A spiket a priannakhoz se tudtak tokeletesen integralni nekik. Ha ok ezt mar evekkel ezelott megtudtak volna tenni egy ezereves harcjarmu sok eves tornyaval most nem lenne akkora szopolec hogy az uj regi jarmuveikre integralva legyen...Részben revideálnám a korábbi kijelentéseimet.
Ugyanis nem hagyott nyugodni ez az indító. És tudtam, hogy már láttam valahol.
De meg is van, hogy miért kavart meg. Szóval a függőleges elrendezés nekem azt súgta, ez az indító csak egy beburkolt Maljutka indító (Mivel a román toronycserénél mindkét rakétát írták). Azonban ismerős volt ez nekem, és meg akartam róla győződni, hogy ne írjak marhaságot.
Szóval a cseh Pandur 2-eseken is ugyan ez az indító (nem torony) van fenn:
Hja meg kivéve, ha nem ez :
Szóval lehetséges az integráció (bár az is felmerült bennem, hogy ez egy dummy block a tornyon )
Ezen felül találtam forrást 950db Spike LR beszerzésére és toronyba való beszerelésükre.
Azaz lehet azokban a dobozokban Spike rakéta, még akkor is, ha nekem a dummy block sokkal valószínű.
Tr 85 m mig 21 modernizacio. Mind mind csak par db os es a teljes kepesseget eggyik sem hordozza... /ertsd valameiken ez valameik jarmuvon az van itegralva valameiken meg amaz a beharangozttakbol./ ergo valami nem oke kiserletek. Ha minden oke lett volna osszegyurtak volna 1 be./ aromannal a tomeg a mervado. Nem a szinvonal. Elvileg sok mindent gyartanak a valosag meg az hogy gyartottak. S60 at gyartottunk mi is. Ma nem tudnank ripp ropp annyi erovel es idovel penzel meg valami ujat is tudnank gyartani... Na a romannal ugyan ez a helyzet...
A bolgarokkal viszont erdemes bratyizni fegyver kapcsan van sok mindenuk amit gyarthatnank es van sok minden amit ertekesiteni tudnak./a cseheknel jobb uzleti partnerek./ha tudjak hogy kell veluk banni./
Egyebkent az itobbi par nap kommentjeibol az jott le hogy sokannemtudjak hogy eszakerdely hogy kerult vissza... /en szerencsere gyerekkorom ota tudom es nem feledem. Egy eleve vesztesre itelt sereggel felvonultunk a hataraikhoz./erohatranyba a viszonylag jol kiepitett vedelmi allasokba csucsulu tuleroben levo ellenseggel szembe./ mind ezt jo idobe es gyoztunk puskaloves nelkul./... Ezt ne feledjuk.