Persze csak valami profile-t kell iratni magadnak nem ?
Ezt hogy erted?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Persze csak valami profile-t kell iratni magadnak nem ?
figyu, tényleg igaz h pár napja úgy köszönnek győrben h "gruppen morgen!" ???
Akk lehet az army-nak van valami shaving profile nevű papír, ami igazolást ad arról, hogy te szakállat növesztesz éppen, nem pedig lusta vagyEzt hogy erted?
Anno nem a gazmaszkok miatt valt eloirassa, hogy borotvalkozni kell? Hogy mukodik ez szakallas esetben. Pl. buvarkodasnal akinek bajusza volt be kellett kennie egy bazi adag vazelinnal, hogy ne szivarogjon.
Akk lehet az army-nak van valami shaving profile nevű papír, ami igazolást ad arról, hogy te szakállat növesztesz éppen, nem pedig lusta vagy
Anno nem a gazmaszkok miatt valt eloirassa, hogy borotvalkozni kell? Hogy mukodik ez szakallas esetben. Pl. buvarkodasnal akinek bajusza volt be kellett kennie egy bazi adag vazelinnal, hogy ne szivarogjon.
A nemetek kezdtek ezt a szakallasdit emlekeim szerint. Naluk mar a 90-es evek vege fele megengedett volt ha jol emlekszem. Aztan nezd meg mara hova jutott a Bundeswehr.Pedig de. 23
Valamivel el kell utni az idot a laktanyaban ha mar borotvalkozni sem kell. Szerintem rohejes ez a kirakosdi de a tabornok urak biztos jobban tudjak.Úgy elképzeltem, ahogyan a külföldi katonai hirszerző szakszolgálatok emberei lementik és a megfelelő mappába rakják ezeket a képeket
El lehet menni szabira szakallat noveszteni? Ez tetszik, szoval elmesz szabira, es mire visszajossz kinott a szakallad.Szabályzat szerint, borotvált vagy pedig ápolt arcszőrzet amit szabadság alatt lehet növeszteni.
En mar csak 2 naponta kellettem.Bizony nálunk még gyufásdoboz élével húzták az arcot, persze poénból, ha valakinek nem volt borotvált az arca reggel. Naponta borotválkozni kellett, ez alól csak a gyakorlatok voltak kivételek. Nagyon kényesek voltak rá, mint a hajviseletre is. Kicsit nekem is furcs a szakállas katona. Persze, én már öreg vagyok.
Azzal mar lehet hogy mashol kenik azota...Anno nem a gazmaszkok miatt valt eloirassa, hogy borotvalkozni kell? Hogy mukodik ez szakallas esetben. Pl. buvarkodasnal akinek bajusza volt be kellett kennie egy bazi adag vazelinnal, hogy ne szivarogjon.
Amugy festett haj lehet? Marmint a ferfiaknal. Nekem volt egy katonatarsam akivel egyutt kerultunk at Tatara. Rovid pink, vagy milyen haja volt, mar nem emlekszem teljesen, meg olyan koverkes testalkata is volt. Miutan kivalasztottak minket kisertek el szazad korletbe. Azt mondja neki a Farkas fotorzs: (olyan tipus volt mint az amerikai kikepzo ormesterek, csak magyar kiadasban, egy bajszos tbanyai oblos hangu cigany pali) -Te honnet jottel edes fiam?
-Jelentem Brennbergbanyarol!
-Azt hittem mar a Padodobol. Ha felerunk a korletbe az elso dolgod lesz hogy borotvaval levakarod ezt magadrol. Ha vegeztel jelentkezel nalam.
Na manapsag lehet rozsaszin haj egy katonanak esetleg? Vagy mondjuk egy zold? Csak mert az arcukat is folyton osszekenik festekkel az alca miatt, akkor a hajukat is lehet?
Amugy festett haj lehet? Marmint a ferfiaknal. Nekem volt egy katonatarsam akivel egyutt kerultunk at Tatara. Rovid pink, vagy milyen haja volt, mar nem emlekszem teljesen, meg olyan koverkes testalkata is volt. Miutan kivalasztottak minket kisertek el szazad korletbe. Azt mondja neki a Farkas fotorzs: (olyan tipus volt mint az amerikai kikepzo ormesterek, csak magyar kiadasban, egy bajszos tbanyai oblos hangu cigany pali) -Te honnet jottel edes fiam?
-Azt hittem mar a Padodobol. Ha felerunk a korletbe az elso dolgod lesz hogy borotvaval levakarod ezt magadrol. Ha vegeztel jelentkezel nalam.
Na manapsag lehet rozsaszin haj egy katonanak esetleg? Vagy mondjuk egy zold? Csak mert az arcukat is folyton osszekenik festekkel az alca miatt, akkor a hajukat is lehet?
Amúgy te ilyenkor be vagy baszva korán reggel vagy gyárilag jön belőled a hülyeség?Amugy festett haj lehet? Marmint a ferfiaknal. Nekem volt egy katonatarsam akivel egyutt kerultunk at Tatara. Rovid pink, vagy milyen haja volt, mar nem emlekszem teljesen, meg olyan koverkes testalkata is volt. Miutan kivalasztottak minket kisertek el szazad korletbe. Azt mondja neki a Farkas fotorzs: (olyan tipus volt mint az amerikai kikepzo ormesterek, csak magyar kiadasban, egy bajszos tbanyai oblos hangu cigany pali) -Te honnet jottel edes fiam?
A nemetek kezdtek ezt a szakallasdit emlekeim szerint. Naluk mar a 90-es evek vege fele megengedett volt ha jol emlekszem. Aztan nezd meg mara hova jutott a Bundeswehr.
Szerintem vagy nem lesz török deal vagy elhalasztják a bejelentést úgy két évvel...