A magyar haderő lehetséges fejlesztési irányai

[
Ha a török járművekre kerül, akkor az azokat szállító török cég kötött szerződést az Aselsannal. Mindez természetesen feltételezés (mint mindig).
Viszonr elég jól megy ennej a török cégnek. Kéthetente jelentenek be rendeléseket. Ma Bahrein írt alá szerződést.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik
Reactions: tonyo
Szerintem a terv a 3+1 dandár 100% feltöltése lesz. Az más kérdés hány %-ra sikerül.
Az is igaz lehet hogy a válság miatt most könnyebben tudnak toborozni. Kérdés mi lesz mire lecseng a válság? Mert 1-2 év és ismét húznak majd kifelé az országból vagy oda ahol cas lesz. Szerintem nem az a kérdés hogy most lesz e ember hanem az hogy mire lemegy a válság meg is fogják tudni tartani és lesz e majd utána elég jelentkező és ember és fiatal majd azokba a kadét iskolákba?

Hát a felajánlott nehéz, és közepes dandár, meg a lövész, meg a különlegesek. De szívesen meghallgatom mert valószínű ebben sokkal pontosabb infóval rendelkezel. Én csak egy régebbi homályos koncepciót ismerek.
Én csak nehéz, közepes és könnyű/különleges, azaz 3 dandáros tervről tudok, de üsse kő, nem fogok panaszkodni ha kiderül, hogy 4-et terveznek :D

Hát a felajánlott nehéz, és közepes dandár, meg a lövész, meg a különlegesek. De szívesen meghallgatom mert valószínű ebben sokkal pontosabb infóval rendelkezel. Én csak egy régebbi homályos koncepciót ismerek.

1 nehéz (Tata),1közepes (Debrecen/Hódmezővásárhely),1könnyű ami egyben a különleges(Szolnok).

Sose volt 4. Csak valamikor itt ötletelés közben a könnyűt nem azonosítottátok a különlegessel.

Mindíg elgondolkodom az atlas állványt látva, hogy a tervező gárdának mi volt a célja ezzel az állvánnyal.
És, hogy mi miért rendszeresítettük.

Most láttam a hírekbe Gulyást ahogy azt mondja a mh emeli a felvehető katonák létszámát.
Erről tud valaki bővebbet?
Én arra leszek kíváncsi, hogy ehhez kell-e HM keretszámokat módosítani a parlamentnek, mert ugye - asszem - tavaly év végén lettek visszavéve a keretszámok az akkor irreális számokból.

Én arra leszek kíváncsi, hogy ehhez kell-e HM keretszámokat módosítani a parlamentnek, mert ugye - asszem - tavaly év végén lettek visszavéve a keretszámok az akkor irreális számokból.

Igazából csak pár mondatot hallottam. Hogy így akarnak a fiataloknak munkát kínálni.

Az inkább legénység beó. Ha az éppen most munkanélkülivé vált fiatalokat célozzák.
Mondjuk én azt sem tudom a keretszámok mennyire vannak feltöltve.

Igazából csak pár mondatot hallottam. Hogy így akarnak a fiataloknak munkát kínálni.

Az inkább legénység beó. Ha az éppen most munkanélkülivé vált fiatalokat célozzák.
Mondjuk én azt sem tudom a keretszámok mennyire vannak feltöltve.
Én azért nem pánikoltam tavaly decemberben - a csökkentés idején -, mert sejtettem, hogy a 29.850-es keretszámot is messze nem töltik be. Arra viszont kíváncsi vagyok, hogy ha olyan intenzív a beáramlás, akkor mikor fogjuk elérni a jelenleg engedélyezett keretet.

• Tetszik
Reactions: tonyo and Ocses
Harci járművek parkolnak Mészáros tavánál

7S1FooQEFTaN9z7Zs.jpeg