Visszajelzések és javaslatok

És miért ne férne el a kantin részlegen ami amúgy is arra lett kitalálva hogy a fő témától eltérő dolgokról diskuráljunk? A legésszerűbb amúgy az lenne ha a küzdősportos lenne átnevezve simán sportra. Nem hiszem hogy nagyobb faszság mint ufókról vagy gasztronómiáról beszélni. Ezekkel is tele van az internet és más fórumok.

"1"
megnézem még egyszer "Nem hiszem hogy nagyobb faszság mint ufókról"

most árultad el magadról, hogy ez a témakör neked/számodra idegesítő,

Valahol, te 1 nagyon túlfűtött, lehetsz, bár valahol érdekelhet az UFO. Lehet, hogy most nem kéne ezzel foglalkozni, - most bántásképpen [ :D ] ez repülni is tud

Van mikor, nem tudjuk átlátni a gondolatotokat, de másnap sikerrel vesszük az akadályt!

Nagyon kérlek, erről beszéljél még: GoTo 1

:)

Az autós / közlekedés topicban folytatott kitartó laikus eszmecserét a villamos energiastratégiáról kéretik átteni / folytatni a saját topicjába. Kurvára semmi köze a közlekedéshez.

Ma délután a biztpolban olvasgatva találkoztam férgezéssel és véglényezéssel is. Nem jeleztem ezt sehová, de látom Mackensen az egyik miatt már adott 2 hónap kitiltást.

Általában teszem fel a kérdést az erre járóknak, mi a véleményük az ilyen stílusról, a moderátor(ok)tól függetlenül?

Ma délután a biztpolban olvasgatva találkoztam férgezéssel és véglényezéssel is. Nem jeleztem ezt sehová, de látom Mackensen az egyik miatt már adott 2 hónap kitiltást.

Általában teszem fel a kérdést az erre járóknak, mi a véleményük az ilyen stílusról, a moderátor(ok)tól függetlenül?
Légyszi jelentsd, mert nincs időm minden hsz-t végigolvasni.

Kontextusban írta az idézett szöveghez viszonyítva így én nem értettem a tiltás okát, viszont a tisztelt moderátot nem érdekli degradant/panoz/lokomotív uszítása és a leghitványabb propaganda szövegei ahol nem 1 esetben minket Magyarokat lenéző stílusban emleget, azok természetesen maradhatnak, nem érdekes, hogy a fórumozók jelentős részének szúrja a szemét. Nem 1 tartalmat jelentettem ahol már-már maoi magasságokban tervezett népirtást helyeselt/propagált. Ezen esetekről semmilyen visszajelzést nem kaptam, legfeljebb törölték a hozzászólást ha törölték egyáltalán.
Ui: elhiszem, hogyha őt valamely szakszolgálat rakta be aztán érinthetetlen

Na, a AAA vs UAV cikkel sikerült nagyobbakat lépni előre és nagyon szép eredmények jöttek ki több téren is. Igyekszem tényleg kicsit odalépni. Tanulságos lesz az egész több szempontból is. Főleg azoknak, akik képesek voltak olyan hülyeséget leírni, hogy a nagyobb szórás az jobb...