
Csak erdekessegnek. /kivancsi vagyok kinek mozgatja meg a fantaziajat./
Honnan veszed hogy nincs pénzük? Te vagy a pénzügyes ott? Nem! Találgatsz! Nem bezzeg romanozunk de ne legyünk mar olyan nagy mellénnyel.Hülyeség, csak érdeklődés van. A románoknak nincs pénzük. Amikor a magyarok bejelentették a Gripeneket azonal azt nyilatkozták vesznek 48 darab f-16-ot. Erre sok hülye magyar tényként vette ezt és itt is tényként hirdették, hogy a románoknak már van ennyi...
Közbe több mint 10 év alatt 12 darab használt sz@r f-16-ot voltak képes venni amivel fel sem tudnak szállni és egyáltalán nem "combat ready"
Szóval bármilyen hírnél a mondatokat érdemes értelmezni. Mert ahol az van írva érdeklődés van és tárgyalás az nem ér semmit.
Ha nincs szerzödés addig kussolniuk kellene a románoknak is és a beteg bezzeg románozóknak is.
Napi használat melletti árolásra(rajta marad a rotorlapát) nem fér bele 4 Minyó egybe.
Felszinteket kell csinalniIgen srégen rakva is maximum 3-at lehet cipőkanállal bepréselni rotorlapáttal együtt. Bár az új könnyű helikopterekből szerintem befér 4-4db.
Felszinteket kell csinalnivagy ilyen mobil emelvemyeket mint az osztraknal oszt minten 2. At olyanon tarolni es azzal eggyutt mozgatni
persze ez cak bekeben jatszik./nem gondolom komolyan az osztrak mentoszolgalatnal se jott be a dolog ha jol tudom./bar lehet hogy tevedek/
Neked nincs mire nagy mellénynek lenni, de a magyaroknak igen. Az pedig nem nagy "mellűség" ha az oláhkról a tényeket közli az ember. Beteges antimagyarizmus van egyesek fejében itt. Ha csak 1 jót írsz a magyarokról és nem hazudsz a románokról akkor az ilyen betegek szerint lenézed a bucka lakó oláhkat és "túlzott magyarkodol" Betegek az ilyenek és szégyelljék magukat!Honnan veszed hogy nincs pénzük? Te vagy a pénzügyes ott? Nem! Találgatsz! Nem bezzeg romanozunk de ne legyünk mar olyan nagy mellénnyel.
Utálok egyetérteni veled de jelen esetben igazad van. Az összes belengetett nagy beszerzésük szárazföldi szinten megállt a szándéknyilatkozat meg az érdeklődés szintjén évek óta.Neked nincs mire nagy mellénynek lenni, de a magyaroknak igen. Az pedig nem nagy "mellűség" ha az oláhkról a tényeket közli az ember. Beteges antimagyarizmus van egyesek fejében itt. Ha csak 1 jót írsz a magyarokról és nem hazudsz a románokról akkor az ilyen betegek szerint lenézed a bucka lakó oláhkat és "túlzott magyarkodol" Betegek az ilyenek és szégyelljék magukat!
Emelet a románok elköltötték a lopott pénzüket patriotra és a haditengerészetre és a kamu f-16-ra.
A többi "beszerzéseik" mind kamu.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..