A magyar haderő lehetséges fejlesztési irányai

A járványügyi veszélyhelyzetre való tekintettel újabb védőfelszerelésekből álló készletet kapott a Magyar Honvédség egészségügyi szakállománya.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik
Reactions: BiancoGasto
Szerintem meg akkor inkább ne vegyünk semmit! :cool:
Nekem úgy is jó, de mit kezdjünk a btr-ekkel? Ez a torony mondjuk jól nézne ki rajta:
Midgard_02.jpg

vagy ez:
RIwP_MOOG_RWS_Remote_Weapon_Station_UK_British_defense_industry_925_001.jpg

Mar irtam az e
Lejen nem kell parazni
Mit stresszeltek hogy kesik a kmw majd kodberel... Ad valamit pluszba vagy enged a lizimgarbol....

Meg mimdig ez a negativiz!us nehogy mar mi szopjunk azert mert mas nem teljesiti a szerzodest idobe... Azert nagyobb onbizalmat varnek el.
nehezen olvasható az írásod.
Nem tudom mit dolgozol de most hányta magát össze az ipar. engem pl. kirúgtak, "majd hívunk ha van meló", haver gépszervízes, 60%-al kevesebb volt már múlt héten a melója. nem kell semmi jóra számítani

• Tetszik
Reactions: Ocses
A járványügyi veszélyhelyzetre való tekintettel újabb védőfelszerelésekből álló készletet kapott a Magyar Honvédség egészségügyi szakállománya.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Remélem nem a szabad ég alatt tárolják...

"A Krauss-Maffei Wegmann 3500 alkalmazottjának 1500-at foglalkoztat országszerte, három kaszeli üzemben. A nehéz Leopard 2 fő harci tartály tornyai mellett a 2000-es önjáró tarackot, az AGM tüzérség utódját, a Fennek felderítő tartályt, a Gepard légvédelmi tankot és a Puma páncélozott hordozókat is felépítették."
Jó ez így, mind jöhet!! :)

"A Krauss-Maffei Wegmann 3500 alkalmazottjának 1500-at foglalkoztat országszerte, három kaszeli üzemben. A nehéz Leopard 2 fő harci tartály tornyai mellett a 2000-es önjáró tarackot, az AGM tüzérség utódját, a Fennek felderítő tartályt, a Gepard légvédelmi tankot és a Puma páncélozott hordozókat is felépítették."
Jó ez így, mind jöhet!! :)

Van mellék harcitartály is?

Nekem úgy is jó, de mit kezdjünk a btr-ekkel? Ez a torony mondjuk jól nézne ki rajta:
Midgard_02.jpg

vagy ez:
RIwP_MOOG_RWS_Remote_Weapon_Station_UK_British_defense_industry_925_001.jpg

nehezen olvasható az írásod.
Nem tudom mit dolgozol de most hányta magát össze az ipar. engem pl. kirúgtak, "majd hívunk ha van meló", haver gépszervízes, 60%-al kevesebb volt már múlt héten a melója. nem kell semmi jóra számítani
Btr ek tartalekba neha tartalekosok mozgatasara megfelel. A tobbi elfer valami reg bezart laktanya telephelyen fedve. Van eleg ures garazs