T
Törölt tag 008
Guest
Pedig de. 23Az sem az elmúlt 25 évben lehetett.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Pedig de. 23Az sem az elmúlt 25 évben lehetett.
Úgy elképzeltem, ahogyan a külföldi katonai hirszerző szakszolgálatok emberei lementik és a megfelelő mappába rakják ezeket a képeketAz a gond, hogy már vagy egy hete lecsengett a dolog.
Tök jó, amit csinálnak, csak későn.
Úgy elképzeltem, ahogyan a külföldi katonai hirszerző szakszolgálatok emberei lementik és a megfelelő mappába rakják ezeket a képeket
Meg azzal is folytatódott, volt olyan napom, hogy 6x kellett borotválkoznom!! Olyan drót-szőröm van, hogy gyakorlatilag ahányszor ellenőriztek annyiszor kellett borotválkoznom ...Már nem kell a seregben borotválkozni? Régen ezzel indult a nap.
A képek a múlt héten kerültek fel szóval teljesen időbenAz a gond, hogy már vagy egy hete lecsengett a dolog.
Tök jó, amit csinálnak, csak későn.
Az sem az elmúlt 25 évben lehetett.
Úgy elképzeltem, ahogyan a külföldi katonai hirszerző szakszolgálatok emberei lementik és a megfelelő mappába rakják ezeket a képeket
Military FacebookVan valami a képeken, amit a hírszerzők eddig nem tudtak? Még nekünk fórumozóknak sincs újdonság a képen, nemhogy a szolgálatoknak.
Hát én nem vasalok, mosás után vállfán szárad aztán akkor nem lesz gyűrött lifehackA katona legyen borotvaltes a gallerja is vasalt es a fu olyan de olyan zoldhgy csak na. Az apoltsag fontos.Nallunkis sot a hajon kotelezoen elo van irva a napi egyszeri zuhanyzasde vannak olyan reszlegekakiknekkotelezo naponta ketszer minimum zuhanyozni de igeny szerint akartobbszor is de nem ettol katona a katona.
Aki volt mar egy tobbnapos gyakorlaton plane missziba vagy komoly hadmuveleti zonaba az tudja hogy ezek sokadrangu lenyegtelen dolgok.
A katona legyen borotvaltes a gallerja is vasalt es a fu olyan de olyan zoldhgy csak na. Az apoltsag fontos.Nallunkis sot a hajon kotelezoen elo van irva a napi egyszeri zuhanyzasde vannak olyan reszlegekakiknekkotelezo naponta ketszer minimum zuhanyozni de igeny szerint akartobbszor is de nem ettol katona a katona.
Aki volt mar egy tobbnapos gyakorlaton plane missziba vagy komoly hadmuveleti zonaba az tudja hogy ezek sokadrangu lenyegtelen dolgok.
Szakáll viselés mióta megengedett? Amikor én voltam soros, akkoriból nem emlékszem szakállas katonára. Bajusz volt a max..Szabályzat szerint, borotvált vagy pedig ápolt arcszőrzet amit szabadság alatt lehet növeszteni.
Régóta engedélyezett az ápolt szakál viselése.Szakáll viselés mióta megengedett? Amikor én voltam soros, akkoriból nem emlékszem szakállas katonára. Bajusz volt a max..
Már a 2000-es évek legelején is megengedett volt. Ugyan azzal a feltétellel - ápoltnak, karbantartottnak kellett lennie. Viszont ahhoz a fizimiskához kellett tartanod magad, ami a katonakönyvben volt.Szakáll viselés mióta megengedett? Amikor én voltam soros, akkoriból nem emlékszem szakállas katonára. Bajusz volt a max..
20 éve nagyjából.Szakáll viselés mióta megengedett? Amikor én voltam soros, akkoriból nem emlékszem szakállas katonára. Bajusz volt a max..
Régóta engedélyezett az ápolt szakál viselése.
Már a 2000-es évek legelején is megengedett volt. Ugyan azzal a feltétellel - ápoltnak, karbantartottnak kellett lennie. Viszont ahhoz a fizimiskához kellett tartanod magad, ami a katonakönyvben volt.
Ok, köszi. Amiről én beszélek az a 90-es évek első felében volt.20 éve nagyjából.
Hát én nem vasalok, mosás után vállfán szárad aztán akkor nem lesz gyűrött lifehack
Persze csak valami profile-t kell iratni magadnak nem ?PONTOSAN! a RUTIN AZ RUTIN.
Amugy ha hajon vagy akkor bejelented hogy szakallat novesztez esonnentol bekenhagynak. Meg azoxigen maszk is olyan hogy belegyurheted a szakalladat.
Azért lényegtelennek nem mondanám de valóban vannak ennél fontosabb dolgok is.Amúgy laktanyában meg igenis nézzen ki normálisan az ember.Ne legyen büdös, koszos a ruhája vagy ne nézzen ki úgy mint amit a kutya szájából húztak ki.