Filmek és sorozatok

Az Eddie a sas/Eddie the eagle-t nézzétek meg. Eredeti hanggal, felirattal.

Az az egyik legjobb "motivációs" film amit valaha láttam. Zseniális.

Most nézek meg kihagyott filmeket, hogy össze tudjam állítani az évtized*** Top50-es listáját, ez benne lesz az első 10-be.

*** Oké, tudom, hogy az évtized elvileg 2011 január 1-től 2020 dec 31-ig tart, deakkor mondjuk úgy, hogy a 10-es évek.

• Tetszik
Reactions: fip7
Melyik filmről beszélsz pontosan? A Csata Szevasztopolért-ban semmiféle testcsere nem volt. A lövöldözés csak ront a helyzeten??? A világ legeredményesebb mesterlövész nőjéről szóló filmben ne legyen lövöldözés? Nem igazán értem mire gondolsz. Én az Amerikai mesterlövészhez képest keveselltem az akciójeleneteket, pedig többszörös mennyiségű ellenséget küldött a túlvilágra, mint az amerikai kollégája.
Nem, nem. Az Altered Carbonról. A mesterlövésznős az egynek elment.

Nem, nem. Az Altered Carbonról. A mesterlövésznős az egynek elment.
OK. Az Altered Carbont nem nézem. Most épp a Mellékhatás című új, magyar, és eredeti, saját fejlesztésű sorozat lepett meg egy baromi erős kezdéssel. Pedig a Mi kis falunk után nem gondoltam volna, hogy találni fogok nézhető műsort az rtl klubon. Jó színészek,hihető erős sztori, és nem külföldi átvétel. Folyatatnom kéne a SWAT-ot, a Csendes Don-t,a "Zeta Csoportot",a Gomorrát és az Orville-t is. Csak éppen időm az nem nagyon van.

Annyira unalmas,hogy minden fémet,energia ellátást,meg ami kellhet egy terminátornak,vissza tud küldeni a gonosz AI,de sem ő,sem az emberek képtelenek vissza küldeni 1,azaz egy db kikurblizott jövőbeli csúzlit,amivel egy lövéssel öklömnyi lyukat lehet csinálni a csúf gép bármely részébe.....:(
Vagy ha már folyékony fém,rejtsen el magában egy ilyen csúzlit,vagy könyörgöm,legalább egy ilyen csúzli terveit,alkatrészeit,vagy valamit,bekészülök,mikor 2 gép elkezd birkózni egymással,vagy elkezdik ütni egymást ököllel,vagy egy vasdarabbal,no,és ettől pillanatokra elszédül a másik gép,esetleg le lassul,vagy kis időre kikapcsol,de aztán visszatér....:(

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Annyira unalmas,hogy minden fémet,energia ellátást,meg ami kellhet egy terminátornak,vissza tud küldeni a gonosz AI,de sem ő,sem az emberek képtelenek vissza küldeni 1,azaz egy db kikurblizott jövőbeli csúzlit,amivel egy lövéssel öklömnyi lyukat lehet csinálni a csúf gép bármely részébe.....:(
Vagy ha már folyékony fém,rejtsen el magában egy ilyen csúzlit,vagy könyörgöm,legalább egy ilyen csúzli terveit,alkatrészeit,vagy valamit,bekészülök,mikor 2 gép elkezd birkózni egymással,vagy elkezdik ütni egymást ököllel,vagy egy vasdarabbal,no,és ettől pillanatokra elszédül a másik gép,esetleg le lassul,vagy kis időre kikapcsol,de aztán visszatér....:(

A T2 óta minden T alkotás ősbűn a szememben. Az egész meggyalázása. Azok pont úgy lerombolták az egészet, ahogy most tette az SW 7-9 az összes előddel. Értelmetlenné tették az egészet.

A T2 óta minden T alkotás ősbűn a szememben. Az egész meggyalázása. Azok pont úgy lerombolták az egészet, ahogy most tette az SW 7-9 az összes előddel. Értelmetlenné tették az egészet.
A Sarah Connor krónikái sorozat kimondottan jó volt, sok kiváló ötlettel. Sikerült a 2. évad végén, pont az egyik legizgalmasabb résznél kinyírni az egészet :(

• Tetszik
Reactions: svajcibeka and zeal
Azért a T3 ne írjuk le mert az még elég nézhető volt de ami utána jött az már trágya mind

Az volt a csajos rész, amikor a gépek leolték az embereket a skynet kozpontban?
Hát, ott is szétcsúszott a sztory rendesen, a folyékony gépnek azért Inkább mégis csak volt alváza :rolleyes:, meg sikított is :rolleyes:, a wc-beli bunyó meg katasztrófa, nem is értem, hogy 2 gépet miért verekedtetnek?
4másodpercig tolta a csajt keresztul a wc fulkéken, komótosan, az meg addig hagyta magát, majd elfogytak az elválasztó falak, ekkor döntött úgy a gép, hogy mégis visszatámad..... :(:oops:
Ja, távirányította a rendőrautókat, mindegyik rendőrautóban volt 1-1 kis elektromotor, ami forgatta a kormányt, kiengedte a kéziféket, nyomta a gázt, betette sebességbe, és a szirénát is bekapcsolta a rendőratókban... :rolleyes:
Huhh.

