[HUN] MH 86. Szolnok Helikopter Bázis / MH Kiss József 86. Helikopterdandár

Ezek javító hangárok nem tároló hangárok.Az pedig,hogy mekkora ott van a videón.Gondolom a reptér területén valahol lesznek tárolva az új helikopterek.:p:p:p
Akkor eltaláltam, hogy melyek azok. kb. 50mx35m a belső méretük. akkor kb. 6-6 H145 talán?

Akkor eltaláltam, hogy melyek azok. kb. 50mx35m a belső méretük. akkor kb. 6-6 H145 talán?

2/39: 3258 nm tetőfelület. 123.361.195 HUF Szerződéskötés: július 15.
2/41: 3250 nm tetőfelület. 212.129.874 HUF. Szerződéskötés: szeptember 2.

Én úgy emlékszem hogy az egyikben a Zlinek vannak, a másik pedig helikopteres javító hangár.
Meglep a júliusi szerződéskötési dátum. Még a végén lesz hangár télire?!? :eek:

Hát, igen
https://honvedelem.hu/fooldal-kiemelesek/csucstechnika-a-levegoben/

És valóban európai színvonalú hangárok fogadták őket... Aminek örülök.,
Wow,... lehet mindegyik elfér egy helyen?!
20191118_Szolnok_H145M_TZ-11-1080x720.jpg

Hát, igen
https://honvedelem.hu/fooldal-kiemelesek/csucstechnika-a-levegoben/

És valóban európai színvonalú hangárok fogadták őket... Aminek örülök.,
De hisz ez a régi hangár, csak kicsit rendbebaszarintották...
Van rendes padló... bár úgy néz ki a fűtés maradt az, ami régen volt...
Vagányabb lett volna Rába-15-össel vontatni :)

Ha jól látom berántottak annyi embert, amennyit csak lehetett, hogy „jól nézzen ki”.... ez viszont mentalitásbeli maradiságra vall...
két helikoptert kb 5-6 fő el tudott volna tenni éjszakára..

De hisz ez a régi hangár, csak kicsit rendbebaszarintották...
Van rendes padló... bár úgy néz ki a fűtés maradt az, ami régen volt...
Vagányabb lett volna Rába-15-össel vontatni :)

Ha jól látom berántottak annyi embert, amennyit csak lehetett, hogy „jól nézzen ki”.... ez viszont mentalitásbeli maradiságra vall...
két helikoptert kb 5-6 fő el tudott volna tenni éjszakára..
Szerintem meg aki szívvel-lélekkel ott van a vasak között az ott akart lenni, amikor végre kézzelfoghatóvá vált a jövő. ;)

Az ne legyen katona akinek nem fér bele,hogy 4kor azt mondják hogy a héten nem mész haza.Ez sajnos egy ilyen "szakma".Nem kell mindenkinek katonának lenni de aki az szeretne lenni vagy az annak ezt vállalnia kell.
akkor végülis nem önkéntesség volt, meg hazaszertettel fűtöttség.... hanem muszáj.
Meg értelme se nagyon volt... néhány jól sikerült fotón kívül...
Amúgy meg persze, ha meg kell b..szódni, akkor meg kell....

Az ne legyen katona akinek nem fér bele,hogy 4kor azt mondják hogy a héten nem mész haza.Ez sajnos egy ilyen "szakma".Nem kell mindenkinek katonának lenni de aki az szeretne lenni vagy az annak ezt vállalnia kell.
És hagyják is, hogy az legyen. Emberöltőnként egyszer jön új technika, én is bementem volna az első pillanatokért....Fontos egy közösségnek az ilyen esemény.