Visszajelzések és javaslatok

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

    --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

    A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

    Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

    Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

    Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

  • Az elmúlt évek tapasztalatai alapján, és a kialakult helyzet kapcsán szeretnénk elkerülni a (többek között az ukrán topikban is tapasztalható) információs zajt, amit részben a hazai sajtóorgánumok hozzá nem értő cikkei által okozott visszhang gerjeszt. Mivel kizárható, hogy a hazai sajtó, vagy mainstream szakértők többletinformációval rendelkezzenek a fórumhoz képest a Wagner katonai magánvállalat oroszországi műveletével kapcsolatban, így kiegészítő szabály lép érvénybe a topik színvonalának megőrzése, javítása érdekében:

    • a magyar orgánumok, közösségi média oldalak, egyéb felületek hírei és elemzései (beleértve az utóbbi időkben elhíresült szakértőket is) nem támogatottak, kérjük kerülésüket.
    • a külföldi fősodratú elemzések, hírek közül az új információt nem hordozók szintén kerülendők

    Ezen tartalmak az oldal tulajdonosának és moderátorainak belátása szerint egyéb szabálysértés hiányában is törölhetők, a törlés minden esetben (az erőforrások megőrzése érdekében) külön indoklás nélkül történik.

    Preferáltak az elsődleges és másodlagos források, pl. a résztvevő felekhez köthető Telegram chat-ek, illetve az ezeket közvetlenül szemléző szakmai felületek, felhasználók.

Status
Not open for further replies.

haubagoi

Well-Known Member
2015. augusztus 4.
11 056
9 573
113
De igen, pl. Haubagoi simán leelmebetegezte a társaságot, csak a modi már kitörölte. :rolleyes:

Persze, miután azt írtam, hogy a Leonidas-félék simán lecsukatnának mindenkit (ami nem is alaptalan, lásd az itteni büntetést követelő vádaskodásait is), és erre te totál komolyan visszakérdeztél, hogy hogyan tudna Leonidas egymaga lecsukatni mindenkit... és ekkor adtam fel, mert mennyire kell hülyének lenni ahhoz, hogy valaki azt gondolja, hogy én azt mondtam, hogy 1 (egy) ember csukatna le mindenkit. (Itt arra a jelenségre gondoltam, hogy a járvány hatalomba segíthet olyan börtönőr típusú személyiségeket, mint Leonidas, de nemcsak őrá gondoltam, hanem erre a személyiség-típusra.) De persze te is csak játszottad a hülyét, idegesíteni akartál, mert nyilván értetted mit akartam mondani. Leonidas meg ugyanez, csak ő fullban tolja, neked meg ehhez a szinthez még egy kicsit fejlődened kell.
 

zeal

Well-Known Member
2014. április 9.
8 064
23 139
113
Persze, miután azt írtam,...
Blabla. Nem kell megmagyarázni. Nyilván igazad van akkor is, ha sértegeted a többi fórumozót. o_O
De persze te is csak játszottad a hülyét, idegesíteni akartál, mert nyilván értetted mit akartam mondani. Leonidas meg ugyanez, csak ő fullban tolja, neked meg ehhez a szinthez még egy kicsit fejlődened kell.
A nyomi sértegetések nélkül már nem is tudsz hozzászólni semmihez. Ez gáz. :rolleyes:
 
  • Tetszik
Reactions: bartinieffektus

haubagoi

Well-Known Member
2015. augusztus 4.
11 056
9 573
113
Meg ugye, akinek nem inge... sőt, ha szeretnéd, hogy hasonlóan lovagoljak a szavakon, mint ti, akkor azt is mondhatnám, hogy nem a társaságot elmebetegeztem le, hanem azt mondtam, hogy "ide többet nem írok, meghagyom ezt a topikot az elmebetegeknek. Tehát, akik eddig oda írtak, azokról nem állítottam, hogy elmebetegek, hanem csak megengedtem, hogy az elmebetegek - a jövőben - írogathassak abba a topikba. Tehát még azt sem állítottam, hogy mindenki elmebeteg aki oda ír, csak az elmebetegeknek megengedtem, hogy oda írhassanak. :)

Komolyra fordítva a szót, van abban a Járványok, fertőzések topikban néhány ember, akik teljesen uralják a témát, és nem engednek semmiféle ellenvéleményt. Ez probléma. És ezen fakadtam ki. (De ezt megintcsak tudod Zeal...)
 

