És még van pár egyéb harci század is. Lásd felderítőknél, rendészeknél, ellenerősöknél, harckocsizóknál, páncéltörőknél stb.
Igazából a tüzér osztály meg a harckocsizó zászlóalj harcoló.De fogadjuk el,hogy csak a lövészekről beszéltek.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
És még van pár egyéb harci század is. Lásd felderítőknél, rendészeknél, ellenerősöknél, harckocsizóknál, páncéltörőknél stb.
jó, akkor úgy mondom hogy papíron (hadrendileg) van 5 lvszzlj, na ez 5x3 lvszsz-nyi hely van a lapátosoknak, az hogy ténylegesen mennyi van (mennyire vannak feltöltve) az más kérdés
jó
MH5
39. Lövészzászlóalj : 1,2,3. Lövészszázad
3. Lövészzászlóalj : 1,2,3. Lövészszázad
62. Lövészzászlóalj : 1,2,3. Lövészszázad
MH25
25/1. Lövészzászlóalj : 1,2,3. Lövészszázad
25/2. Lövészzászlóalj : 1,2,3. Lövészszázad
Total : 5 lvszzlj - 15 lvszsz
Igen, lövészszázad a kérdés.Igazából a tüzér osztály meg a harckocsizó zászlóalj harcoló.De fogadjuk el,hogy csak a lövészekről beszéltek.
Van van meg még más is van de csak a lvszsz-ra volt kíváncsi szóval csak azokat írtamEn akartam beírni,hogy 1,2,3.Nem is ertem mire gondolt a kérdező amikor felsorolást várt.
(Van harctámogató század is zászlóaljanként 1 ha jól tudom)
Ember... ezt csinálom...Olyanok írják már meg, akik tényleg tudják. Elnézést, de azért na....
Lehet privátba is.
Van van meg még más is van de csak a lvszsz-ra volt kíváncsi szóval csak azokat írtam
Ember... ezt csinálom...krisss se volt jó , én se , mire vársz? Benkő papa írjon rád vagy mi?
Vágom. Azért kérdem mert azt hallottam, hogy ezekből legalább három nincs.
Szóval nagyon furcsa, hogy itt meg biztosra mondatok olyat ,amiről sokan tudják, hogy nincs, esetleg nem is volt....
Olyantól halottam aki ott szolgál.
Szóval nem véletlen kérdezem negyedszer, hogy mennyi az annyi.
Én örülök, ha tényleg van 15 lövészszázad az tök jó, mert onnan lehet fejleszteni és van esély a 2 vagy 3 dandáros szervezetre 26-ra, 28-ra.
Azt azért remélem látjátok, hogy sokat röhögök én is.
![]()
nézd , nincs ezzel baj , papíron hadrendileg igen van 15 lvszsz , megszoktam már hogy kb soha senki sem hiszi el mert keverik azzal higy mi az ami papíron megvan meg amit bent lát az ember
(sajnos más bent a helyzet mint papíron :/ )
nézd , nincs ezzel baj , papíron hadrendileg igen van 15 lvszsz , megszoktam már hogy kb soha senki sem hiszi el mert keverik azzal higy mi az ami papíron megvan meg amit bent lát az ember
(sajnos más bent a helyzet mint papíron :/ )
15 lövészszázad van. Ennyi amit leírtunk. Se több se kevesebb. Nincs zárolva egy sem.
Kezdesz úgy csinálni mint szpg-9 amikor viktor megnyerte a választást.
Off:Ha annyi, mint a megye III-ban
Magyarországon jobboldali radikálisnak azt hívják aki szereti a hazáját és ezt ki is meri mondani. Sok hadrafogható van köztük, mert megvan az a plusz bennük ami egy magyar katonába kell....
Baloldali radikális itthon nincs. Fizetett, drogos, homokos provokátorok vannak nálunk. Harcértékük nulla, és amit mostmár fel kellene fogni, hogy ők nem érdekeltek Magyarországban, nekik anarchia kell, meg idegen globalista vezetés.
Nekem csak egy bajom van ezzel hogy néha átesnek a ló túlsó oldalára. Trianon,románok lenyomása, a szomszédok erő il háborús helyzet általi lenyomása stb........ a gond ezzel hogy ha tényleg találkoznának valós harctéri körülményekkel akkor szerintem egy részük (még talán a többség) ugyanúgy sírva menekülne a valós harcmezőről. Akkor meg megint maradnak azok a "szerencsétlen" bakák akik ténylegesen harcoltak. Meg az emlékezés számukra valamely parknál.Magyarországon jobboldali radikálisnak azt hívják aki szereti a hazáját és ezt ki is meri mondani. Sok hadrafogható van köztük, mert megvan az a plusz bennük ami egy magyar katonába kell....
Nem értelek. Tatán nincsenek feltöltve a zászlóaljak normálisan. De hadrendileg azok is 3 századból állnak.
Üdv a Honvédségbena példáddal élve, itt 100 emberből 80 mérnök és a többi bányász
amúgy arra gondol hogy az ötösöknél van 3x3 meg a 25-ösben 2x3 de azt elfelejti hogy mindez PAPÍRON létezik, nagyon nincsenek feltöltve (mostanában lett jobb a helyzet de hosszútávon javulás aligha várható komolyabb lépések hiányában, sőt, épp az ellenkező irányba léptek az okosok) , abban igaza van hogy papíron több van de hogy jónéhány mennyi harcértékkel bír... hát az más kérdés
Nekem csak egy bajom van ezzel hogy néha átesnek a ló túlsó oldalára. Trianon,románok lenyomása, a szomszédok erő il háborús helyzet általi lenyomása stb........ a gond ezzel hogy ha tényleg találkoznának valós harctéri körülményekkel akkor szerintem egy részük (még talán a többség) ugyanúgy sírva menekülne a valós harcmezőről. Akkor meg megint maradnak azok a "szerencsétlen" bakák akik ténylegesen harcoltak. Meg az emlékezés számukra valamely parknál.
A sorkatona-generáció lassan kiöregszik.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..