Civil repüléssel kapcsolatos témák

Fantasztikus holt tart a technológia - Emergency Autoland
Egy gombnyomásra magától leszáll a repülő a legközelebbi reptérre. Már rendelhető opció!!
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Alexander Kava, egykori infrastruktúráért felelős miniszterhelyettes szerint nincs jövője az ukrán repülőgépiparnak, amely szerinte annyira megindult a lejtőn, hogy túl késő megállítani.

https://airportal.hu/nincs-jovoje-a...hLneq5-Sv1F5cX1Gzr-Ciy1shxXawO1pz28j-gj7aw2Fs
Na ja, ha a "zseniális" ukránok kirúgták az egyetlen lehetséges megmentőjüket és megrendelőjüket, a szaúdiakat, akiket szerintem ráadásul Samu bácsi küldött oda egy kupac dollárral, hogy próbálják már a ..arból kihúzni őket!! Mikor a fuldokló megharapja a kimentésre nyújtott kezet, annak nem szokott jó vége lenni ...

Nagyon korai Il-62-es, még az egyáramú Ljulka AL-7-es hajtóművekkel (Szu-7-esek, Szu-9/11-esek erőforrásai, de utánégető nélkül). Igen komoly hangja lehetett...

5c1ca1dd15e9f94f30383786.jpg

58a813d4c461889e7a8b45a0.jpg

58a81406c46188167a8b45af.jpg

1457037_cf8ab0b1c1901b78ba4c671f1b0b08de.png

Na ja, ha a "zseniális" ukránok kirúgták az egyetlen lehetséges megmentőjüket és megrendelőjüket, a szaúdiakat, akiket szerintem ráadásul Samu bácsi küldött oda egy kupac dollárral, hogy próbálják már a ..arból kihúzni őket!! Mikor a fuldokló megharapja a kimentésre nyújtott kezet, annak nem szokott jó vége lenni ...

Leginkább az oroszokkal való együttmüködés leállítása(ukrán politikai döntés) jelentette az Antonov hanyatlásának kezdetét . Orosz megrendelések, orosz licensz gyártás An-148, An-158.Orosz finanszírozás -An-178. Orosz lízingtársaság finanszírozták az ukrán utaszállítók eladását Kubába...stb. Másik dolog, hogy az ukrán gépek alkatrészének, berendezéseinek fele orosz gyártmány.

• Tetszik
Reactions: fishbed
Airbus A330-300 IL (3C) check, 25000 emberóra:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Szaúdiakat ők rúgták ki, nem fordítva? Szerintem inkább utóbbi, az oroszok meggyőzték a szaúdiakat, hogy jegeljék a dolgot.

Szaúdiakat ők rúgták ki, nem fordítva? Szerintem inkább utóbbi, az oroszok meggyőzték a szaúdiakat, hogy jegeljék a dolgot.
Az volt a hivatalos szöveg ukrán részről, hogy a szaúdiaknak a javuló orosz kapcsolatai miatt mondták fel az együttműködést.

• Tetszik
Reactions: vilmoci
Az volt a hivatalos szöveg ukrán részről, hogy a szaúdiaknak a javuló orosz kapcsolatai miatt mondták fel az együttműködést.
Szerintem várjuk ki a végét, mert a szaúdiak azóta sem vettek semmit. És nem is gyártanak, pedig azt is szerettek volna...
Lehet, hogy "Sam bácsi" majd helyrehozza a dolgot... :)