Tcat

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
Moderátor
2009. április 27.
2 067
9 178
113
Ilyen minősíthetetlen, durva stílusban senki sem írt oda, mint ahogy azt te tetted most.

De igen, pl. Haubagoi simán leelmebetegezte a társaságot, csak a modi már kitörölte. :rolleyes:

Ott is és ebben a topicban is igen vállalhatatlan jelzős szerkezetek röpködtek mindkét oldal képviselőnek a részéről. Ott töröltem, ez meg itt a fórum egyetlen nem moderált topicja ugyebár.

-----

A fő vonalhoz kapcsolódóan: én úgy vélem, hogy egy normális fórum a vélemények ütköztetésének a helye is. Emiatt szimplán csak véleményeltérés miatt nem tiltunk, meg rakunk ki embereket. (Értelemszerűen a szándékos trollkodás esete, szélsőséges vélemények, miegymás más kérdéskör, de azt hiszem egy egyértelmű itt mindenkinek.)

Azaz magam részéről amúgy nem értek egyet az adott kérdéskörben "bepanaszoltakkal", de ezt nem látom oknak arra, hogy kirakjam őket.

A kérés a szokásos lenne: minden érintett nyugodjon le szépen, kerüljük ezt a szintet, mert úgyis beszántás a sorsa ezeknek a kommenteknek. Ha 3 oldalnyi, akkor 3 oldalnyi. Aztán majd a végén szólni kell Ménár atyának :D
 

haubagoi

Well-Known Member
2015. augusztus 4.
11 056
9 573
113
Ráadásul én még a vírust sem tagadom, sőt, nagyon is komolyan védekezem ellene, mindössze arra szerettem volna felhívni a figyelmet, hogy óvatosabban bánjunk a böntönbüntetésekkel való fenyegetőzéssel (Ausztrál lányok kapcsán), mert csúnya világ jöhet ránk különben.
 
  • Tetszik
Reactions: Shektor11

Leonidas

Well-Known Member
2019. október 16.
2 636
3 434
113
Ilyen minősíthetetlen, durva stílusban senki sem írt oda, mint ahogy azt te tetted most.
Ne hazudj ! (megint ! :))
Azaz magam részéről amúgy nem értek egyet az adott kérdéskörben "bepanaszoltakkal", de ezt nem látom oknak arra, hogy kirakjam őket.

Köszönöm a választ. Sajnos egyáltalán nem tartom relevánsnak. Ezzel megint csak "ló lett adva" ez a pár agresszív figura alá. Nem agresszívak ??? Csak egy mai példa: "ogretankHU" 10 hozzászólással ezelőtt - "Csak tisztelettel kérdem ki vagy te , hogy szimplán agyhalottazól és hülyézel bárkit is ? Érvek és ellenérvek ütköztetése a vita alapja de nem a személyeskedés !" EZT AZ A POFÁTLAN HAZUDOZÓ ALAK TESZI, AKINEK A SZEMÉLYEM ELLEN (VALÓSZÍNŰLEG SEGG RÉSZEGEN TETT) TÁMADÁSÁVAL VOLT TELE A BESZÉLGETŐ !!!! MÚLT VASÁRNAP DÉLELŐTT !!!! MOST IS ÚGY HAZUDIK MINT A VÍZFOLYÁS !!!!! A szabályzat szerint már akkor súlyosan büntetni kellett volna !! Mi történt ??? Elárulom - SEMMI !!! Ettől egyre bátrabb lesz és egyre agresszívabb !!!! Amúgy gratulálok az ilyen alakok "bátorításához" és "pátyolgatásához" !!! Ezért van ez a kupleráj. Egyesekre nem érvényes a szabályzat, "szentek", "érinthetetlenek". Én pedig hatalmas bűnöket követtem el a "Beszélgtő" nevű topicban", mert vályogházakról mertem beszélgetni másokkal, amikor egy ogretankHU hülyegyerek agresszív segg részeg idiótának éppen úgy szottyant kedve, hogy alpári aljas stílusban NEKEM ESSEN PUSZTÁN AZÉRT, MERT MÁSOKKAL BESZÉLGETNI MERÉSZELTEM A VÁLYOGHÁZAKRÓL !!!! Akkor tisztelt vezetőség tessék már átírni a szabályzatot a "kivételekkel", pld. ezt belevenni, hogy "ogretankHU bármilyen aljasságot megtehet sorozatosan is másokkal, azért sem kap egy szikra büntetést". Csak azért, hogy közelítsen a valósághoz az a szabályzat. A másik két aljas szarházi nevét is be kell venni. Őket még egyetlen egy topicból kitiltás sem érheti, nem ám hogy fórumról kivágás, bármekkora szabálysértéseket követnek el !!!!

