nézd, ha félreérthető voltam elnézésedet kérem , minden tisztelettel és nyugalommal szántam írni/mondani mindent és habár kriss tökéletesen leírta azért én is alátámasztanám/tisztáznám a dolgot
1.) igen , annyit diplomatikusan el lehet mondani hogy SEHOL nem hozták a tesztelt török vasak a minimum szintet , egy előnye van , viszonylag modern de olcsó (pont azért olcsó mert a normálisabb helyeken normálisabb vasat raknak a katona alá) de mint mondtam (és szerintem ez kb mindegyik tesztelt technikára kb igaz volt és nagyon elmond mindent) , egyszerűen nem felhasználó/ember barát
2.) ha félreérthető voltam akkor igazán sajnálom , mégegyszer akkor, NEM kizárólag a yalcinról beszélek , a yalcint én csak példának szerettem volna felhozni
3.) mint ahogy a legelső válaszomban is írtam , ahhoz hogy normális választ kapj ( ami adatokkal van alátámasztva ergó könnyebb vele meggyőzni bárkit) minősített adat, minden esetben , legyen az sikeres beszerzés vagy sikertelen , kriss nagyon diplomatikusan jól válaszolta azt hogy sajnos nem hozták a szintet
4.) azért , értem hogy adatokkal és tényekkel sokkal könnyebb meggyőzni egy embert de ha nem is egy olyan ember mondja aki használta/tesztelte/foglalkozott a dologgal , hogy szar , akkor azért picivel máshogy kezelném a dolgot és én pl már nem mondanám azt hogy divatfikázásról beszélünk
5.) röviden , a KNBSZ már kevesebbért is rúgott ki .... ,bocsánat nem ez a jó szó, szerelt le embereket az állományból , nem véletlen , senki nem fog azért olyan infókat közölni amiért a KNBSZ rászáll a nyakára mert Téged csak azért is megszeretne győzni ( hidd el nem
kriss tökéletesen megválaszolta , nem hozta a szintet , a többit meg borisz válaszolta meg jól röviden : titok