Katar a szaúdiak vezetésével büntiben van,Katar is Jelcint vett. Pl.: Leo2, PZH2000, Nasams 2, mellett!
Vehetett volna BÁÁÁRMIT!Mondjuk az izlésükre nem panaszkodhatunk.
Szóval ha megtörténik a szállítás - a kalkulált - 20-30db erejéig, akkor azokat remélem széthajtják. Ha bevállnak, akkor hajrá. Ha meg nem akkor sincs tragédia...
Nem kell ennyire túlértékelni a helyzetet, koma!koma , mégegyszer , nem véletlen mondjuk sok török cuccra hogy szar , Te tényleg azt gondolod hogy csak a Yalcint teszteltük????nem , nem csak a yalcinról beszélek, csak mégegyszer , minősített infó , senki nem fogod neked tudni normálisabb/diplomatikusabb választ adni mint kb ami a neten fent van mert nagyon segg be lesz rakva aki kiad bármit egy üzletről/nem megvalósult üzeltről , KNBSZ nem véletlenül van... , hidd el nem azért nem mondd senki semmit mert Veled akarnak kitolni
(kiegészítés : ha még csak én mondanám azt mondom hogy megértem , de többen mondjuk , olyanok akik használták ,csapatpróbáztak vele/velük hogy nem jó , nem hiszem hogy ezt nem lehet már divatfikázásnak hívni , amúgy is mi értelme a divatfikázásnak??? ha valamit fikáznak de a valóságban bebizonyítja hogy egy király technika/vas akkor az aki fikázta eléggé pofára esik , ez itt nem történt meg szerintem )
Te folyamatosan a Yalcinról beszélsz, én meg általánosságban, a török haditechnikáról. Arról, hogy voltak-e rossz tapasztalatok korábbi üzletek során, esetleg nyilvános teszteredmények (nem csak a nálunk szóba jöhető típusokról), stb. vagy mire alapozzák itt sokan a fikázást? Erre kaptam azt a választ, hogy a Yalcin kicsi = török hadiipar szar. Rendben. Akkor részemről lezártam a témát.
U.i.: Ebből az egyszerű kérdésből nyugodtan kihagyhattad volna a KNBSZ-t.