Egyben kérném Ulippo azonnali visszavételét is, hiszen ő is csak ilyen mint ezek, sőőőt még "lightosabb" változatban !!!! Így aztán nem volt jogos a kitiltása az én álláspontom szerint, ami a mostani pillanattól a tények hatására változott át ilyen drasztikusan !!!
Ha valaki nem áll be egy adott sorba akkor az már csak idióta , összeesküvés elmélet párti meg agyhalott lehet aki ráadásul még alkoholista is ? Azért "jó" ez a vírtuális tér mert a monitor mögé bújva mindenki kőkemény fasza gyerek ! A valóságban meg 90% beszari kispöcs aki az ember szemébe se tud nézni !

Na itt van egy újabb "gyöngyszem" tőle !!! Ad. 1., az ilyen súlyos pszichózisos tüneteket mutató esetek (pszichop...ták) BÁRMIT "MEGMAGYARÁZNAK" ! Így születtek, erre vannak beállítva. Ezeknél nincs olyan "lelkiismeret", ezért is propagálnak időnként súlyos dolgokat, most pld. a járványvédelmi intézkedések felszámolását. Úgy gondolják már, rájuk ez a járvány nem súlyos, nem halálos, a többi aki belehal az őket nem érdekli, innen ered a járványvédelmi intézkedések felszámolása miatti cirkuszuk ! Ezek mindig csak a saját bőrüket féltik !!! Súlyos pszichopátiás tüneteik vannak ! (a hazudozás hihetetlen jól megy nekik, meg a pszichikai határok érzékelése, meddig mehetnek el, meg mások pszichikai aláásása, megtámadása is, erre van beállítva születésétől az agya) Ad 2., az agresszivitás most is ordít a posztjából, idézem - "A valóságban meg 90% beszari kispöcs aki az ember szemébe se tud nézni !" Ingerli hogy ki akarják rakatni, de azt is tapasztalta, hogy a brutális erőszakja után sem nyúlt hozzá a vezetés, tehát biztonságban érzi magát, mert "adják alá a lovat", így pedig kimutatja "a foga fehérjét", mert annyira nem érzi mit tehet meg. Vannak ennél sokkal kifinomultabb pszichopaták, volt amelyik anno a Lánchidat adta el, egy másik pld. az Eiffel tornyot kétszer is. :) Ezek ilyenek, nincsenek belső korlátaik, mint a normális embereknek. Az érdekei most úgy kívánja meg, hogy számolják fel a járványvédő intézkedéseket. (mert már nem félti az életét a járványtól, ezért változott a véleménye, akik meghalnak benne azokra szarik nagy-ívben !!!!! Így működnek ezek !!!!)

