Ismerem. De két esszel írják mostanában....Digitális kasza!

Ismerem. De két esszel írják mostanában....Digitális kasza!
Nem ismered a virtuális magyar fegyverrendszereket?![]()
Boldogsággal tölt el.A leendő apc és ifv ezek szerint nem török lesz.
Úgy saját, hogy török.Milyen saját fegyverrendszerre gondolsz?.....![]()
Nem ismered a virtuális magyar fegyverrendszereket?![]()
Digitális kasza!
![]()
(A Humor topicban lehet volt már.)
Boldogsággal tölt el.
Csattogós maszlag.
Nincs embargó és nem is lesz. A nyugat-szíriai bevonuláskor volt? Ezer szálon összenőtt a német - török gazdaság. Sztem 2 hét alatt lezavarják és megy tovább minden. Erdogan mkivel leegyeztette, kivéve az EUt, de velünk nem is kell.November 7-én majd kiderül. A majdnem egy hónap alatt még sok minden történhet....
Jah, addig nézzük a török termékbemutatót szíriában...November 7-én majd kiderül. A majdnem egy hónap alatt még sok minden történhet....
Az csak egy putri. Még középhatalomnak is gyenge. Elmaradtak egy szezonba a turisták és beszakadt a gazdasága..... Törökország a jelen és a jövő regionális nagyhatalma.....
eeeez elég erős kijelentés volt megint csakTörökország a jelen és a jövő regionális nagyhatalma.
TuristákAz csak egy putri. Még középhatalomnak is gyenge. Elmaradtak egy szezonba a turisták és beszakadt a gazdasága.
Ha nem a törökök, akkor ki regionális nagyhatalom a balkanon es a közel-keleten?eeeez elég erős kijelentés volt megint csakmaradjunk annyiban hogy nagyon jól és igényesen legyártott papírbalták amire a tudatlan azt mondaná hogy igazi
az USAHa nem a törökök, akkor ki regionális nagyhatalom a balkanon es a közel-keleten?
Az USA: horvátok,albánok,makedonok,montenegro, Ezekből az albánok a leggyengébb láncszem.
Igen.ismerem a főtörzset hatalmas figurajó ember és jó szakember is. A mogorva külső kedves belsőt takar
![]()
Itt valami fogalomzavar van, az USA világhatalom.
Amikor lelőtték az orosz gépet, akkor a ruszki újgazdagok nem mentek oda, meg is látszódott hirtelen a török gazdasági mutatókon.Turisták
Nem az USA?![]()
Tartott vagy 1 honapig.Amikor lelőtték az orosz gépet, akkor a ruszki újgazdagok nem mentek oda, meg is látszódott hirtelen a török gazdasági mutatókon.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..