És miért ne férne el a kantin részlegen ami amúgy is arra lett kitalálva hogy a fő témától eltérő dolgokról diskuráljunk? A legésszerűbb amúgy az lenne ha a küzdősportos lenne átnevezve simán sportra. Nem hiszem hogy nagyobb faszság mint ufókról vagy gasztronómiáról beszélni. Ezekkel is tele van az internet és más fórumok.
] ez repülni is tud
Nem, abszolút hidegen hagy. Nem is nagyon olvasom őket.most árultad el magadról, hogy ez a témakör neked/számodra idegesítő,

ÁtrakvaAz autós / közlekedés topicban folytatott kitartó laikus eszmecserét a villamos energiastratégiáról kéretik átteni / folytatni a saját topicjába. Kurvára semmi köze a közlekedéshez.
Légyszi jelentsd, mert nincs időm minden hsz-t végigolvasni.Ma délután a biztpolban olvasgatva találkoztam férgezéssel és véglényezéssel is. Nem jeleztem ezt sehová, de látom Mackensen az egyik miatt már adott 2 hónap kitiltást.
Általában teszem fel a kérdést az erre járóknak, mi a véleményük az ilyen stílusról, a moderátor(ok)tól függetlenül?
Kontextusban írta az idézett szöveghez viszonyítva így én nem értettem a tiltás okát, viszont a tisztelt moderátot nem érdekli degradant/panoz/lokomotív uszítása és a leghitványabb propaganda szövegei ahol nem 1 esetben minket Magyarokat lenéző stílusban emleget, azok természetesen maradhatnak, nem érdekes, hogy a fórumozók jelentős részének szúrja a szemét. Nem 1 tartalmat jelentettem ahol már-már maoi magasságokban tervezett népirtást helyeselt/propagált. Ezen esetekről semmilyen visszajelzést nem kaptam, legfeljebb törölték a hozzászólást ha törölték egyáltalán.Ma délután a biztpolban olvasgatva találkoztam férgezéssel és véglényezéssel is. Nem jeleztem ezt sehová, de látom Mackensen az egyik miatt már adott 2 hónap kitiltást.
Általában teszem fel a kérdést az erre járóknak, mi a véleményük az ilyen stílusról, a moderátor(ok)tól függetlenül?
Ám legyen. Megnyitom. De ha megint felüti a fejét a belpolbűnözés, keményen lecsapok!!!!A bizt. Pol Magyarország topik sosem lesz nyitva?

3 nap.Ám legyen. Megnyitom. De ha megint felüti a fejét a belpolbűnözés, keményen lecsapok!!!!
![]()
Az tok jo. A legutobb 5 percig volt nyitva.3 nap.
Max.

Megyek gyorsan be is nézek, háthaAz tok jo. A legutobb 5 percig volt nyitva.![]()

Helyette a közép-kelet európai topikot nyisd meg. Semmi értelme néhány óráig várni míg valakinek elpattan egy ér az agyában.Ám legyen. Megnyitom. De ha megint felüti a fejét a belpolbűnözés, keményen lecsapok!!!!
![]()
Megnyitottam már azt isHelyette a közép-kelet európai topikot nyisd meg. Semmi értelme néhány óráig várni míg valakinek elpattan egy ér az agyában.
Megnyitottam már azt is
)

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..