Alátámasztani? És miért? (csak kérdezem)Orosz ellenes,de allá tudja támasztani,hogy miért.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Alátámasztani? És miért? (csak kérdezem)Orosz ellenes,de allá tudja támasztani,hogy miért.
ProPatriára gondolsz mint 444-es? Nem hiszem,hogy az lenne,inkább pro NATO. Írtunk egymásnak privátban, olvasottnak,és inteligensnek tűnik,jól érvel. Orosz ellenes,de allá tudja támasztani,hogy miért. Jobb mintha, ,,csak-mert'' tótumfaktum lenne. A bezárást én sem értem,de talán az eszkaláció megakadályozása volt az ok.
Privát üzi volt. Miért? Talán annyit elmondhatok,hogy főleg történelmi okokból. De nyugottan beszélhetsz vele te is.Alátámasztani? És miért? (csak kérdezem)
Na igen,...nem rosszból, de a történelmi okokkal mit akar "alátámasztani"?! Azt még értem, hogy ha a Magyarország történelmi orosz -de inkább szovjet kényszerű kapcsolatának emlékétől ellenszenves a mai Oroszországgal szemben, csak hogy az egy érzés, egy vélemény....azon nincs mit "alátámasztani".Privát üzi volt. Miért? Talán annyit elmondhatok,hogy főleg történelmi okokból. De nyugottan beszélhetsz vele te is.
Így van,én sem leszek fogadatlan prókátor. Én is priviben írtam,más is megteheti. Ha nagyon hosszú lenne valamely gondolatunk kifejtése, üzenetben jobb.Tiszta szivemből támogatlak benneteket, hogy az ilyen apróságokat privátban rendezzétek egymás közt.
Kaptam segítséget is, ennek megfelelően a végeredmény elég durva lesz szerintem a végeredmény.Rövid hírek. Készül egy légvédelmi tüzérséges cikk, ami a tavaly augusztusi UAV vitából kezdődött, de ha már lehetőség is van rá, akkor kicsit kibővítettem is. Számokkal és modellel fogja megmutatni, hogy mi a helyzet, és a melléklet része lesz, amivel mindenki számolhat saját szájíze szerint azzal a feltételezéssel azt, és amit akar.
Remélem kellően gondolatébresztő lesz.
A legjobb szándékkal írom ezt.
Egy jó oldal igyekszik új híreket és hozzá kapcsolható szakvéleményt leírni, hogy lássák a Hírekből jövő összefüggéseket, amelyek elgondolkodtatják és ismét visszatér új információkért a htka.hu -ra.
Sajnos - hiába kértem akárkiket, kiemelten a sajátságos beírót, hogy ugyan lehetne másképpen is leírni a véleményt:
Értem én, hogy közöl bizonytalan forrásokból nagyon valósnak ható - általa megrőződésig hitt anyagokat, amelyet jól rendszerez - ez biztos!!
De legalább lenne normális - jelzőktől mentes hozzászólása!
Legutóbbi gyöngyszem: Így korrekt, hogy van 1,5 oldalas válasza is, de az alábbiak szerint:
"Komolyan mondom, hogy nem értem azt, hogy a sok műszaki és természettudományos analfabéta honnan veszi a bátorságot, hogy ekkora önbizalommal kommenteljen, mikor a szezont nem tudja a fazontól megkülönböztetni... Rizsáznak, de a fizikát, a számokat és az egész modelljét úgy szarják telibe, ahogy van.
Elnézést, de nekem ebből kurvára elegem van. Ez nem konstruktív vita. Ez arról szól, hogy egyesek ordenáré hülyeségeket böfögnek ide, amit forrásokkal, számokkal és videókkal cáfolok, aztán csak kitaláltok valami új hülyeséget. Ez a "géppuska érvelés". Nektek beböfögni valamit 10 sec, én meg írok egy 1,5 oldalas választ."
Hagy válaszoljak már abból a szemszögből, hogy mint kívülálló benyitom a kedvenc témakörömet és Szembe Sülök efféle szöveggel!
Szégyen a HTK-ra ez én már írtam neki - többször. Nem tudom, hogy hányan ugyan ezt tették.
Fel kell tételeznem, hogy nem akármiért nem moderáljátok (írkál ), még a magatok érdekében sem! Ez nagyon érdekes!
Ti próbáltátok már legalább szóban megnevelni?
Sóhajt icon!
