Amúgy te ilyenkor be vagy baszva korán reggel vagy gyárilag jön belőled a hülyeség?Amugy festett haj lehet? Marmint a ferfiaknal. Nekem volt egy katonatarsam akivel egyutt kerultunk at Tatara. Rovid pink, vagy milyen haja volt, mar nem emlekszem teljesen, meg olyan koverkes testalkata is volt. Miutan kivalasztottak minket kisertek el szazad korletbe. Azt mondja neki a Farkas fotorzs: (olyan tipus volt mint az amerikai kikepzo ormesterek, csak magyar kiadasban, egy bajszos tbanyai oblos hangu cigany pali) -Te honnet jottel edes fiam?
-Jelentem Brennbergbanyarol!
-Azt hittem mar a Padodobol. Ha felerunk a korletbe az elso dolgod lesz hogy borotvaval levakarod ezt magadrol. Ha vegeztel jelentkezel nalam.
Na manapsag lehet rozsaszin haj egy katonanak esetleg? Vagy mondjuk egy zold? Csak mert az arcukat is folyton osszekenik festekkel az alca miatt, akkor a hajukat is lehet?
Amúgy nem találkoztam még férfinál ilyen jellegű festett hajjal (szőkítettet láttam) amúgy a Szakáll hosszát a laktanya pk meg határozhatja. De max 3 centi szokott lenni.