K
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Tudtommal semmi, mert nincs pénz a sorozatgyártásra. - Igaz vevő sincs rá...Ezzel lett valami végül?
Viszont a kész példányt ha jól tudom az ukrán haderő rendszerbe állította?
Ezzel lett valami végül?
Ezt a protót hozták össze 6 év alatt(amióta megszakították az oroszokkal az együttmüködést).Kar, mert a speckok eleg korrektek, a 47 tonnanyi cargo meg kulonosen, az 10 tonnaval az A400M felett van. Nem volt ennek valami ujabb verzioja, amirol remlik, hogy vagy arabokkal vagy torokokkel akartak elkezdeni gyartani?
Csak éppen a szaúdiakkal is összevesztek, mert azok tárgyaltak valamiről Oroszországgal, ezért az ukránok felmondták a programot ...Ezt a protót hozták össze 6 év alatt(amióta megszakították az oroszokkal az együttmüködést).
![]()
An-132d,Igen otrombára sikerült. Szaudiak pénzelték.
Csak éppen a szaúdiakkal is összevesztek, mert azok tárgyaltak valamiről Oroszországgal, ezért az ukránok felmondták a programot ...![]()
Szóval maguk ássák a saját repiparuk sírját.
Ám a szaúdiak azóta sem vettek semmit, és most nem is nagyon fognak. - Ám hogy pár év múlva mit vesznek, az még kérdéses, mert ők technológiát is akartak, nem csak készterméket...Csak éppen a szaúdiakkal is összevesztek, mert azok tárgyaltak valamiről Oroszországgal, ezért az ukránok felmondták a programot ...![]()
Szóval maguk ássák a saját repiparuk sírját.
Ám a szaúdiak azóta sem vettek semmit, és most nem is nagyon fognak. - Ám hogy pár év múlva mit vesznek, az még kérdéses, mert ők technológiát is akartak, nem csak készterméket...
Így akarnak előrelépni. - De ez már senkit sem érdekel, mert pénz beszél...Tudnam, minek, semmihez nem erto sivatagi torzsi berendezkedes. Meg mindig azt hiszik, hogy megvasarolhatjak keszpenzert a parszaz ev fejlodest, no meg a kulturat, amihez kozuk nincs.... kedvencem az egyetemeik, egy valag penzt beleolnek, hivnak egy csomo neves eloadot jo penzert, aztan nem ertik, miert nincs hirnevuk, miert nem jut sehova, aki ott vegez.![]()
Ebben a storyban pont nem a szaúdiakat hanem az ukrán repipart sajnálom, ennek a sírját ássák a hülye ukrán politikusok. A szaúdiak meg hiába képzelik hogy pénzért bármit megvehetnek, abban a földrajzi és társadalmi környezetben ez nem fog működi ... még legalább párszáz évig.Ám a szaúdiak azóta sem vettek semmit, és most nem is nagyon fognak. - Ám hogy pár év múlva mit vesznek, az még kérdéses, mert ők technológiát is akartak, nem csak készterméket...
Ebben a storyban pont nem a szaúdiakat hanem az ukrán repipart sajnálom, ennek a sírját ássák a hülye ukrán politikusok. A szaúdiak meg hiába képzelik hogy pénzért bármit megvehetnek, abban a földrajzi és társadalmi környezetben ez nem fog működi ... még legalább párszáz évig.
Hát az ukrán tervezőkkel/mérnökökkel szerintem mi nem mennénk semmire, se pénzünk, se ipari kapacitásunk nincs a kihasználásukhoz. Az ukrán repiparra szerintem két helyen lehetne szükség: Oroszországban (akár csak sima üzleti együttműködésben), és valamennyire Kínában és a vele együttműködő Pakisztánban, esetleg a repiparát felépíteni szándékozó Indonéziában. Ezeken kívül korábbi méretében a világban szerintem senkinek se hiányzik az ukrán repipar, főleg mint lehetséges konkurencia sem.En arrol sem vagyok meggyozodve, hogy Ukrajna megel masik 30 evet. Putyint a hatam kozepe sem akarja latni, raadasul o brutalisan assa ala a letezesuket, de az ukranok kvazi detto szetlopjak sajat magukat.
Ha a repiparuk szethullik, talan megcsiphetunk par tervezot ill mernokot... ha meg az orszag, akkor meg a nyugati sarkat.![]()
En arrol sem vagyok meggyozodve, hogy Ukrajna megel masik 30 evet.
Ha a repiparuk szethullik, talan megcsiphetunk par tervezot ill mernokot... ha meg az orszag, akkor meg a nyugati sarkat.![]()
Hát az ukrán tervezőkkel/mérnökökkel szerintem mi nem mennénk semmire, se pénzünk, se ipari kapacitásunk nincs a kihasználásukhoz. Az ukrán repiparra szerintem két helyen lehetne szükség: Oroszországban (akár csak sima üzleti együttműködésben), és valamennyire Kínában és a vele együttműködő Pakisztánban, esetleg a repiparát felépíteni szándékozó Indonéziában. Ezeken kívül korábbi méretében a világban szerintem senkinek se hiányzik az ukrán repipar, főleg mint lehetséges konkurencia sem.
Már dolgoznak ukrán szakemberek az Antonov-ból Oroszországban és Kínában is.
Igen, meg egész Európában Shannontól időnként a Lufthansa Technik Budapest-ig.Már dolgoznak ukrán szakemberek az Antonov-ból Oroszországban és Kínában is.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..