15M felszerelési rendszer nagyjából egészben (Még mindig csapatpróba verzió) az Acélkocka program első nagy harcászati gyakorlatának, elvonulás előtti szemléjén.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jól néz ki
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
15M felszerelési rendszer nagyjából egészben (Még mindig csapatpróba verzió) az Acélkocka program első nagy harcászati gyakorlatának, elvonulás előtti szemléjén.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ha a a boltban azt tapasztalom hogy az öregnek ne válaszolnak magyarul...MAJD EZT IS ELENGEDEM::Én is sokszor elgondolkozom az életen,Van olyan hogy az élet átver Szatmárnémetibe.Olyankor a Főtéren a Zsidó cukrászdában eszek egy krémest.És gondolkozom..megéri akár csak 1 szót is szólni...? vagy hagyni az egészet a faszba....Általában az a vége hogy egy bocskorossal feltörlöm a főteret...de innentől nem teszem majd(de)....És külön elmondom mindig..ezt nem azert mert román vagy bazdmeg....hanem azert mert rosszkor voltál rossz helyen.(csakazértis)
Hát, ez így egyszerűen elkeserítő, hogy a keleti országrészben nincsenek páncélosok, na nem mintha sok volna, de ez így nagyon gáz. Az nem igaz, hogy mi sem tudnánk venni, valami rakétatüzérség féleséget, azért 8 db Himarsot eltudnék képzelni vagy felőlem, lehet még a brazil csoda is. Én még A4-et, Leokat is eltudnék képzelni, amit később feltudnánk újítani, ha nem más, 1-2 tucatot, a semminél az is több. A 8x8-ok terén már el tudnám képzelni a Pandur 2-est, főleg ha betudnánk szállni gyártásába, ha nem más, akkor alkatrészgyártásába. Szerintem az osztrákokkal megtudnánk egyezni,mivel lett írva a fórumban, nem megy valami jól mostanában az üzlet. Mivel effektíve 8x8-asokból kellene a legtöbb, én a Pandur 2-est is eltudnám képzelni, persze nekem továbbra is favoritom a Boxer. Nem tudom, az Eva-ból mikor lesz valami, de a Cesar-t sem tartanám rossznak, persze nem vagyok hozzáértő. Az osztrákokra csak azért gondoltam, ha már megvettük a Hittenberger-t , szerintem velük lehetne közösködni, jó üzletet kötni. Várom a véleményeteket!![]()
Csak hogy tudd...Megtörtént..Néha elgondolkodok rajta hogy egyesek mit szedhetnek il mit isznak reggelire.
Egyébként nyugodt szível ajánlom a hadkieget. Területvédelmi tartalékos jelentkezésre. Egyedül ami necces lehet az a sziológia felmérés.
Budapesten több mint kétmillió ember él Szabolcs-megyében meg alig több mint félmillió=te sokkal nagyobb valószínűséggel vagy belterjes mint az aki budapesten él.Csak hogy tudd...Megtörtént..
Kb 2 éve folyamatosan megy a kérés. A válasz az hogy a blabla...Nagyjából 800 ember (kb 40 évesek de inkább plussz)) kéri hogy legyen egy területvédelmi egység. A válasz az hogy nincs válasz. Csak Mátészalkán azonnal 1000 körüli tagja lenne...Mind volt katona, nem a pesti belterjes fajtából...
Az nem igaz, hogy mi sem tudnánk venni, valami rakétatüzérség féleséget, azért 8 db Himarsot eltudnék képzelni ...
te meg egy huje vagy szerintem...Budapesten több mint kétmillió ember él Szabolcs-megyében meg alig több mint félmillió=te sokkal nagyobb valószínűséggel vagy belterjes mint az aki budapesten él.
Budapesten kb 10 eve nem él 2 millio ember. valahol 1.5 és 1.8 között van a valóság.te meg egy huje vagy szerintem...
A szabolcsiak mai nap 420... kibővive ugyanezt 820.000 ezren vannak.A kibóvitve azt jeleni hogy otthon is be vannak jelentve.Nézzél szét a könyezeteben...meg fogsz lepődni...Budapesten kb 10 eve nem él 2 millio ember. valahol 1.5 és 1.8 között van a valóság.
igazad van..bocs....Azt lehetne, hogy ezt a témát valamelyik bizt.pol topikban folytassátok?
(A hozzászólásnál "+Quote" gombra kell kattintani, megkeresni a bizt.pol topikok közül a legjobban a témához illőt, ott rákattintani az "Insert quote" gombra és már lehet is folytatni.)
Visszakeresni?!?!???Azt lehetne, hogy ezt a témát valamelyik bizt.pol topikban folytassátok?
(Itt a hozzászólásnál "+Quote" gombra kell kattintani, megkeresni a bizt.pol topikok közül a legjobban a témához illőt, ott rákattintani az "Insert quote" gombra és már lehet is folytatni a beszélgetést a megfelelő topikban. Utána könnyebb lesz visszakeresni, ha valakinek eszébe jut ....)
A szabolcsiak mai nap 420... kibővive ugyanezt 820.000 ezren vannak.A kibóvitve azt jeleni hogy otthon is be vannak jelentve.Nézzél szét a könyezeteben...meg fogsz lepődni...
Hát ha még 400000-et hozzáadsz.![]()
![]()
Már megint eltévedtetek tisztelt kollégák. Tessék olvasgatni, hogy melyik topikba miféle hozzászólás illik. A többiek nevében előre is köszönjük.Másként nem lehet.Bár ha úgy számolnák a népességet ahogy ő gondolja akkor majd 20.000000 magyar élne az országban szigorúan kibővítve!
én bűnőm én...Már megint eltévedtetek tisztelt kollégák. Tessék olvasgatni, hogy melyik topikba miféle hozzászólás illik. A többiek nevében előre is köszönjük.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
egy 100 ezres városban lett egy területvédelmi egység...huuuuuuuuuuuuuuuuura
Akkor most megkérdezem, ha publikus az infó. Ki ne nevessetek. A sisak pontos típusa mi ? Illetve, a sisakon lévő kiegészítőre, gondolom mindenféle kiegészítőt lehet felrakni ?
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..