Igen, tudom bezárták a sok belpol miatt. Akkor szóltam előre, hogy ez lesz.Zárva a magyar biztpol, nem?
A Közép/Kelet-Európa topikra gondoltam, esetleg a Balkán-ra. Vagy legyen a Beszélgető??
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Igen, tudom bezárták a sok belpol miatt. Akkor szóltam előre, hogy ez lesz.Zárva a magyar biztpol, nem?
elvileg sok félét vettünk , pontos számot/darabszámot/típust szerintem nem nyilatkozott le senkiA Svédektől beérkezett 12 CG első szállítmányból elkezdődött a kiképzés. Vajon milyen tölteteket vásároltunk hozzájuk? Állítólag, még több száz várható, mármint a vető csövekből.
A Svédektől beérkezett 12 CG első szállítmányból elkezdődött a kiképzés. Vajon milyen tölteteket vásároltunk hozzájuk? Állítólag, még több száz várható, mármint a vető csövekből.
Bocs hogy ide írom, de helyzet van a déli határon....
Már novemberben ide kellett volna érnie a KC-kal, de úgy látszik elhúzódtak a tárgyalások. Én jobban örülnék ha a csehekhez is beugrana, akkor tutibb a biznisz.https://888.hu/amerika-london-pariz...magyarorszagra-latogathat-aprilisban-4227328/
"Hazánk mellett Lengyelországba is ellátogat a brazil elnök. ..."
Nem gmo szóját fog hozni, az már biztos.
Igen, ez igaz, de azért az is beszédes, hogy csak ebbe a 2 országba jön. Én simán beleképzelem a KC-t.Már novemberben ide kellett volna érnie a KC-kal, de úgy látszik elhúzódtak a tárgyalások. Én jobban örülnék ha a csehekhez is beugrana, akkor tutibb a biznisz.
Igen, ez igaz, de azért az is beszédes, hogy csak ebbe a 2 országba jön. Én simán beleképzelem a KC-t.
És már félig amerikai a KC-390.Érdekes hogy a lengyelekhez megy, mert ha jól emlékszem a lengyelek nagyon nem akartak KC-390-t venni.
Ők minden kategóriára külön gépet akartak. Lehet, az F-35 miatt már spórolni kell...
https://honvedelem.hu/galeriak/panceltoro-rendszervaltas/A Svédektől beérkezett 12 CG első szállítmányból elkezdődött a kiképzés. Vajon milyen tölteteket vásároltunk hozzájuk? Állítólag, még több száz várható, mármint a vető csövekből.
Igen, a cseheknél pedzegették a brazil gépet, nem náluk.Érdekes hogy a lengyelekhez megy, mert ha jól emlékszem a lengyelek nagyon nem akartak KC-390-t venni.
Ők minden kategóriára külön gépet akartak. Lehet, az F-35 miatt már spórolni kell...
https://honvedelem.hu/galeriak/panceltoro-rendszervaltas/
A cikben található képeken vannak szerintem azok lesznek beszerezve.
Mondjuk az a 400 mm kumulatív elég harmatos. Úgy emlékszem mintha lenne ehhez nagyobb átütésű lövedék is nem ?- HEAT FV551 kumulatív, 400 mm RHA / 700 m max, mozgó cél 400 m
- HEDTP FV502 repesz romboló 150 mm RHA / 1000 m élőerő, 500 m álló álló cél, 300 m mozgó
- vmilyen köd
- HE 441 repesz romboló, 1000 m
Van hozzá, HEAT 751 és 655CS nevezetű amik 500+ rha-t tudnak papíron leküzdeni, de azok nincsenek a képeken.Mondjuk az a 400 mm kumulatív elég harmatos. Úgy emlékszem mintha lenne ehhez nagyobb átütésű lövedék is nem ?
Ez a tizenkettő volt.2019 szeptemberében mivel gyakoroltak? Az honnan volt?
Valaki a múltkor kiszámolta az árból, hogy kb. mennyit vettek.
Valamilyen szimulátort hoztak most a svédek.
2025-ig a katonai műholdokat is föld körüli pályára állítjuk.ilyen az amikor nem történik semmi, és sose érnek ide, stbstbstb...
Az a vicces, hogy ma már nem kerülne különösen sokba egy saját katonai műhold felbocsátása.2025-ig a katonai műholdokat is föld körüli pályára állítjuk.