[BIZTPOL] Amerikai Egyesült Államok, Kanada

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

    --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

    A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

    Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

    Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

    Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

  • Az elmúlt évek tapasztalatai alapján, és a kialakult helyzet kapcsán szeretnénk elkerülni a (többek között az ukrán topikban is tapasztalható) információs zajt, amit részben a hazai sajtóorgánumok hozzá nem értő cikkei által okozott visszhang gerjeszt. Mivel kizárható, hogy a hazai sajtó, vagy mainstream szakértők többletinformációval rendelkezzenek a fórumhoz képest a Wagner katonai magánvállalat oroszországi műveletével kapcsolatban, így kiegészítő szabály lép érvénybe a topik színvonalának megőrzése, javítása érdekében:

    • a magyar orgánumok, közösségi média oldalak, egyéb felületek hírei és elemzései (beleértve az utóbbi időkben elhíresült szakértőket is) nem támogatottak, kérjük kerülésüket.
    • a külföldi fősodratú elemzések, hírek közül az új információt nem hordozók szintén kerülendők

    Ezen tartalmak az oldal tulajdonosának és moderátorainak belátása szerint egyéb szabálysértés hiányában is törölhetők, a törlés minden esetben (az erőforrások megőrzése érdekében) külön indoklás nélkül történik.

    Preferáltak az elsődleges és másodlagos források, pl. a résztvevő felekhez köthető Telegram chat-ek, illetve az ezeket közvetlenül szemléző szakmai felületek, felhasználók.

KoviUbi

Well-Known Member
2016. szeptember 1.
1 834
6 693
113
OFF:
Ezt ugyanúgy rá lehet fogni Kocsis Mátéra is... (tették is, mondjuk) Mondjuk ő azért nem állna be twerkelni :D

Na de amikor a korábbi fideszes díszváza :)D) buzizza le a jelenlegi fideszes talán-vázát, annál azért kevés viccesebb pillanat van a magyar politikában.Ja, és mindebből képesek elmenni a bíróságig is akár, hogy papírja legyen arról, hogy nem váza.Nem mintha ez egyébként bármit is jelentene, de addig is el voltak :D
Közben ugyanaz a Fidesz más egyéb vázákat vesz igénybe, hogy bíróságon buzizzon le egy politikai ellenfelet (ugye ez volt Zázrivec G.)....

Ezért tartom egy erkölcsi fertőnek a politikát, főleg a hazait.És nem arra gondolok, hogy sok a kötsög.Arra, hogy olyan alpári szintre képesek lemenni két x-ért is akár, hogy már-már megkérdőjelezem, hogy embernek lehet-e nevezni egyik-másik politikust.

ON:
103283014_725576151547196_855734182936906866_o.jpg


Ma nincs az országban (mármint nálunk, Magyarországon) olyan vezető párt, ami ne váltott volna ideológiát legalább egyszer, de van ami többször is megtette.Fidesz, MSZP, Jobbik, ezek mind a hárman szöges ellentétei annak, mint amik voltak.Az MSZP esetében legalább annyi közös maradt, hogy ugyanúgy alkalmatlanok egy ország vezetésére a jelenlegi ideológiájukkal is, mint a korábbival.Politikusnál a gerinc nem előny, hanem hátrány.

De egyébként egy hasonlót nálunk is össze lehet dobni, csak a fekete és a rabszolga helyére azt kell beírni, hogy cigány.

Előbb-utóbb úgyis széthullik az USA is... Eleve egy végletekre megosztott társadalomban élnek.A politikusok meg önös érdekből szítják a két végletet, csak a következményekbe nem gondolnak bele.Előttük csak a hatalom megszerzésének a célja lebeg.Demokrata vs. republikánus, fehér vs. minden más, konzervatív vs. liberális, gazdag vs. szegény. Majd jön megint egy polgárháború, aztán elmehet mindkettő a 3,14csába, mert rájönnek, hogy együtt azért csak könnyebb volt, mint külön-külön.Lásd:Trianon.A jó ég tudja hol járhatna ma Magyarország, ha nem 7-8 másik országra van szétszedve.
 
