[BIZTPOL] Szíriai helyzet

ERsFzVCWoAAfZJS

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Nah mikor a szar visszapotyog a nyakadba

• Tetszik
Reactions: Leonidas

Nezzuk a tenyeket: Adott egy orszag amelyik beavatkozik a polgarhaboruba ugy, hogy minden amire szuksege van ott van a szomszedban. Adott egy masik beavatkozo orszag amelyik erosen hianyos legiszallitasi illetve egyeb kapacitassal rendelkezik. Ki nyeri az anyaghaborut? En az oroszok helyeben felvennem a nyulcipot, mielott rajuk zuhan egesz Anatolia.
OFF az OFF-ra - mert ez nem az Idlibi (szír) helyzettel foglalkozik, csak a "vágyálmodat" írtad le... :eek::rolleyes:
Inkább töröltem amit írtam. A terrorizmus támogatóiról szólt.
Még az amerikai OIR szóvivő is elismerte, hogy terroristák gyülekezete van a törökök "védőszárnyai" alatt Idlibben. (pedig ők nagyon Assad és oroszellenesek)

"Akkor meséld már el nekem, hogy ez a "szomszéd" mit keres ebben az országban ? Úgy, hogy nagyon alapos része volt vagy 10 évig ebben a szomszéd országban a terroristák támogatásában, ezzel a lakosság megöletésében, sanyargatásában, elüldözésében ??? MÉG AZ AMERIKAI OIR SZÓVIVŐ (vagy a parancsnok) is elismerte (mindez pár napja volt csupán), hogy úgy gyűlnek a terroristák Idlibben, mintha mágnes húzná őket. NA ÉS KI VAN A TERRORISTÁK ÉLÉN ??? NA ??? E-vel kezdődik és RDOGAN-al folytatódik... Ja, ez sem számít... Elküldött 4700-at líbiába. Abból már 80-an átszöktek erurópába... (SOHR jelentése). Remélem Erdogány barátod (terrorista) "haverjai" ott hajtják végre az első..."

Ennyi bőven elég abból amit írtam... :eek::)
ON

OFF az OFF-ra - mert ez nem az Idlibi (szír) helyzettel foglalkozik, csak a "vágyálmodat" írtad le... :eek::rolleyes:
Inkább töröltem amit írtam. A terrorizmus támogatóiról szólt.
Még az amerikai OIR szóvivő is elismerte, hogy terroristák gyülekezete van a törökök "védőszárnyai" alatt Idlibben. (pedig ők nagyon Assad és oroszellenesek)

"Akkor meséld már el nekem, hogy ez a "szomszéd" mit keres ebben az országban ? Úgy, hogy nagyon alapos része volt vagy 10 évig ebben a szomszéd országban a terroristák támogatásában, ezzel a lakosság megöletésében, sanyargatásában, elüldözésében ??? MÉG AZ AMERIKAI OIR SZÓVIVŐ (vagy a parancsnok) is elismerte (mindez pár napja volt csupán), hogy úgy gyűlnek a terroristák Idlibben, mintha mágnes húzná őket. NA ÉS KI VAN A TERRORISTÁK ÉLÉN ??? NA ??? E-vel kezdődik és RDOGAN-al folytatódik... Ja, ez sem számít... Elküldött 4700-at líbiába. Abból már 80-an átszöktek erurópába... (SOHR jelentése). Remélem Erdogány barátod (terrorista) "haverjai" ott hajtják végre az első..."

Ennyi bőven elég abból amit írtam... :eek::)
ON
Ne haragudj, de nem te dontod el mi itt az off, hanem az oldal uzemeltetoje illetve a megbizott moderator.

Én nem emberkednék a törökök helyében az oroszok ellen. Állítólag brit tudósok kimutatták, hogy a plutónium káros az egészségre. Különösen kritikus tömeg felett. Az oroszoknak megvan a képességük arra, hogy ezt kicsiny bolygónkon bárkinek az eszébe juttassák egy villanásnyi időre. A törököknek ez ellen nem lenne semmijük.
.
Plutóniumról nincs szó, ez helyi lövöldözés. Anno a Vietnamban, vagy az araboknál sem vetettek be atomot a szovjet tanácsadók halála esetén, itt se fognak.

Ne haragudj, de nem te dontod el mi itt az off, hanem az oldal uzemeltetoje illetve a megbizott moderator.
OFF
Én a véleményemet a hozzászólásomban OFF-al jelöltem a világon kialakult fórum szokásjognak megfelelően. Ebben a véleményemben nyugodtan nevezhetem az írásodat OFF-nak, ez csak az én személyes külön magányvéleményem, és nem a fórum üzemeltetői vagy mások nevében írtam, hanem a sajátoméban. Ezen kívül nem kértem az ő minősítésüket sem a TE beírásodról, sem a postod eltávolítását, tehát semmiféle intézkedést nem kértem, sem nyíltan, sem zártan. (nem is fogok) Amúgy pedig az ilyen véleménynek mint a tiéd szerintem nem itt, hanem a "beszélgetőben" van a helye, ott teljesen rendben van, bármi is legyen a véleményed.
Üdv. :)
ON

Az oroszoknak van kb. a legütőképesebb csapatlégvédelmük. Az F16 nem rossz gép, de hamar amortizálódik egy rakétatalálattól... :D
.
.
Ezzel azért lennék óvatos, mert az F-16 már sokfelé bizonyitott élesben, az orosz csapatlégvédelem pedig eddig sehol, max az iráni Airbus lelövése jut hirtelen eszembe.

Su34 AirShow

• Tetszik
Reactions: fishbed
ERp4nVmWoAAcPkE