• Tetszik
Reactions: fip7 and svajcibeka

A T2 volt a legjobb Szerintem, a vágások, a gesztusok, a zene, az a legtöbb benne, folyamatos, baljós hangeffektek, na az össze van rakva, ott még Cameron volt a rendezo, azt bármikor egyben meg tudom nézni. ;)
A T1 is jó, a sztori, az Otlet nagyon egyedi, addig senki sem csinált hasonlót, mai szemmel a trukkok viszont már nagyon satnyák, nagyon gyenge ma már a korabeli technika, a bábokkal, a maga idejében kemény volt, lerágtuk a kormunket rajta, még vhs-n láttam eloszor, alámondással. :D
A T1 megérne 1 digitális verziót, felhozni a mai mércére az effekteket, hangokat.

• Tetszik
Reactions: svajcibeka

A T1-T2-T3-Salvation egy nagyon jó, kerek egészet alkot, főleg ha hozzáveszem a képregényes lezárást.

A T3 egy fasza kis akciófilm volt, még közel két évtized után is rendben van látványilag, a története is korrekt, abszolút beleillik a T1-T2 vonalba és végre meglépték vele a

A Salvation pedig az egyik legalulértékeltebb újkori mozi. Szintén remek látvány, korrekt történettel, egy jófajta poszt-apokaliptikus jövővel. Kár, hogy a leak miatt újraírták a végét.

Még nagyobb kár, hogy nem lett sikeres, és így csak képregényben fejezték be, de ott legalább jól (nem úgy, mint a Disney-féle Star Wars PT-t).

A Genesys iszonyúan e lett ***va, a T4-et kellett volna folyatni, de ha már mégsem, akkor legalább ezt megcsinálni jó. A sztori amúgy működhetett volna, de pl. a castingot elcseszték.

A Dark Fate akkor működik, ha a Genesys a mérce. Furcsamód Arnold a Hamilton a film gyenge pontjai, még ha amúgy a karakterül működne is.

A Sarah Connor krónikái sorozat kimondottan jó volt, sok kiváló ötlettel. Sikerült a 2. évad végén, pont az egyik legizgalmasabb résznél kinyírni az egészet :(

Én is néztem a sorit, és voltak benne jó elemek, de idegesítő bugyutaságok és rémisztő színészi túljátszások is.

A T1-T2-T3-Salvation egy nagyon jó, kerek egészet alkot, főleg ha hozzáveszem a képregényes lezárást.

A T3 egy fasza kis akciófilm volt, még közel két évtized után is rendben van látványilag, a története is korrekt, abszolút beleillik a T1-T2 vonalba és végre meglépték vele a

A Salvation pedig az egyik legalulértékeltebb újkori mozi. Szintén remek látvány, korrekt történettel, egy jófajta poszt-apokaliptikus jövővel. Kár, hogy a leak miatt újraírták a végét.

Még nagyobb kár, hogy nem lett sikeres, és így csak képregényben fejezték be, de ott legalább jól (nem úgy, mint a Disney-féle Star Wars PT-t).

A Genesys iszonyúan e lett ***va, a T4-et kellett volna folyatni, de ha már mégsem, akkor legalább ezt megcsinálni jó. A sztori amúgy működhetett volna, de pl. a castingot elcseszték.

A Dark Fate akkor működik, ha a Genesys a mérce. Furcsamód Arnold a Hamilton a film gyenge pontjai, még ha amúgy a karakterül működne is.
Én konkrétan nem értettem, hogy sok helyen miért szarabbul kinéző a T3, mint a T2. A T2 mai napig moziba küldhető lenne, egyedül csak a T1000-es egyes jelenetei lógnának ki a vászonról. A praktikus effektes egyik csúcsát jelentő film messze jobb, mint a gagyi CGI.

• Tetszik
Reactions: fip7

• Tetszik
Reactions: Roni
Az volt a csajos rész, amikor a gépek leolték az embereket a skynet kozpontban?
Hát, ott is szétcsúszott a sztory rendesen, a folyékony gépnek azért Inkább mégis csak volt alváza :rolleyes:, meg sikított is :rolleyes:, a wc-beli bunyó meg katasztrófa, nem is értem, hogy 2 gépet miért verekedtetnek?
4másodpercig tolta a csajt keresztul a wc fulkéken, komótosan, az meg addig hagyta magát, majd elfogytak az elválasztó falak, ekkor döntött úgy a gép, hogy mégis visszatámad..... :(:oops:
Ja, távirányította a rendőrautókat, mindegyik rendőrautóban volt 1-1 kis elektromotor, ami forgatta a kormányt, kiengedte a kéziféket, nyomta a gázt, betette sebességbe, és a szirénát is bekapcsolta a rendőratókban... :rolleyes:
Huhh.
Atomgagyi volt.

• Tetszik
Reactions: 2ndt

Igen, botrányosnak érzem, hogy a T800-on lévo élo szovet oregszik, hogy borostásodik, és hogy ezzel az izomzata, tartása is "oregszik".
No meg a hangja is oregedett..... :(
Egy hasonmás sokkal jobb lett volna, az elozo részekben is voltak más formájú gépek, de minimum Arnie arcát fel digitalizálhatták volna, fiatalra.

Holnap egész napos A mi kis falunk maraton a cool tv-n.

1*CrT7o5wOdjdwTNfo-oCz_g.jpeg

K%C3%B6zt%C3%A9ri-szobor-d%C3%ADszlet-Pilisszentlelken-mell%C3%A9klet-600x448.jpg

:rolleyes::D