Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Bokikám, ezeket le kéne fordítanod. Így sose kapsz cucilista munka hőse érdemrendet.
Egy névtelen forrás szerint az amerikaiak hozzájutottak hegesztett tornyú T-90Sz harckocsihoz. Azt nem tudni, hogy Indiából vagy Irakból sikerült beszerezniük.Bokikám, ezeket le kéne fordítanod. Így sose kapsz cucilista munka hőse érdemrendet.
Bokikám, ezeket le kéne fordítanod. Így sose kapsz cucilista munka hőse érdemrendet.
Én is csak fordítóval és ABBYY-vel...Gondoltam megbírkózol a 2 mondattal.
Mivel kép ezért a gugli fordítót se lehet ráereszteni. Ha szövegként lenne ott az sokat segítene. aki a rendszerváltás után született nem fog belőle egy kukkot se érteni, meg valami tünde betűket lát.Gondoltam megbírkózol a 2 mondattal.
Helló,én 4 évig tanultam a szovjetnyelvetD)de nekem sem jön át sömmi.Mivel kép ezért a gugli fordítót se lehet ráereszteni. Ha szövegként lenne ott az sokat segítene. aki a rendszerváltás után született nem fog belőle egy kukkot se érteni, meg valami tünde betűket lát.
Egy névtelen forrás szerint az amerikaiak hozzájutottak hegesztett tornyú T-90Sz harckocsihoz. Azt nem tudni, hogy Indiából vagy Irakból sikerült beszerezniük.
Hegesztett tornyost szerintem eddig nemigen tudtak tüzetesen átvizsgálni.Ez most jó, vagy rossz?
A T90 ma már nem akkora újdonság,biztos ismerik már,ha egy T14 került volna oda,akkor elhiszem,hogy durcásak lennének Vováék.
Ez most jó, vagy rossz?
A hegesztett variánsok az újabbak/modernebbek szóval én erre azt mondanám, hogy azok a jobbak.És most az öntött tornyos, vagy a hegesztett tornyos a jobb?
A cik szerint L48-ról L52-re nőtt a 2A82 hossza.Az mondjuk érdekelne, hogy miként tud 20%-al erősebb lenni az L55-ös Rheininél, mikor elvileg ez rövidebb, mint L55.
Ha jól tudom a T/64/T72/T80/T90-esek eddigi ágyúi L/48-asok voltak.
http://fofanov.armor.kiev.ua/Tanks/ARM/2a46.html
Plusz még a töltényűr is jelentősen megnövekedett.De közben a penetrátor tömege nőtt, így a kinetikus energia meg megduplázódott.
Kérdésem: Az hogy lehet, hogy miközben mondjuk az M829A3-nál, vagy a Szvinyec-1-nél 12MJ körüli energiát emlegetnek, addig a 2A82-1M löveg és a Vakum-1 lőszer esetén olvastam 2050m/s-t, és 20MJ-t? Létezik ekkora technikai ugrás vagy oroszos "nagyotmondás"?
+3.3 MJMondjuk a 2A82 löveggel elvileg modernizálható lenne a régi T72ek.Nemtudom valójában mekkora a teljesitménynövekedése a lövegnek
Aszongya:Mivel kép ezért a gugli fordítót se lehet ráereszteni. Ha szövegként lenne ott az sokat segítene. aki a rendszerváltás után született nem fog belőle egy kukkot se érteni, meg valami tünde betűket lát.
Mivel kép ezért a gugli fordítót se lehet ráereszteni. Ha szövegként lenne ott az sokat segítene. aki a rendszerváltás után született nem fog belőle egy kukkot se érteni, meg valami tünde betűket lát.