A magyar haderő lehetséges fejlesztési irányai

Pont most fejlesztik. Nekünk. :rolleyes:
ECaPVvDW4AA8cTR.jpg

Mi lesz a vedelmi rendszerekkel az utasszallito gepekre (az elektronikai megfigyelo dolgokrol nem is beszelve), az APS-szel a Leopardokra, felderito kontenerekkel a Gripenekre, a Spike raketakkal? Vagy ezeket mar megrendeltek valamilyen izraeli szivessegert cserebe? Vagy vegul mastol vettek ezeket?

• Tetszik
Reactions: alfa74
Nem tudom. Valahogy túl szűknek tűnik az a hátsó ajtó:
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Hát ha csak ennyi a baja tőlem jöhet.:D

Fura, hogy nincs hátul egy nagy lenyitható ajtó. De biztos van valami elgondolásuk ami miatt ez jó szerintük.
Engem annyira nem zavarna max ha sebesültet kellene berakni rajta.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Sajnos nekünk szerintem nincs időnk éveket várni, de meggyőződésem, hogy izraeli technikában is elsődleges szempont a biztonság. Viszont szerintem a mostani Eitan is , megfelelne nekünk. Nem tudom, biztonság terén és árban hol van, szerintem egy Boxer kategória. Egy szó, mint száz: én alapból kizárom - lehet, hogy tévedek : Pandur 2, Piranha, Terex és a dél- koreai csodát sem tartom valószínűnek. Ha a láncos IFV KF41-es lesz, akkor Boxer jöhet hozzá, ha Puma, na ahhoz, jöhetnek a török csodák is vagy az Eitan. A Patriat most hagyjuk. Szerintem 1-2 APC egyáltalán nem rosszabb nála.

Sajnos nekünk szerintem nincs időnk éveket várni, de meggyőződésem, hogy izraeli technikában is elsődleges szempont a biztonság. Viszont szerintem a mostani Eitan is , megfelelne nekünk. Nem tudom, biztonság terén és árban hol van, szerintem egy Boxer kategória. Egy szó, mint száz: én alapból kizárom - lehet, hogy tévedek : Pandur 2, Piranha, Terex és a dél- koreai csodát sem tartom valószínűnek. Ha a láncos IFV KF41-es lesz, akkor Boxer jöhet hozzá, ha Puma, na ahhoz, jöhetnek a török csodák is vagy az Eitan. A Patriat most hagyjuk. Szerintem 1-2 APC egyáltalán nem rosszabb nála.

Olyan harcjárművet kell venni, ami már rendszerben van valahol és nem közd a fejlesztés gyerekbetegségeivel. Azokból szemezgessünk, ne a készülő, tervezett harcjármű projektekről álmodozzunk, hogy majd egyszer, valamikor, talán....

• Tetszik
Reactions: ibanez de bobadilla