  • Tetszik
Reactions: Pogány

ornagy

Well-Known Member
2014. október 24.
2 903
11 374
113
En lassan odajutottam, hogy nem fogom kovetni ezt a fosztogato bulit, meg amit a demek hozza koritenek. Teljesen elmegy az eletkedvem attol amit most az USA-ban latok. Csak a elmebaj, az folyik most ott, en mar tobb ilyen cipocsokolgatast, labmosast, neger ele heverest nem akarok latni...

szabira mentem.
 

ornagy

Well-Known Member
2014. október 24.
2 903
11 374
113
Elég bizarr jelenet, az biztos.

A legújabb közleményében már azt írja, hogy ő nem szeretné feloszlatni a rendőrséget. Pedig olyan kíváncsi vagyok, hogy mi történne, ha mégis feloszlatnák. :rolleyes:

At fogjak alakitani a rendorseget, a min. kovetelmeny a transgender/MBL/buzi/feminista/rasszista (ertsd fehergyulolo) tulajdonsagok meglete, lehetoleg kombinacioja lesz. Aztan ugy is fog kinezni az egesz...
 
  • Tetszik
Reactions: Pogány

Lord Gazember

Well-Known Member
2015. március 18.
1 345
2 349
113
Az Egyesült Államok progresszív fejlődése elérte a Warhammer 40k őrületének szintjét amúgy. Nem is tudom hova lehetne fokozni a káoszt, destrukciót, aggressziót és abszurditást. Mindenesetre érdeklődéssel várom! :D
Imádom a Warhammer 40k-t. Ide is egy inkvizíció kellene, kipurgálni az aljadékokat. For the Emperor! :)
 

Python

Well-Known Member
2010. augusztus 8.
26 879
8 631
113
Elég bizarr jelenet, az biztos.

A legújabb közleményében már azt írja, hogy ő nem szeretné feloszlatni a rendőrséget. Pedig olyan kíváncsi vagyok, hogy mi történne, ha mégis feloszlatnák. :rolleyes:

Önkormányzat fizetne a segítségkérés után a State Police -nak, és az Állami Rendőrség látná el az alapvető rendvédelmi feladatokat Minneapolisban. Persze kb. negyed annyi emberrel, mint a városi rendőrség tette, szóval közel sem lenne az mint korábban volt. És ha nem bírná a State Polic (mert nem bírná...) maradna és jönne a Nemzeti Gárda ugyan úgy mint most is. De mivel ez eléggé olyan szituáció, hogy átestek a ló túloldalára és a langyos vízzel a gyereket is kiöntötték a lavórból helyzet..., valószínűleg szövetségi szintre emelkedne a dolog pár héten belül mert vészhelyzetet jelentenének. Jönne az FBI az Állami Rendőrség mellé és más szövetségi rendvédelmi szervek, esetleg még a FEMA is megjelenne.
 

megazez

Well-Known Member
2018. július 22.
7 491
24 169
113
En lassan odajutottam, hogy nem fogom kovetni ezt a fosztogato bulit, meg amit a demek hozza koritenek. Teljesen elmegy az eletkedvem attol amit most az USA-ban latok. Csak a elmebaj, az folyik most ott, en mar tobb ilyen cipocsokolgatast, labmosast, neger ele heverest nem akarok latni...

szabira mentem.
Borzolom a kedélyeket, itthon is vannak ilyen szinten lévő emberek.
 
  • Tetszik
Reactions: Pogány
T

Törölt tag 2361

Guest
Gondolom, azok a latinok meg menjenek a fenébe, akik egy bőröndnyi cuccal érkeztek az USA-ba és egy-két évtized alatt felépítettek egy egzisztenciát. Tudom a módszer amivel ez sikerült néhány feketének ismeretlen: kemény munka. Mondjuk a latinok nincsenek is kint fosztogatni, így nem kapnak majd a dodóból.

hogy nincsenek?

egyet agyon is lotek a rendorok. volt egy 30cm kalapacs nala, epp a kirakatot torte szet...
 
  • Tetszik
Reactions: Pogány

szuvorov

Well-Known Member
2014. május 16.
7 398
23 296
113