Amikor legkevesebben voltunk is bőven többen voltunk mint 1 zászlóalj.
Akkor ez örömteli. Talán meglesz akkor a teli 4 dandár. Ennek én csak örülök. Nekem olyan infóm volt, hogy kb 1,5 zászlóajnyi, de akkor jó, hogyha többen vagytok.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Amikor legkevesebben voltunk is bőven többen voltunk mint 1 zászlóalj.
Akkor ez örömteli. Talán meglesz akkor a teli 4 dandár. Ennek én csak örülök. Nekem olyan infóm volt, hogy kb 1,5 zászlóajnyi, de akkor jó, hogyha többen vagytok.
Milyen 4?
Én csak nehéz, közepes és könnyű/különleges, azaz 3 dandáros tervről tudok, de üsse kő, nem fogok panaszkodni ha kiderül, hogy 4-et terveznekHát a felajánlott nehéz, és közepes dandár, meg a lövész, meg a különlegesek. De szívesen meghallgatom mert valószínű ebben sokkal pontosabb infóval rendelkezel. Én csak egy régebbi homályos koncepciót ismerek.
Hát a felajánlott nehéz, és közepes dandár, meg a lövész, meg a különlegesek. De szívesen meghallgatom mert valószínű ebben sokkal pontosabb infóval rendelkezel. Én csak egy régebbi homályos koncepciót ismerek.
1 nehéz (Tata),1közepes (Debrecen/Hódmezővásárhely),1könnyű ami egyben a különleges(Szolnok).
Sose volt 4. Csak valamikor itt ötletelés közben a könnyűt nem azonosítottátok a különlegessel.
Nagyon sok minden nem ártana de valljuk be, hogy egyelőre nagyobb gondunk is van százféle mint, hogy még egy dandáron kezdjünk gondolkodni.Hát sajnálatos. De valljuk be nem ártana, ha lenne 4.
Én arra leszek kíváncsi, hogy ehhez kell-e HM keretszámokat módosítani a parlamentnek, mert ugye - asszem - tavaly év végén lettek visszavéve a keretszámok az akkor irreális számokból.Mindíg elgondolkodom az atlas állványt látva, hogy a tervező gárdának mi volt a célja ezzel az állvánnyal.
És, hogy mi miért rendszeresítettük.
Most láttam a hírekbe Gulyást ahogy azt mondja a mh emeli a felvehető katonák létszámát.
Erről tud valaki bővebbet?
Én arra leszek kíváncsi, hogy ehhez kell-e HM keretszámokat módosítani a parlamentnek, mert ugye - asszem - tavaly év végén lettek visszavéve a keretszámok az akkor irreális számokból.
Én azért nem pánikoltam tavaly decemberben - a csökkentés idején -, mert sejtettem, hogy a 29.850-es keretszámot is messze nem töltik be. Arra viszont kíváncsi vagyok, hogy ha olyan intenzív a beáramlás, akkor mikor fogjuk elérni a jelenleg engedélyezett keretet.Igazából csak pár mondatot hallottam. Hogy így akarnak a fiataloknak munkát kínálni.
Az inkább legénység beó. Ha az éppen most munkanélkülivé vált fiatalokat célozzák.
Mondjuk én azt sem tudom a keretszámok mennyire vannak feltöltve.
36 millió forintos átlagár, az kábé háromszor olcsóbb mint a Komondor kókányolás darabja!https://www.armyrecognition.com/may...istant_ambush_protected_vehicles_from_us.html
Nem magyar hir, de 556 misiert majd 4600 MRAP? Ennyivel fel Europat le lehet rohanni...
Ma megint szóbajött a Kormányinfón a szerződéses állomány növelése a Honvédségnél. Olvasta valaki mennyivel tervezik emelni a létszámot?
Most láttam a hírekbe Gulyást ahogy azt mondja a mh emeli a felvehető katonák létszámát.
Én arra leszek kíváncsi, hogy ehhez kell-e HM keretszámokat módosítani a parlamentnek, mert ugye - asszem - tavaly év végén lettek visszavéve a keretszámok az akkor irreális számokból.
Mindíg elgondolkodom az atlas állványt látva, hogy a tervező gárdának mi volt a célja ezzel az állvánnyal.
És, hogy mi miért rendszeresítettük.
Vegyünk fel munkanélküli teljesen fogalmatlan civileket egy évre, a nagy harcértékű tapasztalt katonákat meg hagyjuk elmenni...Oszt rendes pénzt nem akarnak nekik adni érte?
Állam. Csak azért módosítanak, hogy később megint módosítsanak. Így valamiről elmondhatják, hogy kétszer is hozzányúltak. Úgy gondolják, hogy valamit minél tovább buzerálnak, minél gyakrabban, annál jobb lesz. Közben hozzá se kellett volna nyúlni.