T
Törölt tag
Guest
Szerintem az MGS-re (M1128) gondolt, nem a Dragoonra. De én arra huzagolt ágyút találtam csak, holott a valamikor 2001-ben a Rheinmetall ajánlott hozzá sima csövű ágyút is.A dragoon nem 57 milissel operál?
Szerintem az MGS-re (M1128) gondolt, nem a Dragoonra. De én arra huzagolt ágyút találtam csak, holott a valamikor 2001-ben a Rheinmetall ajánlott hozzá sima csövű ágyút is.A dragoon nem 57 milissel operál?
Nem,az oroszoknál a BMP3 Dragoonra gondoltam.Szerintem az MGS-re (M1128) gondolt, nem a Dragoonra. De én arra huzagolt ágyút találtam csak, holott a valamikor 2001-ben a Rheinmetall ajánlott hozzá sima csövű ágyút is.
Amúgy szerintem ezeket a gépeket szépen ki fogják majd szanálni, amíg armata alapon nem látunk ilyet addig nem vagyok biztos benne, hogy-ez az irány lesz. (inkább armata platformon 57 mm)Is.Cserélhető toronymodulos konstrukció
![]()
Meglátjuk.De nem lepne meg,ha az Armata IFV csak korlátozott szabvány lenne,és éppen az ilyen konnyebb,rugalmasabb,és főleg olcsóbb rendszer lenne a tömeges jármű.Amúgy szerintem ezeket a gépeket szépen ki fogják majd szanálni, amíg armata alapon nem látunk ilyet addig nem vagyok biztos benne, hogy-ez az irány lesz. (inkább armata platformon 57 mm)
Nem honvédségi, hanem rendőrségi beszerzés, de ezek szerint még mennek a beszerzések, nincsenek leállítva....
A "Scorpio" Kereskedelmi és Szolgáltató Kft., valamint a Gamma Műszaki Zrt. szállíthat a Készenléti Rendőrségnek felderítő, beavatkozó és mentesítő járműveket, nettó 1 millió 177 ezer euróért (mintegy 450 millió forintért).
Ha Gamma kft, akkor KOMONDOR?
A scorpio szerintem pont. Raepites miatt kell. A gamma szalitja a rendszert a scorpio raepiti a kivalasztott platformra./ez kb barmilyen kategoriaju jarmu lehet./szemelygepkocsitol akar a komondorig./de en egy kisdobozost dobozost .konnyebben el tudnak kepzelni erre a feladatra./Nem honvédségi, hanem rendőrségi beszerzés, de ezek szerint még mennek a beszerzések, nincsenek leállítva....
A "Scorpio" Kereskedelmi és Szolgáltató Kft., valamint a Gamma Műszaki Zrt. szállíthat a Készenléti Rendőrségnek felderítő, beavatkozó és mentesítő járműveket, nettó 1 millió 177 ezer euróért (mintegy 450 millió forintért).
Ha Gamma kft, akkor KOMONDOR?
"Korom Ferenc, a Magyar Honvédség parancsnoka elmondta:
A Magyar Honvédség továbbra is 11 műveletben 1200 fős ambíciószinttel vesz részt, az egészségügyi szolgálatokat valamennyi helyen megerősítették.
Azt mondta: Bosznia-Hercegovinában, az EUFOR műveletben történt fertőződés. Innen evakuáltak több magyar katonát is, de ők valamennyien jól vannak. Maliból 15 magyar katonát kellett evakuálni, de ők is jól vannak.
Elmondta: a Magyar Honvédségben körülbelül 1500 mintavétel volt. A fertőzöttek száma egyszámjegyű, többségük az egészségügyi központ állományában van.
A vezérezredes ismertette a Magyar Honvédség katonáinak magyarországi feladatait is. Ennek kapcsán azt is elmondta, sok önkormányzat kéri a katonai rendészek létszámának növelését. Ez egy, az emberek biztonságérzetét növelő feladat - szögezte le.
Németh Zsolt, a bizottság fideszes elnöke rákérdezett egyebek között a NATO Katonai Egészségügyi Kiválósági Központ (NATO KEKK) járványügyi szerepére.
Korom Ferenc kiemelte: a NATO KEKK a magyar katonai egészségügy elismertsége miatt van Magyarországon. A központ a járvánnyal összefüggésben összefogja a NATO tagországok valamennyi információját, tapasztalatát.
Brenner Koloman, a bizottság jobbikos tagja a misszióban lévő katonák hazahozásáról érdeklődött.
Korom Ferenc azt mondta, egyelőre nem tervezik, hogy missziókból kivonnának erőket, vagy a váltások rendjén változtatnának."
Már nem először látom ezt a rajzot és az alatta lévő.fényképeket, de ugye megvan hogy a kettőnek nem sok köze van egymáshoz?Is.Cserélhető toronymodulos konstrukció
![]()
Már nem először látom ezt a rajzot és az alatta lévő.fényképeket, de ugye megvan hogy a kettőnek nem sok köze van egymáshoz?
A kép alján lévő fotókon BMP 3-ok vannak, a rajzon meg egy soha meg nem épült terv.
(Már az elejétől fogva így kellett volna kinézni a BMP-3-nak.)Hogyne épült volna meg a Dragoon.
![]()
Szólt arról is, hogy a haditechnikai beszerzésekre és fejlesztésekre is kedvezőtlen hatást gyakorolt a pandémiás helyzet. Csökkentésről azonban kevés esetben van szó, inkább átalakítják a terveket. Ezzel együtt a járvány a védelmi költségvetéseket is érintette. A horvátoknál 25 millió euróval csökkentették a védelmi költségvetést. A V4-es, nyugat-európai országok még nem hoztak ilyen döntést, hiszen úgy vélik épp a járvány mutatja meg, hogy a haderőkre, azok eszközeire szükség van.
Kérlek mutass ezen a.kiállítási példànyon kívül egy másikatHogyne épült volna meg a Dragoon.
![]()

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..