[BIZTPOL] Szíriai helyzet

Azért nem szeretném, ha Vova így nézne rám... Van ebben valami fenyegető... :D

Tele a töke Erdogannal. Nem teljesítette a Szocsi-i egyezméneket, mellette meg háborút indított Szíriában. A gázzal is átbaxta. Tavaly mindössze 15 milliárd m3-et vásárolt, A Kék Áramlat kapacitása. csak és egyebek. Az orosz tematikára specializálódott emberek ismerik a szitut- nem kell magyarázgatnom. :)

Persze. Később egyébként csatlakoznak a küldöttségek is a tárgyalásokhoz. Jött a KM és VM is. Hosszú és kemény tárgyalások lesznek.
Igen, a teljes katonai vezérkar is leül tárgyalni mind a két oldalon. Szerintem lehet hogy este lesz mire valamiben megegyeznek.

Kezd melegedni a helyzet, a végén még liberálisok lesztek és a HTKA talit a capellába kell szervezni.

Itt ez a katonai videó, hogy visszatérítselek titeket a jó oldalra.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Hozzánk a seregbe miért nem jöttek ilyenek?:)
Három, kettő, egy...ONTOPIC

orosz bombázások Idlib tartományban

• Tetszik
Reactions: fishbed
Ahogy elkezdődtek Putyin és Erdogan tárgyalásai a szakállasok(tôrök segítséggel) elkezdték lőni Szerakibot

Kezd melegedni a helyzet, a végén még liberálisok lesztek és a HTKA talit a capellába kell szervezni.

Itt ez a katonai videó, hogy visszatérítselek titeket a jó oldalra.

Hozzánk a seregbe miért nem jöttek ilyenek?:)
Három, kettő, egy...ONTOPIC
OFF
Ha már Korea, akkor nézzél át az északi oldalra is :) Kim Jong Un példát mutat az érdeklődés irányára... :D:D:p (video van az oldalon)
https://www.dailymail.co.uk/video/n...e-soldiers-perform-strongman-Kim-Jong-un.html
ON

Oroszok is erősítik a tárgyalási pozíciót

Mls2reUtCuo.jpg

Azt a szerelmi háromszöget...

Nem tudom mi ezzel a cél, hogy ennyire nyíltan reklámarcnak megtesznek egy világi köcsögöt... A nemzetközi liberális elitben valamiféle szimpátiát elnyerni?
Lehet hogy jó vezető, de azért én pl. viszolyognék ha a közelében kellene lennem, megmondom őszintén voltak tőle jóval szimpatikusabb arcok is Szír oldalon...

Van gyereke amúgy fene se tudja lehet bi. Arra játszik rá szerintem hogy a nagy dzsihadisták mit érezhetnek hogy egy meleg elveri őket