M
molnibalage
Guest
A Flightradar alapján én is erre tippelek, de ezt innen már nem hallom.Én is látom őket. Mintha tennének egy tisztelet kört Budapest felett...
A Flightradar alapján én is erre tippelek, de ezt innen már nem hallom.Én is látom őket. Mintha tennének egy tisztelet kört Budapest felett...
Az első érzékelők (orr rész) sem olyanok, mint a korábbi megszokott (német) képeken. A kör alakú szenzor alatt mint ha egy hosszúkás téglalap forma is lenne...Majd ha valaki közel kerül a géphez pls. csináljon egy lehetőleg nagyobb felvontású képet hátulról a teher ajtó alatti területről...
Mintha lenne ott valami, vagy inkább csak valaminek a jövőbeli helye, a két MAWS érzékelő között amit eddig nem láttam a német gépeken.
Tessék.Telefonról nem tudom belinkelni a képet, de az LHSN oldalán szépen közeli első kép van róla...
Hát, én nem látok különbséget a Német gépekhez képestAz első érzékelők (orr rész) sem olyanok, mint a korábbi megszokott (német) képeken. A kör alakú szenzor alatt mint ha egy hosszúkás téglalap forma is lenne...
Apró helyreigazítás: Az a MH címereAzért nekem furcsa, hogy a légierő címere szines az első ajtón, minden más jelölés meg szürke. Inkább az ék lett volna szines. Remélem csak ideiglenes ez így, az átadásra lettek a légierős címerrel kidíszítve.
Valóban, igazad lehet... telefonról tűnt úgy, hogy a karikázottól balra lejjebb még van valami. KösziHát, én nem látok különbséget a Német gépekhez képest
![]()
Esetleg erre a bekarikázott részre gondolsz?
![]()
Majd ha valaki közel kerül a géphez pls. csináljon egy lehetőleg nagyobb felvontású képet hátulról a teher ajtó alatti területről...
Mintha lenne ott valami, vagy inkább csak valaminek a jövőbeli helye, a két MAWS érzékelő között amit eddig nem láttam a német gépeken.
Apró helyreigazítás: Az a MH címere
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..