Kínai repülőgép-hordozók

Év elejét hol írta? A lesz érdekes kérdés, hogy hány évig tart majd a hajó bejáratása, hibák kijavítása és a legénység kiképzése.
A cikk mai, tehát 2021-ről lehet szó.
Mivel ez az első saját hajójuk, gondolom beletellik majd. Viszont már van vizen két hordozójuk egy ideje. Mégsem nulláról indúlnak.

• Tetszik
Reactions: endre
CV-16
50123803978_ace01a1268_k.jpg

• Tetszik
Reactions: endre
A CV-16-sal nem akarnak valamit kezdeni? Hasznossá tenni a jövőben pl drónok üzemeltetése vagy helikopterszállítónak?

A cikk mai, tehát 2021-ről lehet szó.
Mivel ez az első saját hajójuk, gondolom beletellik majd. Viszont már van vizen két hordozójuk egy ideje. Mégsem nulláról indúlnak.
Olvastam, hogy jövő évet ír, az év elejét nem láttam.
A 002 szempontjából csak részben segítség a meglévő kettő, annyi eltérés lesz közöttük. a Shandong sem állt még ténylegesen aktív szolgálatba.

A CV-16-sal nem akarnak valamit kezdeni? Hasznossá tenni a jövőben pl drónok üzemeltetése vagy helikopterszállítónak?
Kezdenek vele valamit, kiképző hajó gyakorlatilag. A cikkben is írják, hiába a felújítás, maga a hajótörzs öreg. Szerintem 10, max 15 év lehet még benne, addig kiképzéshez kiváló lesz.

Kezdenek vele valamit, kiképző hajó gyakorlatilag. A cikkben is írják, hiába a felújítás, maga a hajótörzs öreg. Szerintem 10, max 15 év lehet még benne, addig kiképzéshez kiváló lesz.
Úgy tudom, hogy a hivatalos státusza is valami ilyasmi (kísérleti akármilyen platform??? vagy valami hasonló).

• Tetszik
Reactions: Roni