Visszajelzések és javaslatok

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

    --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

    A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

    Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

    Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

    Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

  • Az elmúlt évek tapasztalatai alapján, és a kialakult helyzet kapcsán szeretnénk elkerülni a (többek között az ukrán topikban is tapasztalható) információs zajt, amit részben a hazai sajtóorgánumok hozzá nem értő cikkei által okozott visszhang gerjeszt. Mivel kizárható, hogy a hazai sajtó, vagy mainstream szakértők többletinformációval rendelkezzenek a fórumhoz képest a Wagner katonai magánvállalat oroszországi műveletével kapcsolatban, így kiegészítő szabály lép érvénybe a topik színvonalának megőrzése, javítása érdekében:

    • a magyar orgánumok, közösségi média oldalak, egyéb felületek hírei és elemzései (beleértve az utóbbi időkben elhíresült szakértőket is) nem támogatottak, kérjük kerülésüket.
    • a külföldi fősodratú elemzések, hírek közül az új információt nem hordozók szintén kerülendők

    Ezen tartalmak az oldal tulajdonosának és moderátorainak belátása szerint egyéb szabálysértés hiányában is törölhetők, a törlés minden esetben (az erőforrások megőrzése érdekében) külön indoklás nélkül történik.

    Preferáltak az elsődleges és másodlagos források, pl. a résztvevő felekhez köthető Telegram chat-ek, illetve az ezeket közvetlenül szemléző szakmai felületek, felhasználók.

Status
Not open for further replies.

jani22

Well-Known Member
2016. augusztus 31.
12 245
24 250
113
Mehet Hercules vagy beszélgető topikba is az ilyen random.
Átteszed? :)

De tényleg, néha bele akadok sok érdekesbe - gondolom más is - nem kellene, valami "Mindent bele" oldal, legalább lenne a "Modi" -knak oka mészárlásra. :hadonaszos: :D

A Beszélgető -t másnak tartom, ott beszélgetni kellene. :)
 

dudi

Well-Known Member
2010. április 18.
46 795
75 857
113
Adminok!

Ha valaki kirúgta DINAMO-t az engedje már vissza negyed órára mert válaszolnia kell egy pm-re.

Köszi!
 

pöcshuszár

Well-Known Member
2019. március 21.
23 122
45 467
113
  • Tetszik
Reactions: jani22

jani22

Well-Known Member
2016. augusztus 31.
12 245
24 250
113
Már kértelek Titeket régebben is, hogy a lábjegyzettel problémát látok, sajnos
n_93665_2.jpg
ismételten semmi érdemi nem volt ! :cool:

Én, úgy tudom elgondolni az oldalt, hogy semleges! Csak 1 apró figyelmeztetés kellene Neki.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------

El ne tűnjön már:

"Klára politikai karrierjének kiteljesedése óta az embernek az az érzése, hogy egy egykori szegény, naiv, vidéki, gátlástalan karrierista fiú került szörnyű csapdába."

https://kiettemeg.pestisracok.hu/2019/09/egyre-kellemetlenebb-dobrev-klaranak-lenni/"

#2012

Ha nem, akkor beszerzem én is a fenti kép szerintit, oszt legyetek jól együtt, megyek Biciklizni. :D
 
  • Tetszik
Reactions: formosa1
M

molnibalage

Guest
Sok sok éve már felmerült. Anno az volt a gondolat, hogy szép szabvány névvel mindennek legyen topikja. Ennek eredménye ma egy rakás topik, amiben 1-5 vagy akár 0 hsz van, de gyűjtő topik híján sokszor egy adott eszköznél megy az eszmecsere generális dolgokról is.

Várható az, hogy lesz gyűjtőtopik olyan Gondolatok vagy a Összefoglaló topikhoz vagy akár a harckocsik harctéri alkalmazásához hasonlóan a sok kis halott topik helyett? A hajtóműves topikban majdnem egy oldalnyi topik van, amiben nulla hsz van.

Szerintem érdemes lenne takarítani.
 
  • Tetszik
Reactions: rejsz felügyelő
M

molnibalage

Guest
Na, a AAA vs UAV cikkel sikerült nagyobbakat lépni előre és nagyon szép eredmények jöttek ki több téren is. Igyekszem tényleg kicsit odalépni. Tanulságos lesz az egész több szempontból is. Főleg azoknak, akik képesek voltak olyan hülyeséget leírni, hogy a nagyobb szórás az jobb...
Ez kicsit késik meg mindig, ilyen olyan okok miatt es elotte jön egy sorozat első része némi extrával. ;)
 

Tcat

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
Moderátor
2009. április 27.
2 067
9 179
113
Várható az, hogy lesz gyűjtőtopik olyan Gondolatok vagy a Összefoglaló topikhoz vagy akár a harckocsik harctéri alkalmazásához hasonlóan a sok kis halott topik helyett?

Igen, valóban el kéne már kezdeni...
Vélhetően az lenne a járható út, hogy nem egy nagy szusszra egyszerre, hanem több menetben szépen egybevonni 1-1 terület összeboronálható topicjait.
 

jani22

Well-Known Member
2016. augusztus 31.
12 245
24 250
113
Nem tudok új topikot nyitni, nem is baj. :D

Pedig ezek ott lövöldöznek, tuti, hogy a

kiképzett söpredékkel nem tudnak otthonukban mit kezdeni.

Ez olyan, mint a szíriai mészárszék, ott nagyon költsékhatékonyan más országok terhére, benyomták a debileket, így otthon a rendőri erőkre kevesebb pénzt kell betenni és emelett tudják csesztettni más országokat.! Hogy a ...

Japán_ és más

 
  • Tetszik
Reactions: fishbed

FilcTroll

Well-Known Member
2017. december 18.
1 757
4 687
113
Kérdés: látjátok-e értelmét a [Biztpol] Vallások, egyházak, világnézetek topiknak? Részben mert ez befogadhatná az iszlámmal kapcsolatos elszórt beszélgetéseket, részben mert nagyon érdekes dolgok zajlanak a Vatikánban és ennek kapcsán szerte a katolikus világban is. A világvallások és a nagy egyházak még mindig elég komoly biztpol tényezők, és jelentős hatást gyakorolnak a világ menetére, ahogy a humanista materializmus is.
 

Mackensen

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
Moderátor
2010. május 3.
21 187
13 478
113
Kérdés: látjátok-e értelmét a [Biztpol] Vallások, egyházak, világnézetek topiknak? Részben mert ez befogadhatná az iszlámmal kapcsolatos elszórt beszélgetéseket, részben mert nagyon érdekes dolgok zajlanak a Vatikánban és ennek kapcsán szerte a katolikus világban is. A világvallások és a nagy egyházak még mindig elég komoly biztpol tényezők, és jelentős hatást gyakorolnak a világ menetére, ahogy a humanista materializmus is.
Őszintén, rettegek ettől a témától...
 
Status
Not open for further replies.