A patentok nem zártak jól? Vagy hogy estek le? (Én maszekba vett zsebekkel használtam, azok nem estek sehova)
A szemölcsökről(patentokról) a zár rész folyton leoldott.
A zsebek így leestek. Ezért ragasztottuk meg.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A patentok nem zártak jól? Vagy hogy estek le? (Én maszekba vett zsebekkel használtam, azok nem estek sehova)
Mondjuk ha rendesen le van fűzve a mollénak tartani kéne patent kioldása esetén is. Visszafelé is befűztétek? (sajnos sok olyan katonát láttam aki nem tudja hogy kell használni a molle rendszert)A szemölcsökről(patentokról) a zár rész folyton leoldott.
A zsebek így leestek. Ezért ragasztottuk meg.
Mondjuk ha rendesen le van fűzve a mollénak tartani kéne patent kioldása esetén is. Visszafelé is befűztétek? (sajnos sok olyan katonát láttam aki nem tudja hogy kell használni a molle rendszert)
Jah erről tényleg leeseik, mi gyorskötözőt raktunk ráTe ezt raktad be elsőnek.
https://combatgear.blog.hu/2019/08/04/bw_malhamelleny
Én erre írtam, hogy szar és leesnek a zsebek.
Amúgy tudom, hogy kell mollera zsebet feltenni.![]()
A lengyel vezérkari főnököt fogadta a honvédelmi miniszter
"A lengyel-magyar katonai kapcsolatok kiválóak, továbbfejlesztésüket az országaink közötti jó viszony mély történelmi gyökerei, az EU- és NATO-tagság, valamint az érdekeinket kölcsönösen szolgáló, regionális együttműködésben rejlő lehetőségek támogatják – jelentette ki dr. Benkő Tibor honvédelmi miniszter...
Mint mondta a magyar-lengyel különleges műveleti erők közötti együttműködés kiemelkedő. Hazánk számít arra, hogy a hosszú távú együttműködés keretében a lengyel fél kiemelt stratégiai partnerként tekint Magyarországra e téren – tette hozzá.
A tárgyaláson szó volt a területvédelmi erők fejlődő együttműködéséről is, mellyel kapcsolatban a miniszter megjegyezte, hogy az idei, Európai Területvédelmi Erők Együttműködési Kezdeményezési konferenciájára Magyarországon kerül sor 2020 áprilisában.
Rajmund T. Andrzejczak elismerően szólt a magyar haderőfejlesztési programról, és kifejezte reményét, hogy a két ország hadserege továbbra is együttműködik a közös és NATO projektek keretében."
Menjmááár!A nyilatkozat alapján nem sok esélyt látok Patriára.
Menjmááár!
Ennyire nem lehetsz éhes!![]()
aztán ezt így melyik részből szűrted le?A nyilatkozat alapján nem sok esélyt látok Patriára.
A nyilatkozat alapján nem sok esélyt látok Patriára.
Ilyenkor mindig meg kell nézni az adott ország nyelvén is, hogy mit mond a másik fél a találkozóról, hátha ő "máshogy gondolta"...
A honvedelem.hu-n az ilyen cikkeben mindig a lényeget hallgatják el.
A titkos adatok átadására vonatkozó egyezményt Németországgal, Törökörszággal és Finnországgal kötött Magyarország kormánya, ha jól emlékszem.
Utána közvetlen a móricka magazin következikA Honvedelem.hu az ország legnagyobb vivcclapja...
Akkor osztd meg a linket bátran![]()
Tudom, de ez biztonság politika.Bocs hogy ide írom, de helyzet van a déli határon....
![]()
Zárva a magyar biztpol, nem?Tudom, de ez biztonság politika.
Szerintem ott kezdjünk el erről beszélgetni.
Zárva a magyar biztpol, nem?
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..