Hát, ez így egyszerűen elkeserítő, hogy a keleti országrészben nincsenek páncélosok, na nem mintha sok volna, de ez így nagyon gáz. Az nem igaz, hogy mi sem tudnánk venni, valami rakétatüzérség féleséget, azért 8 db Himarsot eltudnék képzelni vagy felőlem, lehet még a brazil csoda is. Én még A4-et, Leokat is eltudnék képzelni, amit később feltudnánk újítani, ha nem más, 1-2 tucatot, a semminél az is több. A 8x8-ok terén már el tudnám képzelni a Pandur 2-est, főleg ha betudnánk szállni gyártásába, ha nem más, akkor alkatrészgyártásába. Szerintem az osztrákokkal megtudnánk egyezni,mivel lett írva a fórumban, nem megy valami jól mostanában az üzlet. Mivel effektíve 8x8-asokból kellene a legtöbb, én a Pandur 2-est is eltudnám képzelni, persze nekem továbbra is favoritom a Boxer. Nem tudom, az Eva-ból mikor lesz valami, de a Cesar-t sem tartanám rossznak, persze nem vagyok hozzáértő. Az osztrákokra csak azért gondoltam, ha már megvettük a Hittenberger-t , szerintem velük lehetne közösködni, jó üzletet kötni. Várom a véleményeteket!