2018 feb. 23. hagyjuk mar gyerekek... CSAK EHAVI KEP az ervenyes![]()
![]()

2018 feb. 23. hagyjuk mar gyerekek... CSAK EHAVI KEP az ervenyes![]()
![]()
Ahogy nézem inkább "your papa".
Asszad melyik hasonmást léptette elő?Olvastam, valahol egy twitter fiokban, hogy ez az eredeti faszi tulajdonkeppen reg meghalt es hasonmas/hasonmasok vannak helyette. Lehet most meg nem talaljak a megfelelo hasonmast. Mindenesetre a szakall az igencsak kulonbozo, az alapjan akar 3 emberke is eljatszhatta a fotigrist. Mondjuk en csak ezt a rajzolt szakallut ismertem, mint fotigrist. A fene tudja, en el tudom kepzelni, hogy tobb emberke jatszotta az idok folyaman..
Olvastam, valahol egy twitter fiokban, hogy ez az eredeti faszi tulajdonkeppen reg meghalt es hasonmas/hasonmasok vannak helyette. Lehet most meg nem talaljak a megfelelo hasonmast. Mindenesetre a szakall az igencsak kulonbozo, az alapjan akar 3 emberke is eljatszhatta a fotigrist. Mondjuk en csak ezt a rajzolt szakallut ismertem, mint fotigrist. A fene tudja, en el tudom kepzelni, hogy tobb emberke jatszotta az idok folyaman..
Ez a ketto a kepen ugyanaz a szemely. Mostanra a joletben kicsit meghizott, lett nemi rendszeres kabitoszer is, ahogy kinez par kepen. Aztan hogy a fiuk valosak-e, passz. De lenyegtelen.Olvastam, valahol egy twitter fiokban, hogy ez az eredeti faszi tulajdonkeppen reg meghalt es hasonmas/hasonmasok vannak helyette. Lehet most meg nem talaljak a megfelelo hasonmast. Mindenesetre a szakall az igencsak kulonbozo, az alapjan akar 3 emberke is eljatszhatta a fotigrist. Mondjuk en csak ezt a rajzolt szakallut ismertem, mint fotigrist. A fene tudja, en el tudom kepzelni, hogy tobb emberke jatszotta az idok folyaman..
Mázlijuk van, hogy nem amerikai járőr volt.Ez a néhány tüntető fordította vissza a járőrt
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..