A magyar haderő lehetséges fejlesztési irányai

Szoval akkor mit tudnak ezek az emlitettek utan amit egy sima normal zaszloalj 1,2,3-ik szazada nem? Meg mit nem kell megbontani mikor van masik szazad egy adott zászlóaljban, es gyakorlatilag ez a szazad se tud tobbet?

Tényleg bem érted,hogy nem kell mást tudniuk?

Szoval akkor mit tudnak ezek az emlitettek utan amit egy sima normal zaszloalj 1,2,3-ik szazada nem? Meg mit nem kell megbontani mikor van masik szazad egy adott zászlóaljban, es gyakorlatilag ez a szazad se tud tobbet?

Ez lenne a feladatuk.
Alapvetően nem hülyeség.

https://honvedelem.hu/alakulatok/mh-bakony-harckikepzo-kozpont/

Hogy egymással szemben felállhatnak a század szakaszai. Századok egymás ellen egy alakulaton belülről. Ez igaz. Ráadásul legtöbbször ez így is van, volt pár éve.
Én mindössze 2 alkalommal gyakorlatoztam velük. Nem tudom manapság mennyire használják őket.
Mennyire vannak feltöltve.
Milyen egyéb feladatokat látnak el(határ,a hozzájuk tartozó gyak és lőterek rendezése, külszolgálat).

No, eppen azon gondokozom vennem kene egy gattert, mert itt a kornyeken mar mindenki kihalt akinek volt, csak furesztelepeken van par helyen.
Erre mit dob fel a google agya:
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Errol a kepessegrol nem is szolt a Hende.

Az országgyűlésről szóló törvény alapján személyesen tudja megtekinteni a szerződéseket, előzetes egyeztetés után. Amúgy ki kérdezi?

Én úgy értelmeztem, hogy időpontot akart kérni a személyes megtekintésre, de elküldték azzal hogy először kérjen engedélyt a megtekintésre. Pedig képviselőként a megtekintéshez joga van. De nem ismerem a folyamatot, lehet hogy telefonon nem lehet időpontot kérni, csak valamilyen formanyomtatványon és csak a szokásos műsor megy a szavazóknak.

Én úgy értelmeztem, hogy időpontot akart kérni a személyes megtekintésre, de elküldték azzal hogy először kérjen engedélyt a megtekintésre. Pedig képviselőként a megtekintéshez joga van. De nem ismerem a folyamatot, lehet hogy telefonon nem lehet időpontot kérni, csak valamilyen formanyomtatványon és csak a szokásos műsor megy a szavazóknak.
Ez egy ogy képviselő?

X. Fejezet
A képviselői tisztség ellátásának támogatása

98. § * (1) Az állami szervek kötelesek a képviselőket megbízatásuk ellátásában támogatni, és részükre a munkájukhoz szükséges felvilágosítást megadni. A képviselő valamennyi közigazgatási szerv, közintézet és közintézmény vezetőjétől előzetesen egyeztetett módon tájékoztatást kérhet. E jogosultság az érintett szerv működésére vonatkozó előírásokra figyelemmel, valamint rendeltetésszerű működésének aránytalan sérelme nélkül gyakorolható.

(2) A képviselő a feladatai ellátásához szükséges minősített adatokat - a minősített adat védelméről szóló törvényben foglaltaktól eltérően - személyi biztonsági tanúsítvány nélkül, felhasználói engedély alapján, titoktartási nyilatkozat kitöltését követően használhatja fel, és köteles a minősített adat védelmére vonatkozó követelményeket megtartani.

Ez egy ogy képviselő?
Vadai.
Vadai-%C3%81gnes-3-HPGY-1000x600.jpg

No, eppen azon gondokozom vennem kene egy gattert, mert itt a kornyeken mar mindenki kihalt akinek volt, csak furesztelepeken van par helyen.
Erre mit dob fel a google agya:
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Errol a kepessegrol nem is szolt a Hende.

van bizony,csak a szentesi parancsnok nem engedi elvinni oda,ahol szükség lenne rá.Helyette rendkivül okosan más alakulatok viszik oda az apritandó fát...akár 3 napi foglalkoztatással....