T-90

story.php

És ki a frász fogja használni azokat...? Hol van ehhez az állomány és bérezés..?

Majd kialakul.
Legfeljebb felszerelek tarcsisnak én is, kibírom azt a pár hetet.
Megjegyzem te is felszerelhetnél,legalább tarcsisnak,nagy szükség van fitt,fiatal,ambíciózus emberekre a seregben.
Pár hét úttörő gombóc,és fiatalodok vagy 10 kilót.:)

Bocsánat, de sok mrd-os beszerzéseknél, a "majd kialakul" az pontosan az szint, hogy tarkónvágom azt, aki így pánik a közpénzzel... Azért venni egy rakás vasat, hogy álljon kihasználatlanul vagy rohadjon szét valahol az nem a jó út.

De azt edd elő egy mrd-os civil projektnél, amikor kérik a terveket és benyögöd, hogy "majd kialakul".
Szerinted mennyire röhögnek a képedbe és zavarnak el a búsba?

Remek.

N+1-szer ki lett fejtve, hogy ennek realizálható komoly harcértéke nincs. Minden tartalékos rendszer alapja az egykor gerincet adó hivatásos állomány az adott eszközön. Ez itt nincs pont. Hogy a búbánatba akarsz tartalékost tenni egy olyan nehézfegyverzetre, amin még senki nem szolgált? Te hogyan harcolnál hatékonyan egy T-90-en vagy Leo2A7-tel úgy, hogy életedben fotón láttad vagy max. nyílt napon tapogattad meg?

Ez kb. akkora baromság, mint egy An-2-es kukacbobázó pilótát Gripenre ültetni vagy egy volt Nyevást NASAMS-ra, aki legjobb esetben is ma 45+ éves. Ezt mégis hogyan...?

Megjegyzem te is felszerelhetnél,legalább tarcsisnak,nagy szükség van fitt,fiatal,ambíciózus emberekre a seregben.
Cirka 37 évemmel lehet, hogy civil munkaerő piacon még a "fiatal, ambiciózus" kategória vagyok. A US Army-ban én lennék a vén róka, aki már 15+ éve ott van akár. Egyébként semmiféle affinitásom nincs ez irányba.

Na, erre végképp nincs szükségem. Sportolok én eleget és ésszel táplálkozom ahhoz, hogy meglegyen az átlagos 174/75 tája. :)

• Tetszik
Reactions: hunter85
Majd kialakul.
Legalább 2éves intenziv kiképzés,és 2-3évenként minimum 1hónapos intenziv felújitó kiképzés kellene hozzá-vagyis az izraeli módi.Nálunk?Kivel?Miből?

https://www.armadninoviny.cz/ruska-armada-ziska-pouze-16-tanku-t-14-armata.html#diskuze

Ha a gazdaságuk nem lenne szarban lehet a 250 darabot le is tudnák gyártani - saját maguknak. :p:D

Akkora szarban vannak, hogy még!
Úgy negyede az államadósságuk,mint a mienk,nem tudom nekünk van e mérhető aranytartalékunk egyáltalán,nekik azért van,valami 1700 tonna,hogy mennyi nyersanyag,energia hordozó,termőföld,miazmásuk van, azt.meg inkább hagyjuk,még arányaiban is,hozzánk képest.;)
Talán nem tűnik fel innen nekünk,de amellett,hogy szinten tartják,ill fentarthatóan fejlesztik,modernizálják a seregüket,közben össze/összébb rakták a az országukat is.
A szovjet éra után, mintha egy másik ország lenne kb,felhozták a Krímet,szétcsapták a szakállasokat,felőrölték/felőrlik az ukrán hadsereget,és azért a sokszor akkora usa gazdasága mellett,kb nincs olyan hadsereg a sártekén,amelyik elbírna velük,a földön usánka talán döntetlent elérhetne a sztyeppén,ha nem szerelne le az első ellentámadás után a 3/4 hadserege,kb.
Dolfiékat sztálingrad után 3 hónap alatt, cirka 250km-t tolták vissza, bő 1 millió katonát ixeltek ki dolfinak ez idő alatt.
No, ennyire vannak kb szarban most is.
;):)

https://www.armadninoviny.cz/ruska-armada-ziska-pouze-16-tanku-t-14-armata.html#diskuze

Ha a gazdaságuk nem lenne szarban lehet a 250 darabot le is tudnák gyártani - saját maguknak. :p:D

Érted, hogy miről szóla cikk, beszélsz csehül ? (Én igen)