Továbbra is kérem a kirakásukat a járványok topicból ! Bőven túltolták már a disznóságaikat mindenben sok topicban, hogy ezt a minimális büntetést kapják !!!! Ha a szabályzat pedig csak "dísznek van", akkor ezt közölje a vezetőség. Én valószínűleg beszüntetek minden tevékenységet ezen a fórumon, ha ez így marad büntetések nélkül. Nem gond ez nekik, idővel rászállnak másokra, mert "védve vannak", a büntetések elmaradásával egyre bátrabbak, egyre pofátlanabbak lesznek !!!!!

hanem azt mondtam, hogy "ide többet nem írok, meghagyom ezt a topikot az elmebetegeknek. Tehát, akik eddig oda írtak, azokról nem állítottam, hogy elmebetegek, hanem csak megengedtem, hogy az elmebetegek - a jövőben - írogathassak abba a topikba. Tehát még azt sem állítottam, hogy mindenki elmebeteg aki oda ír, csak az elmebetegeknek megengedtem, hogy oda írhassanak. :)

A másik "díszpéldány". :D Olyan mint az előző, "gyógyíthatatlan" (pszichopa...), "megengedi" a "hülyéknek", hogy írhatnak a járványok topicba !!!!!!! :D:D:D:D:D:D Komolyan fetrengek a röhögéstől. :D:D:D Ki vezeti a fórumot ? Ő is ? :) Egyébként nagyon jól érzik a határokat meddig mehetnek el, és mivel nincs büntetés, "adják alájuk a lovat", ezért "elszemtelenednek". Mihelyt kapnának büntetést, rögtön visszavennének !!!! Én mostantól a járványok topicból a kitiltásuk mellé MÁR RAGASZKODOM KÉT HÓNAP KITILTÁSHOZ MIND A HÁROM SZEMÉLYNEK !!! Ha nem lesz büntetés, a szabályzat csak "szobadísz", amit bármikor "jolly joker"-ként lehet használni, akkor én nem szeretnék ennek a klubnak a tagja lenni. A tevékenységemet biztosan beszüntetem. Ha ezek a vadbarmok, vadállatok ilyen fontosak, biztos rengeteg hasznos tartalmat készítenek a fórumra... vagy nem... :D:D:D:D csak itt védelemben nevelgetik az agresszív állatokat...

A Gyalog Galopp egyébként az egyik legkedvencebb filmem, én is gyakran szoktam idézni. :) (mondjuk itt még nem hoztam a fórumba belőle részletet) Rengeteg epizód linkje van nálam eltéve. Egyébként ez a rész "passzol" ide, ugyanis ezek a hétpróbás gazemberek is olyan "ártatlannak" néznek ki, mint a "vérnyúl", de egyáltalán nem "ártatlanok", akárcsak a filmbéli nyúl. :D:D:D:cool: Szóval ezeknek is kell egy virtuális "szent kézigránát" pár kitiltás képében. :rolleyes::D:D:cool: (2 hónap teljes, és járványok topicból 1 év) Én is hoznék egy részletet a zseniális filmből a szerkesztőségnek, mivel nem gyakorolják úgy a jogaikat büntetés kérdésben, ahogy kellene. A hatalomról és annak végrehajtásáról lesz szó benne. :) (tehát le kell sújtani a büntetésekkel, vagy itt is "anarchoszindikalista" rend alakul ki, ami maga a valóra vált rémálom, lásd mellékelve a renitensek sárdobálást csak ezen az oldalon !!!!!!! :D:D:cool: Ez "normális" ? :):cool:) Ja, és a vadállatok védelméről még annyit - ketten már vadul lájkolták is a vezetőségtől érkező "védelmet", hogy még-nagyobb pofájuk legyen, hogy ők "védettek", és bármilyen szabályzat felrúgást, aljasságot, rágalmazást, támadást megtehetnek, ők akkor is "meg vannak védve", a szabályzat rájuk nem vonatkozik !!! Ugye ? Adni kell még alájuk a lovat a vezetőség részéről... :):cool: (ez mindenkinek szól a vezetésben) Szívesen idéznék a vezetésnek is néhány mondatot a HTKA fórummal összefüggésben, némi magyarázattal, de az már túl sok lenne. :) Persze olyan nagy hiba is, amiért a vadakkal szemben nekem talán súlyos büntetés is járna, azonnal meglenne a szabályzat ide vonatkozó része, nem ? :rolleyes::p (tudniillik hogy a vezetés "szent", csak másképp van megfogalmazva benne;))

