Ha lecseng és nyugat talán ismét beindul megint nagyítóval kellesz majd keresgélni dolgozni akaró és tudó embert.Drukkolok, h a járvány után fokozott hazai hadiiparral IS próbáljunj kikecmeregni a gödörből. Erre látok még reális esélyt.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ha lecseng és nyugat talán ismét beindul megint nagyítóval kellesz majd keresgélni dolgozni akaró és tudó embert.Drukkolok, h a járvány után fokozott hazai hadiiparral IS próbáljunj kikecmeregni a gödörből. Erre látok még reális esélyt.
És ez te igaznak tartod? Jártál arrafelé, van ott nyugger ismerősöd?off
Nem román az igaz, de nem is ezt írta, hanem azt, hogy klárikának a mintaállama romulánia. Olyanokat írt dobrev, hogy a román nyuggereket irigyelhetjük, bukarest fejlettebb mint Budapest stb...
Most egészen más a helyzet?Amikor nagyon kellet Orbánt birálni akkor állt elő hogy Romániában minden jobb sőt a fizetések a minimálbér az egészségügy a gdp és még szöröstalpúak is lehagytak minket. Én már akkor is megírtam hogy ez a dícséret csak azért jár nekik a részéről mivel Gyurcsi is ugyan ezt csinálta. Kiszolgált mindenkit csak hogy itt uralkodhasson.
Ezt dobrev mondta, én csak arra válaszoltam, hogy Gyurma miről beszél.És ez te igaznak tartod? Jártál arrafelé, van ott nyugger ismerősöd?
Te csak higgyél ebben.Most egészen más a helyzet?
Te még hiszel a bohócoknak?Most egészen más a helyzet?
Max ha vmi hazai gyártás, összeszerelés van belengetve. Esetleg barterüzletben az új vasakért, cserében lesz más beruházás.
Kíváncsi leszek az április 6-7-én bemutatott módosított költségvetésekre. Mennyire lesz erős a haderőfejlesztés iránti elköteleződés, bár nincsenek illuzióim, illetve a gazdasági környezet sem lesz rózsás.
Komolyabb fejlesztés szerencsésebb körülmények között 2022-től indulhat be.
Mi marad a Z2026-ból a 2020-21-es módosított költségvetés után. De csak tipp volt.Ez mire vonatkozott?
Lehet, hogy azért volt ilyen progresszív a finanszírozás terve, mert be volt tervezve valami krach, végülis tíz éve nem volt már semmilyen összeomlás. 20- ban eleve csak 1.2 százalék volt tervezve az ígért 1,6 helyett. Így 0,4-et adtunk is a védekezésre! Hoppácska! Már előre elvonta a PM azt a pénzt. Ezért lesz strapabíró a Z26.Mi marad a Z2026-ból a 2020-21-es módosított költségvetés után. De csak tipp volt.
Én voltam,utoljára most januárban.Eszméletlen sokat fejlődtek,mióta beléptek az EU-ba.Anno azon viccelődtünk,hogy oláhoknál nem lehet eltévedni,nincs hozzá elég kecskecsapás.Azóta az általam járt utak már jobbak,mint a hazaiak.Életszinvonal látványosan emelkedett.Nincs már rozsdás ARO meg boglyas lovas szekér.Boltok tele minőségi árúval,és olcsóbban mint nálunk.És ez te igaznak tartod? Jártál arrafelé, van ott nyugger ismerősöd?
Konstanca és Bukarest környéke ami valahogy kinéz a regátban. (ott is van kb autópálya)Én voltam,utoljára most januárban.Eszméletlen sokat fejlődtek,mióta beléptek az EU-ba.Anno azon viccelődtünk,hogy oláhoknál nem lehet eltévedni,nincs hozzá elég kecskecsapás.Azóta az általam járt utak már jobbak,mint a hazaiak.Életszinvonal látványosan emelkedett.Nincs már rozsdás ARO meg boglyas lovas szekér.Boltok tele minőségi árúval,és olcsóbban mint nálunk.
A jóféle házisajt viszont már nincs.Bivalysajt meg már semmilyen.Sajna.
Konstanca és Bukarest környéke ami valahogy kinéz a regátban. (ott is van kb autópálya)
Konstanca és Bukarest környéke ami valahogy kinéz a regátban. (ott is van kb autópálya)
Craiovaban voltam januárban,a Vaskapu felé.Vegig jó út, új uzemek, felújított és új házak.Netuddmeg, hogy nezzet ki régen.Borzalmassan.30al döcögtem annó a főúton.Bukarestnel volt csak mutatóba autópálya.jjo szar.Kalandos volt az olah túra.Konstanca és Bukarest környéke ami valahogy kinéz a regátban. (ott is van kb autópálya)
Kutya.... Mikor még bivaly húzta szenasszeker meg birkanyaj jött szembe az autópályán és nem a szembejövő oldalon....Azért van egy kicsi Arad-Temesvár (A1~130 km)- Lugos(A6~11 km) útvonalon is, bár néha sok a kóbor kutya rajta.....
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..