A magyar haderő lehetséges fejlesztési irányai

Mert szar és senki sem hordja, amúgy benne van a készletében, misszióban ki van osztva, csak senki sem veszi elő, ahogy a felkarvédőt meg a lágyékvédőt sem.

A felkarvédőt meg lehet szokni.
Nekem 1-2 hétig tartott.

A nyakvédőből ami elöl van sosem találkoztam.
Az oldalsó nem használtam(tuk)mert elszorította az ütőerem.
Egy barátom majdnem elájult tőle.
Sajnos rosszul van megtervezve.

• Tetszik
Reactions: endre
A szemölcsökről(patentokról) a zár rész folyton leoldott.
A zsebek így leestek. Ezért ragasztottuk meg.
Mondjuk ha rendesen le van fűzve a mollénak tartani kéne patent kioldása esetén is. Visszafelé is befűztétek? (sajnos sok olyan katonát láttam aki nem tudja hogy kell használni a molle rendszert)

A lengyel vezérkari főnököt fogadta a honvédelmi miniszter

"A lengyel-magyar katonai kapcsolatok kiválóak, továbbfejlesztésüket az országaink közötti jó viszony mély történelmi gyökerei, az EU- és NATO-tagság, valamint az érdekeinket kölcsönösen szolgáló, regionális együttműködésben rejlő lehetőségek támogatják – jelentette ki dr. Benkő Tibor honvédelmi miniszter...

Mint mondta a magyar-lengyel különleges műveleti erők közötti együttműködés kiemelkedő. Hazánk számít arra, hogy a hosszú távú együttműködés keretében a lengyel fél kiemelt stratégiai partnerként tekint Magyarországra e téren – tette hozzá.

A tárgyaláson szó volt a területvédelmi erők fejlődő együttműködéséről is, mellyel kapcsolatban a miniszter megjegyezte, hogy az idei, Európai Területvédelmi Erők Együttműködési Kezdeményezési konferenciájára Magyarországon kerül sor 2020 áprilisában.

Rajmund T. Andrzejczak elismerően szólt a magyar haderőfejlesztési programról, és kifejezte reményét, hogy a két ország hadserege továbbra is együttműködik a közös és NATO projektek keretében."

A lengyel vezérkari főnököt fogadta a honvédelmi miniszter

"A lengyel-magyar katonai kapcsolatok kiválóak, továbbfejlesztésüket az országaink közötti jó viszony mély történelmi gyökerei, az EU- és NATO-tagság, valamint az érdekeinket kölcsönösen szolgáló, regionális együttműködésben rejlő lehetőségek támogatják – jelentette ki dr. Benkő Tibor honvédelmi miniszter...

Mint mondta a magyar-lengyel különleges műveleti erők közötti együttműködés kiemelkedő. Hazánk számít arra, hogy a hosszú távú együttműködés keretében a lengyel fél kiemelt stratégiai partnerként tekint Magyarországra e téren – tette hozzá.

A tárgyaláson szó volt a területvédelmi erők fejlődő együttműködéséről is, mellyel kapcsolatban a miniszter megjegyezte, hogy az idei, Európai Területvédelmi Erők Együttműködési Kezdeményezési konferenciájára Magyarországon kerül sor 2020 áprilisában.

Rajmund T. Andrzejczak elismerően szólt a magyar haderőfejlesztési programról, és kifejezte reményét, hogy a két ország hadserege továbbra is együttműködik a közös és NATO projektek keretében."

A nyilatkozat alapján nem sok esélyt látok Patriára.

Menjmááár! :D:D:D
Ennyire nem lehetsz éhes!:eek:

Úgy értettem hogy a lengyeleknek még egy magyar csomag is hatalmas dolog lenne hisz külöldi megrendelésük még nem volt ha jól tudom, és így hogy még csak egy félmondat sincs egy esetleges beszerzésről akkor gondolom nem is lesz, vagy nagyon jól titkolják.

A nyilatkozat alapján nem sok esélyt látok Patriára.

Ilyenkor mindig meg kell nézni az adott ország nyelvén is, hogy mit mond a másik fél a találkozóról, hátha ő "máshogy gondolta"...

A honvedelem.hu-n az ilyen cikkeben mindig a lényeget hallgatják el.

A titkos adatok átadására vonatkozó egyezményt Németországgal, Törökörszággal és Finnországgal kötött Magyarország kormánya, ha jól emlékszem.

Ilyenkor mindig meg kell nézni az adott ország nyelvén is, hogy mit mond a másik fél a találkozóról, hátha ő "máshogy gondolta"...

A honvedelem.hu-n az ilyen cikkeben mindig a lényeget hallgatják el.

A titkos adatok átadására vonatkozó egyezményt Németországgal, Törökörszággal és Finnországgal kötött Magyarország kormánya, ha jól emlékszem.

Akkor osztd meg a linket bátran :D

Bocs hogy ide írom, de helyzet van a déli határon....

84644760_2608791996063865_73680627819347968_n.png