És hány t-90M kaptak most így 10 év után ? Mert 10 éve mutatták be
Már többször írtam mennyi T-90M volt rendelve, abból mennyi az új építésü és mennyi modernizáció. Ezenkívül arról is írtam, hogy az Armija-2019-en újabb megrendelés volt a T-90M-re.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
És hány t-90M kaptak most így 10 év után ? Mert 10 éve mutatták be
Érted, hogy miről szóla cikk, beszélsz csehül ? (Én igen)
Már többször írtam mennyi T-90M volt rendelve, abból mennyi az új építésü és mennyi modernizáció. Ezenkívül arról is írtam, hogy az Armija-2019-en újabb megrendelés volt a T-90M-re.
Akkro leírhatnád még egyszer mert teljesen lemaradtam.Az utolsó infóm,hogy van nekik kb 350db T-90A.
Átviszem a T-14 topikba, mert az Armatáról szól, ott majd összefoglalom.Viszont én nem értek csehül,szóval összefoglalhatnád pár szóban.
Átviszem a T-14 topikba, mert az Armatáról szól, ott majd összefoglalom.
Akkro leírhatnád még egyszer mert teljesen lemaradtam.Az utolsó infóm,hogy van nekik kb 350db T-90A.
100 darabot rendeltek a T-14-ből , 32 darabot a T-15-ből, 60 darab T-90M, 64 darab T-80BVM. folyik a T-72B3(M) modernizáció is. Export megrendelések teljesítése-T-90SZ/SzK. 260 darabos BMP-2 modernizáció. Jön hozzá a BMP-1 modernizáció. Van bőven munkája most az UVZ-nek.(URALVAGONZAVOD)
Átviszem a T-14 topikba, mert az Armatáról szól, ott majd összefoglalom.
"T-90M ensures parity with prospective foreign tanks," General Maslov went on to say.
Csórók vagyunk de azt hazudni hogy a Lada Merci nem kerül semmibe.
Nem, nincs olyan jó. A Nivának egy központ difizára van, a terepjárásra kitalált és nem divatmajom régi G változatoknak pedig 3, első, hátsó és központi. A dízelmotorok nyomatékosságáról nem is beszélve.A Lada Niva van olyan jó terepjáró mint a G- Merci, gondolkodj mielőtt valamit leírsz.
Ár érték arányban van egy icipici különbség, bár értem miért nyomod a G Mercit.Nem, nincs olyan jó. A Nivának egy központ difizára van, a terepjárásra kitalált és nem divatmajom régi G változatoknak pedig 3, első, hátsó és központi. A dízelmotorok nyomatékosságáról nem is beszélve.
M lesz a Kurganyec-25-tel?
I. Difizár (i. e. 5320 - i. e. 5284) középasszír uralkodó. Meghódította Dél-Asszíriát, eltörölte a 13. havi fizetést, és csapataival baráti segítséget nyújtott Egyiptomnak. Sírja az ókori világ kilencedik csodája. Unokatestvére I. Szvetozár kozák császár volt.Nem, nincs olyan jó. A Nivának egy központ difizára van, a terepjárásra kitalált és nem divatmajom régi G változatoknak pedig 3, első, hátsó és központi. A dízelmotorok nyomatékosságáról nem is beszélve.