Tegnap reggelre minden elmúlt. Azért 1 nap alatt nem játszódhatnak le a tünetek, ezek szerintem csak véletlen egybeesések voltak nálam. Gyanúsnak gyanús volt, ez kétségtelen.
Amúgy ha ismernéd a körzetinket, akkor tudnád, hogy ez tök felesleges hogy felhívjam. Brutális dolgokat tudnék mesélni róla. meg másikról, annál voltam korábban, de az is olyan. Azért is szedtem tőle a cuccaimat. A korábbiaknál is ott voltam, kezdetektől, születésemtől, de ez a kettő most kutyaütő, nem körzeti orvos.
Amúgy én senki közelébe nem mentem, és tegnap egy fél az nem sok, de annyit sem köhögtem egész nap !!! Szóval abba biztos lehetsz, hogy én nem fertőztem meg senkit, ha tényleg el is kaptam !!!! Az meg a másik, hogy én nem vásároltam halomba mindent ! A harmadik meg amiért mocskosul pipa vagyok, hogy egy rohat maszkot nem hoznak már 1,5 hete, hiába kértem !!!! (több helyen is !!!!!) Én üljek otthon és egy majdnem tök üres boltban is ahol csak 3-an voltunk összesen (az eladóval együtt !!!!) a köcsög nő köhög a vak világba beltérbe ???? És én vagyok a hibás, aki még véletlenül sem ment senki közelébe ???? Azért álljon már meg a világ !!!! Nincs igazad !!! Maszknak meg már régen kéne itt is lenni !!!! DE CSAK "ÍGÉRET" VAN !!! AZT MEG NEM LEHET FELHÚZNI ! Szóval ne bactassá ez a rakás hülye között még te is, légyszíves... Amúgy épp az előbb kérdeztem a gyógyszertárat telefonon ! MASZK NINCS ! "ÍGÉRET" AZ NEKIK IS VAN HETEK ÓTA ! Szóval amúgy is elegem van itt mindenből... (meg néhány hülyéből, egyre többen vesztek meg az utóbbi években errefelé)