Ha, majd normális hangnemben tudtok írni, akkor gyere vissza! Ne beszéljél mellé, mert mellé beszélsz, ne gyere mással! Ja, hogy szoktam másról is írni, de miről is, példát hozzál és normális hangvételben, esetleg ezt nem is vetted észre?Majd akkor dumálj, ha letettél valamit az asztalra. És itt nem a ruszki propaganda és a konteó agyrém vonalra gondoltam. Mert a fent említett kontent tartalma arra utal, hogy lassan marad ez a kettő...
Átküldjem a 40 oldalas WIP cikket, ami még pontosabban megmutatja, hogy anno a AAA vitában mekkora bugyutaságokat írtak? Bár ez már akkor is levezettem, csak egyszerűbben.A legjobb szándékkal írom ezt.
Egy jó oldal igyekszik új híreket és hozzá kapcsolható szakvéleményt leírni, hogy lássák a Hírekből jövő összefüggéseket, amelyek elgondolkodtatják és ismét visszatér új információkért a htka.hu -ra.
Sajnos - hiába kértem akárkiket, kiemelten a sajátságos beírót, hogy ugyan lehetne másképpen is leírni a véleményt:
Értem én, hogy közöl bizonytalan forrásokból nagyon valósnak ható - általa megrőződésig hitt anyagokat, amelyet jól rendszerez - ez biztos!!
De legalább lenne normális - jelzőktől mentes hozzászólása!
Legutóbbi gyöngyszem: Így korrekt, hogy van 1,5 oldalas válasza is, de az alábbiak szerint:
"Komolyan mondom, hogy nem értem azt, hogy a sok műszaki és természettudományos analfabéta honnan veszi a bátorságot, hogy ekkora önbizalommal kommenteljen, mikor a szezont nem tudja a fazontól megkülönböztetni... Rizsáznak, de a fizikát, a számokat és az egész modelljét úgy szarják telibe, ahogy van.
Elnézést, de nekem ebből kurvára elegem van. Ez nem konstruktív vita. Ez arról szól, hogy egyesek ordenáré hülyeségeket böfögnek ide, amit forrásokkal, számokkal és videókkal cáfolok, aztán csak kitaláltok valami új hülyeséget. Ez a "géppuska érvelés". Nektek beböfögni valamit 10 sec, én meg írok egy 1,5 oldalas választ."
Hagy válaszoljak már abból a szemszögből, hogy mint kívülálló benyitom a kedvenc témakörömet és Szembe Sülök efféle szöveggel!
Szégyen a HTK-ra ez én már írtam neki - többször. Nem tudom, hogy hányan ugyan ezt tették.
Fel kell tételeznem, hogy nem akármiért nem moderáljátok (írkál ), még a magatok érdekében sem! Ez nagyon érdekes!
Ti próbáltátok már legalább szóban megnevelni?
Sóhajt icon!
Normális hangnem? LOL. Idézet fentebb tőled. Segít az ember és még beszólsz neki...Ha, majd normális hangnemben tudtok írni, akkor gyere vissza! Ne beszéljél mellé, mert mellé beszélsz, ne gyere mással! Ja, hogy szoktam másról is írni, de miről is, példát hozzál és normális hangvételben, esetleg ezt nem is vetted észre?
Ja, és tré az iconod.
Egy technikai jellegű észrevétel, és bocs, ha már ezerszer volt évekkel ezelőtt tárgyalva, de nem lehetne a fórumokban a hozzászólások sorrendjét megforditva mutatni? Most belépek egy topicba, kezdődik a első hozzászólással, 2012.mm.dd., de engem az új hozzászólások érdekelnek, egyből kattintani kell az 290. oldalra. Nem lehetne, hogy a topicba lépéskor azonnal a legfrissebb hozzászólások oldala látszik? Vagy a fórum beállitásai között én is tudnám magamnak valahol megforditani?
Lehet, hogy neki meg sem kell nyitnia, és úgy is tud kommentelni!Jól láttam,hogy a kedves moderátor megnyitotta a beszélgetőt,hogy be tudjon tenni egy klippet,majd újra lezárta?
Pontosan úgy van ahogy mondod. Tényleg tudok lezárt topikba kommentelniLehet, hogy neki meg sem kell nyitnia, és úgy is tud kommentelni!
Felvág, mint a názáreti a vízen járással D)
Mi meg: Biztos nem tud úszni!
(csatlakozva az ott látott vizes témához )