Legyen a7 4 db a7 arabol mind a 70 72 est fel lehet modernizalni. Tartalekosok szerintem jobban orulnenek 70 72 es tamogatasanak mint 4 leo a7 enek. A leo se 100% ba lenne bevetheto a 72 se. De 10 x tobb 72 10x tobb helyen torteno tamogatasr jelent. A hangsuly a tamogatason van. A 7 et tartalekosoknak tamogatasra adni luxus a tartalekosokat tamadasva vinni nagy kockazat.... Akar hoyg is gondolkodok....az a baj hogy ti az aktiv allomanyrol beszeltek en meg arrol hogy a 15.000 nek legyen eselye eltbe maradni. Hogy miert fontos ez nekem ? Mert en is menne vagyok abba a 15.000 be. Veletek ellentetbe./A vsz féle harckocsiállomány tudod hogy nézett ki? volt 1500 harckocsi aminek 15- max 20%-a volt bevethető a többi már akkor is állandóan lerohadt, minden baja volt.
Tegyük fel mind a 80db-ot felújítod és aztán mikor be kell vetned már csak a fele jut ki a harctérre, és 15-16 db lenne harcképes.
És ki beszélt a4-ekről? A7+ kell helyette ha már a páncélos haderő gerincét az alkotja. 24-ig megjön a 44 db. Talán lesz elég pénz még egyszer annyit berendelni. a következő fejlesztési ciklusban.