De, légvédelem..
.
Én nem emberkednék nagyon a törökök ellen, az ő F-16 flottájuk ellen az oroszoknak se lenne semmijük.
De, légvédelem..
.
Én nem emberkednék nagyon a törökök ellen, az ő F-16 flottájuk ellen az oroszoknak se lenne semmijük.
.
.
egy kérdésem lehet? mit keres a török hadsereg egy szuverén ország területén miután többször is közölték hogy semmi keresni valója nincs ott. Ezután ha hátba verik egy csákánnyal hát uram bocsá ne sértődjön meg.
Teszem hozzá csendesen az Oroszok is már többször beleverték Szíriában a szarba a fejüket.
.
.
Hullanának, mint a kemotoxos legyek.
Ez is egy vélemény, az oroszok meg másként gondolják..
.
.
.

.
.
Ki nyeri az anyaghaborut? En az oroszok helyeben

Ez egy sok évvel ezelőtti videó és akkor.még mint "az ISIS így bánik a hadifoglyokkal" címen terkeszyették...
Hát így bánnak a Török támogatásúak a hadifoglyokkal de csak vallási alapon.
Nezzuk a tenyeket: Adott egy orszag amelyik beavatkozik a polgarhaboruba ugy, hogy minden amire szuksege van ott van a szomszedban. Adott egy masik beavatkozo orszag amelyik erosen hianyos legiszallitasi illetve egyeb kapacitassal rendelkezik. Ki nyeri az anyaghaborut? En az oroszok helyeben felvennem a nyulcipot, mielott rajuk zuhan egesz Anatolia.

Ez egy sok évvel ezelőtti videó és akkor.még mint "az ISIS így bánik a hadifoglyokkal" címen terkeszyették...
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..