Jó és fontos dolognak tartom és talán többre mennénk vele még békeidőben is mint bármi mással. A civil életben is tudnánk hasznosítani.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Valamiért én úgy érzem, hogy meg fogunk még lepődni a közeljövőben a magyar űrtervekkel kapcsolatban (nem, nem kell hortobágyi bajkonurról álmodni,...csak saját műholdakra gondolok)...Szerintem ha a pénzügyit a kormányzat megteremti, akkor még az általad viccesen bedobott évszám (2025) is tartható lehet.
Bízom benne hogy az oroszokkal való együttműködésben nem csak a magyar űrhajós felküldése a cél hanem pár műhold is, csak nem kötik az orrunkra.Valamiért én úgy érzem, hogy meg fogunk még lepődni a közeljövőben a magyar űrtervekkel kapcsolatban (nem, nem kell hortobágyi bajkonurról álmodni,...csak saját műholdakra gondolok)...
éppen költjük a pénzt mint állat. meg is látszik az árfolyamon! 339 huf/eurKilenc oldalt atugrottam. Vettuk valait? Beismertek hivatalosan a CG-t? Mennyit vettunk?
Kilenc oldalt atugrottam. Vettuk valait? Beismertek hivatalosan a CG-t? Mennyit vettunk?
A cg-t tavaly nyáron beismerték amikor tettek fel cikket képezd a kiképzőt foglalkozásolról a honvédelem. Hu raKilenc oldalt atugrottam. Vettuk valait? Beismertek hivatalosan a CG-t? Mennyit vettunk?
Jah ez nekem is feltűnt. Inkább bejelentették.Molyen beismerték?Ez nem bűntény!
Remlik most hogy irod. De hivatalos beismeres nem volt nem? Meg semmi mas, csak kepek a kikepzesrol. Ezekkel nem talaltak el azt a regi vv-s Csepelt. Semmi konkretum.A cg-t tavaly nyáron beismerték amikor tettek fel cikket képezd a kiképzőt foglalkozásolról a honvédelem. Hu ra
Milyen molyen?Molyen beismerték?Ez nem bűntény!
Egy jozan paraszti kerdest feltehetek? Ha ezek hivatalos, dedikalt ELLENERO SZAZAD, akkor nem az lenne a dolguk hogy ugy harcojanak, viselkedjenek mint a szoba joheto ellensegeink? Mondjuk mint pl talibok ott messze, a megboldogult daesh kicsit kozelebb, vagy ha mar annyira Nato akkor mondjuk azoroszok? De en a romant is megertenem, na midegy, vagy az ukrant egyenlore. Na szoval akkor miert gyakorlatoznak ezek valami amcsi cserkeszekkel, az amcsi modit gyakorolva? Hat milyen ellenero szazad ez, ha ugy harcol mint mi vagy a szovetsegeseink? Csak en nem ertem?"Kiképzésen az Ellenerő Század
Három hete vette kezdetét az Ellenerő Század szakharcászat felkészítése Hajmáskér Kiképző Bázison, amely során a század felkészül, hogy szakasz kötelékben légimozgékonyságú műveletet hajtson végre.
Az MH Bakony Harckiképző Központ Ellenerő Század kijelölt szakasza a HAWK STRIKE gyakorlatra készül, ahol az amerikai 1-8 Cavalry (CAV) egységeibe integrálva közös légimozgékonyságú eljárást hajtanak majd végre. A felkészítés elméleti szakaszában a híradó kiképzés keretein belül a HARRIS rádió kezelését sajátították el a katonák, emellett az éjjellátó használata, illetve a CZ fegyverek ismerete is a tananyag része volt.
A gyakorlati felkészítés során helikopteres ki- és berakást, illetve járőr tevékenységet és egyéb harcászati mozzanatokat hajtott végre az állomány. A felkészítést egyhetes lövészet zárja majd, melynek része lesz a nappali és éjszakai, valamint egyéni és kötelék lőgyakorlat végrehajtása is.
Szöveg: Schäffer Mónika hadnagy
Fotó: Pintér László ha."
De abban a cikkben volt csak számok nem. De elégedj meg annyival, hogy RPG helyett vettük szóval van jópár.Remlik most hogy irod. De hivatalos beismeres nem volt nem? Meg semmi mas, csak kepek a kikepzesrol. Ezekkel nem talaltak el azt a regi vv-s Csepelt. Semmi konkretum.
Csak nem atomnak állunk neki?Példaként tekintünk az izraeli haderőre, amely birtokában van azon képességeknek, melyek elengedhetetlenek egy ország védelméhez."
E
Egy jozan paraszti kerdest feltehetek? Ha ezek hivatalos, dedikalt ELLENERO SZAZAD, akkor nem az lenne a dolguk hogy ugy harcojanak, viselkedjenek mint a szoba joheto ellensegeink? Mondjuk mint pl talibok ott messze, a megboldogult daesh kicsit kozelebb, vagy ha mar annyira Nato akkor mondjuk azoroszok? De en a romant is megertenem, na midegy, vagy az ukrant egyenlore. Na szoval akkor miert gyakorlatoznak ezek valami amcsi cserkeszekkel, az amcsi modit gyakorolva? Hat milyen ellenero szazad ez, ha ugy harcol mint mi vagy a szovetsegeseink? Csak en nem ertem?
Miert hogy harcolnak a talibok, oroszok, romanok stb. A lenyeg hogy elő erő ellen gyakorolnak. Vegyenek fel zsakruhat meg kendőt a fejükre?E
Egy jozan paraszti kerdest feltehetek? Ha ezek hivatalos, dedikalt ELLENERO SZAZAD, akkor nem az lenne a dolguk hogy ugy harcojanak, viselkedjenek mint a szoba joheto ellensegeink? Mondjuk mint pl talibok ott messze, a megboldogult daesh kicsit kozelebb, vagy ha mar annyira Nato akkor mondjuk azoroszok? De en a romant is megertenem, na midegy, vagy az ukrant egyenlore. Na szoval akkor miert gyakorlatoznak ezek valami amcsi cserkeszekkel, az amcsi modit gyakorolva? Hat milyen ellenero szazad ez, ha ugy harcol mint mi vagy a szovetsegeseink? Csak en nem ertem?