A magyar haderő lehetséges fejlesztési irányai

H145M helyet MD-969.
H225M a IAR-330 SOCAT fegyverzetével.
Ezt annyira nem értem.
Szerintem te el vagy tévedve afelől, hogy mire is fogjuk az Airbusokat használni.
Az MD-vel hogy viszel el egy rajt? Az MD az a H135-tel egy kategória. A H145 viszont szükeen, de el fog tudni vinni.
Az Airbusok fő feladata szerintem nem a tűztámogatás lesz. Nekem meggyőződésem, hogy 2026 után gondoskodni fogunk a Mi-24-ek pótlásáról.

Bármilyen meglepő, olvastam.
És nem úgy működnek a dolgok, hogy valaki kinyilatkoztat egy hülyeséget, aztán annyiban kell hagyni, mert ha nem, akkor "Olyan dolgokon agyalunk, amelyek távolról sem tartoznak a topikba."
Van szótár, meg más szakirodalom, tessék utánanézni a szavak tényleges jelentésének és nem pocskondiázni meg hőbörögni.
Hidd el, nem olyan nehéz!
Nem volt pocskondiázás, sem hőbörgés, tessék ismét elolvasni, te is hidd el, hogy nem olyan nehéz. Részemről ezt lezártam.

• Tetszik
Reactions: borisz
https://www.direkt36.hu/en/az-izraeli-szovetseg-ami-atirta-orban-politikajat/

Hát ha Izrael annyira ellenzi a török deal-t, meg erőlteti az izraeli cuccot a Leokba - ez gondolom nem baj - , akkor mit kérni cserébe? :rolleyes:
Mi minden vasat a tűzben tartunk. Minden erőközpontnak megadjuk, ami jár.
Németek(franciák), USA, oroszok, izrael, törökök. (Kina?)
Közben igyekszünk saját erőt is felmutatni, V4.
Rögös az út.... De még nem estünk nagyot.

ruszkiktól Te nem veszel semmit , max abban tud ez kimerülni hogy küldtük azt a 8 minyót felújítani de itt vége is ennek a vonalnak , ha jön majd Putyin max mééély levegőt tudunk venni :D
Még a bejelentések előtt írta hiryu hogy a zsidók pedáloztak nálunk de Orbánék visszautasították a dolgot. Hadiipar tekintetében.
van amit visszalehet utasítani valamit meg nem

ruszkiktól Te nem veszel semmit , max abban tud ez kimerülni hogy küldtük azt a 8 minyót felújítani de itt vége is ennek a vonalnak , ha jön majd Putyin max mééély levegőt tudunk venni :D

van amit visszalehet utasítani valamit meg nem
A mély levegővel egyetértek. :)
Nem fegyverbeszerzésre gondoltam. A katonai vonal a kényszerfelújításikban kimerül. De szerencsére most nem ez a fő csapásirány.

• Tetszik
Reactions: fedett_mókus
Tudom, hogy a kalocsai polgármesteri hivatalban történt ez az előadás, de és hiányolom a fiatalokat.
Elnézve a képet, hát....o_Oo_O
https://honvedelem.hu/wp-content/uploads/2019/10/20191003miniszter-kalocs06.jpg

Gondolom csutortokon delelott, iskolaidoben volt mas dolguk a gyerekeknek. (a mashol dolgozokrol nem is beszelve)... persze ha kotelezoen reszt kellett volna nekik venni valamilyen ora helyet... :rolleyes:

Egyebkent az ingyenes, "nem kotelezo" , munkaido utani eloadasokon is altalaban ilyen az osszletszam es korosszetetel, mint amit a foton latsz. Es valoszinuleg Benkő is mindig mindenhol ugyanazt mondja, igy egy picit unalmas is. Ha mindenhol elarulna 1-1 uj infot, biztos ott lenne mindig nehany htka forumozo is. :D

Akkor török 4x4-est, izraeli 8x8-ast meg Pumat. :D