Elnézést kérekNem Spike, nem amerikai, nem német
Azért az amik biztos nem sírnak emiatt
Vagy 2 account?Iar 330 socat, omg...
Nem vagytok ti rokonok Celebraval?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Elnézést kérekNem Spike, nem amerikai, nem német
Vagy 2 account?Iar 330 socat, omg...
Nem vagytok ti rokonok Celebraval?
Ezt annyira nem értem.H145M helyet MD-969.
H225M a IAR-330 SOCAT fegyverzetével.
Néha borzasztóak vagyunk, ha nincs bejelentés vagy infó.
Jó jelA legutobbi honvedelmi bizottsagi ules elmaradt, mert a kormanypartiak nem vettek reszt rajta. Valoszinuleg igy oldottak meg, hogy ne kelljen kerdesekre valaszolni. Szerintem valami mar keszul...
A legutobbi honvedelmi bizottsagi ules elmaradt, mert a kormanypartiak nem vettek reszt rajta. Valoszinuleg igy oldottak meg, hogy ne kelljen kerdesekre valaszolni. Szerintem valami mar keszul...
Nem volt pocskondiázás, sem hőbörgés, tessék ismét elolvasni, te is hidd el, hogy nem olyan nehéz. Részemről ezt lezártam.Bármilyen meglepő, olvastam.
És nem úgy működnek a dolgok, hogy valaki kinyilatkoztat egy hülyeséget, aztán annyiban kell hagyni, mert ha nem, akkor "Olyan dolgokon agyalunk, amelyek távolról sem tartoznak a topikba."
Van szótár, meg más szakirodalom, tessék utánanézni a szavak tényleges jelentésének és nem pocskondiázni meg hőbörögni.
Hidd el, nem olyan nehéz!
Mi minden vasat a tűzben tartunk. Minden erőközpontnak megadjuk, ami jár.https://www.direkt36.hu/en/az-izraeli-szovetseg-ami-atirta-orban-politikajat/
Hát ha Izrael annyira ellenzi a török deal-t, meg erőlteti az izraeli cuccot a Leokba - ez gondolom nem baj - , akkor mit kérni cserébe?
Tudom, hogy a kalocsai polgármesteri hivatalban történt ez az előadás, de és hiányolom a fiatalokat.Hogy oszlassam a negatív hullámokat:
https://honvedelem.hu/cikk/miniszteri-eloadas-honvedelmi-es-haderofejlesztesi-programrol/
Újra ott a bűvös 3500.
Még a bejelentések előtt írta hiryu hogy a zsidók pedáloztak nálunk de Orbánék visszautasították a dolgot. Hadiipar tekintetében.
ruszkiktól Te nem veszel semmit , max abban tud ez kimerülni hogy küldtük azt a 8 minyót felújítani de itt vége is ennek a vonalnak , ha jön majd Putyin max mééély levegőt tudunk venniMi minden vasat a tűzben tartunk. Minden erőközpontnak megadjuk, ami jár.
Németek(franciák), USA, oroszok, izrael, törökök. (Kina?)
Közben igyekszünk saját erőt is felmutatni, V4.
Rögös az út.... De még nem estünk nagyot.
van amit visszalehet utasítani valamit meg nemMég a bejelentések előtt írta hiryu hogy a zsidók pedáloztak nálunk de Orbánék visszautasították a dolgot. Hadiipar tekintetében.
A mély levegővel egyetértek.ruszkiktól Te nem veszel semmit , max abban tud ez kimerülni hogy küldtük azt a 8 minyót felújítani de itt vége is ennek a vonalnak , ha jön majd Putyin max mééély levegőt tudunk venni
van amit visszalehet utasítani valamit meg nem
nyilván Putyin mással is megelégszikA mély levegővel egyetértek.
Nem fegyverbeszerzésre gondoltam. A katonai vonal a kényszerfelújításikban kimerül. De szerencsére most nem ez a fő csapásirány.
Tudom, hogy a kalocsai polgármesteri hivatalban történt ez az előadás, de és hiányolom a fiatalokat.
Elnézve a képet, hát....
https://honvedelem.hu/wp-content/uploads/2019/10/20191003miniszter-kalocs06.jpg
Mi minden vasat a tűzben tartunk. Minden erőközpontnak megadjuk, ami jár.
Németek(franciák), USA, oroszok, izrael, törökök. (Kina?)
Közben igyekszünk saját erőt is felmutatni, V4.
Rögös az út.... De még nem estünk nagyot.
Akkor török 4x4-est, izraeli 8x8-ast meg Pumat.
Izraeli 8x8?