A részlet :D:D:D:p:cool:
 

Tcat

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
Moderátor
2009. április 27.
2 067
9 178
113
Nos, van egy szint, amikor ez a topic is kap moderációt... Az elmúlt kb. 10 évben egy kézen bőven megszámolható alkalommal történt ilyen, de most ismét kikerült innen 1-2 hozzászólás. A ma délutáni reakciók sorából 1. hozzászólását bent hagytam, a többiben még durvább volt a hangnem. Én nem hiszem, hogy bárkinek igénye van ilyesmire.

Leonidas: Figyelj, vannak itt időnként összeakadások, meg cifra dolgok, de ez a "mindenki egy baromállat rajtad kívül" tempó itt nagyon nem dívik.
 

Leonidas

Well-Known Member
2019. október 16.
2 636
3 434
113
Ugyan nem lett kimondva, de megértettem a ráutaló magatartást.
Köszönöm a választ, így már világosabban látok.

Akkor én a részemről az érdemi munkát befejeztem a fórumon, minden topicban. Ugyanis bárki bárhol bármilyen posztomét nekem eshet, ahogy ezt pld. az "az bizonyos ogretankHU" is megtehette a beszélgetőben, csupán mert létezem, csupán mert írni / beszélgetni mertem másokkal, és emiatt mint "védett fajnak" semmi "bántódása" nem eshet, hátha abbahagyná esetleg disznóságait.

A már meglévő 95%-ban kész anyagomat nem teszem fel Krasznopol / Excalibur témában, mert ugye bárki bármikor nekem nekem eshet annál is, és ezért csak én vagyok a felelős mert írni mertem, azon kívül nem is tudom melyik topicba kéne tenni. A járványügy lefoglalt egy ideje, de azért nekem széleskörű fegyverzettel kapcsolatos érdeklődésem is van gyerekkortól. Később persze vége lesz a járványnak, akkor újra élénkebben foglalkoznék velük. Megértettem a választ, bár abszolute nem értek vele egyet, sem most, sem a jövőben. A felvázolt problémák amiket kiterítettem valósak, és bizony sajnos egyáltalán nem kedveznek a fórumnak, sőőőt ártanak neki. De nem az én gondom ezeket változtatni. Elmondtam őket, úgy hogy innentől kezdve világos mindenkinek. Ezek a jómadarak pedig tovább fogják okozni a galibákat, mert ők ilyenek. A szabályozás hiányában újra és újra be fognak zsongani. Ja, és nem értek egyet az utolsó mondatoddal. Ezt csak te látod így, de ez nem releváns a valósághoz képest. :) Akkor ennyi volt a történet... :) (szolgáljon tanulságként másoknak - hogy mi a "tanulság" ? Azt mindenki majd eldönti maga ;) )

Ja, a "hangnem", és hogy senki nem kíváncsi ilyesmire - már megadtam a választ, a többszöri szankcionálás elmaradása a fórum vezetése részéről vezetett ide, amiért "védettként" az ilyen renitensek sokszoros és súlyos szabályzat szegéseket követnek el !!! Szóval "véletlenről" szó sincs ! Törvényszerű és előre látható volt ilyen helyzet kialakulása. Ha így marad minden, SEMMI nem fog változni sem, újabb és újabb ilyen esetek jönnek, csak azokban már én nem leszek ott, nem lehet rám hivatkozni a renitenseknek. Ennyi... :) (megváltozni nem fognak, féken tartani őket pedig időnként amikor kell CSAK szankcionálással lehet ! Ezt lehet vitatni, de az nem változtat semmit a valóságon :) )

Ja, és Tcat, nem "véletlenül" lájkolnak neked olyan "lelkesen" a renitensek... ;)
4 oldalt becsületesen visszaolvastam,... tiszta ovi. De tényleg...

A HTKA fórum rendszer szankcionálási hiányosságokkal küzd. Persze rám kell fogni mindent, az a legegyszerűbb !!! Nem ? :D:D:D:p:cool: (mindig kell egy "közös ellenség", ez biztosítja az egységet - ha nincs ilyen, ki kell választani rá egyet, mindegy hogy csinált-e valami rosszat - "van sapkája, nincs sapkája", tudod, a nyuszikás vicc, már előre el van döntve, hogy megverik, "az indok" az már csak "részletkérdés"... :D:D:D:p:cool:)
 

ogretankHU

Well-Known Member
2019. december 21.
7 613
26 009
113
Igen ez tényleg az,tiszta szamóca csoport.


Szerinted miért ignoráltam az illetőt vagy 4-5 napja ? Sokkal észerűbb döntés mint olvasni a fenyegetőző személyeskedő sértéseit ! Hegy a heggyel soha de ember az emberrel .....
Amúgy javasolnám ilyen dolgok megoldására az usztawkát ! LOL

Legyen szép napotok !
 
W

Wilson

Guest
Amúgy javasolnám ilyen dolgok megoldására az usztawkát ! LOL

Na egy ilyen után lenne csak aktivitás a visszajelzések topikban:):).Amúgy az ustawka is a feszültségek levezetésére szolgál és meg lenne az az előnye,hogy az ustawka után végre lehetne a nicknevek mellé arcokat is társítani ha nem is igazolványkép minőségben:):):)
 
  • Tetszik
Reactions: ogretankHU

Tcat

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
Moderátor
2009. április 27.
2 067
9 178
113
Ami lemaradt az előző hozzászólásból, de kell hozzá, hogy kerek legyen: attól még, mert az elmúlt időszakban Leonidas tolta túl leginkább a személyeskedést azért az is tény, hogy vannak még páran azon topicok környékéről akiknek szintén nem kell a szomszédba menniük. A délelőtti kérés, miszerint le lehet nyugodni értelemszerűen nekik is szólt.
 

Leonidas

Well-Known Member
2019. október 16.
2 636
3 434
113
Ami lemaradt az előző hozzászólásból, de kell hozzá, hogy kerek legyen: attól még, mert az elmúlt időszakban Leonidas tolta túl leginkább a személyeskedést azért az is tény, hogy vannak még páran azon topicok környékéről akiknek szintén nem kell a szomszédba menniük. A délelőtti kérés, miszerint le lehet nyugodni értelemszerűen nekik is szólt.

Ezzel nem értek mééég minimálisan sem egyet, hogy én lennék itt a "főgonosz". :) (ez csak olaj a tűzre a renitenseknek, védve vannak :) ) Talán nem kellett volna eltakarítani a korábbi más topicokban meglévő EGYÉRTELMŰ BIZONYÍTÉKOKAT, akkor ez most nem képezhetné ilyen állítások tárgyát. De azért maradt nálam másolat, nem is kevés ezekről, gondolva arra, hogy a végén még én leszek kihozva "bűnbaknak".:):cool: (ami be is jött, ezt is jól mértem fel :) )
 

misinator

Well-Known Member
2011. október 5.
4 289
10 333
113
Mint tudjátok, munkámból kifolyólag naponta látogatom az egyik járványkórház Covid részlegeit, s pont emiatt nem látogatom a Járványok...topikot.
Én naponta tapasztalom a valóságot, de arról se pro se kontra nem nyilatkozhatom, kívülállók helyes okfejtéseit, vagy akár - bocsánat, nem bántásképpen - okoskodásait meg felesleges olvasnom.

Amit most elolvastam itt vagy három oldalt, mi mehet az ominózus topikban!?
...hááát...hálát adok az égnek, hogy be kell járnom a vírus részlegekbe, s így megspórolhatom a járványok topikot.
Mert akkor inkább már oda...
 

tonyo

Well-Known Member
2017. június 23.
5 371
7 840
113
Na visszaolvasva már nem is kell innom egy felest így estére o_O Az utóbbi hozzászólások betettek.
 
Status
Not open for further replies.