De igen, pl. Haubagoi simán leelmebetegezte a társaságot, csak a modi már kitörölte.Ilyen minősíthetetlen, durva stílusban senki sem írt oda, mint ahogy azt te tetted most.

De igen, pl. Haubagoi simán leelmebetegezte a társaságot, csak a modi már kitörölte.Ilyen minősíthetetlen, durva stílusban senki sem írt oda, mint ahogy azt te tetted most.

De igen, pl. Haubagoi simán leelmebetegezte a társaságot, csak a modi már kitörölte.![]()
Blabla. Nem kell megmagyarázni. Nyilván igazad van akkor is, ha sértegeted a többi fórumozót.Persze, miután azt írtam,...

A nyomi sértegetések nélkül már nem is tudsz hozzászólni semmihez. Ez gáz.De persze te is csak játszottad a hülyét, idegesíteni akartál, mert nyilván értetted mit akartam mondani. Leonidas meg ugyanez, csak ő fullban tolja, neked meg ehhez a szinthez még egy kicsit fejlődened kell.

Doktor úr, aki nem elmebeteg az is írhat oda?az elmebetegeknek megengedtem, hogy oda írhassanak.
Doktor úr, aki nem elmebeteg az is írhat oda?
Válaszát előre is köszönöm.
Leonidas-szal ellentétben én nem követelem senki kitiltását, sem büntetését. Kérem is, hogy minél több józan ember írjon oda.Ilyen minősíthetetlen, durva stílusban senki sem írt oda, mint ahogy azt te tetted most.
De igen, pl. Haubagoi simán leelmebetegezte a társaságot, csak a modi már kitörölte.![]()

Ne hazudj ! (megint !Ilyen minősíthetetlen, durva stílusban senki sem írt oda, mint ahogy azt te tetted most.
)Azaz magam részéről amúgy nem értek egyet az adott kérdéskörben "bepanaszoltakkal", de ezt nem látom oknak arra, hogy kirakjam őket.
Ha valaki nem áll be egy adott sorba akkor az már csak idióta , összeesküvés elmélet párti meg agyhalott lehet aki ráadásul még alkoholista is ? Azért "jó" ez a vírtuális tér mert a monitor mögé bújva mindenki kőkemény fasza gyerek ! A valóságban meg 90% beszari kispöcs aki az ember szemébe se tud nézni !
Ezek ilyenek, nincsenek belső korlátaik, mint a normális embereknek. Az érdekei most úgy kívánja meg, hogy számolják fel a járványvédő intézkedéseket. (mert már nem félti az életét a járványtól, ezért változott a véleménye, akik meghalnak benne azokra szarik nagy-ívben !!!!! Így működnek ezek !!!!)hanem azt mondtam, hogy "ide többet nem írok, meghagyom ezt a topikot az elmebetegeknek. Tehát, akik eddig oda írtak, azokról nem állítottam, hogy elmebetegek, hanem csak megengedtem, hogy az elmebetegek - a jövőben - írogathassak abba a topikba. Tehát még azt sem állítottam, hogy mindenki elmebeteg aki oda ír, csak az elmebetegeknek megengedtem, hogy oda írhassanak.![]()
Olyan mint az előző, "gyógyíthatatlan" (pszichopa...), "megengedi" a "hülyéknek", hogy írhatnak a járványok topicba !!!!!!! 

Komolyan fetrengek a röhögéstől. 

Ki vezeti a fórumot ? Ő is ?
Egyébként nagyon jól érzik a határokat meddig mehetnek el, és mivel nincs büntetés, "adják alájuk a lovat", ezért "elszemtelenednek". Mihelyt kapnának büntetést, rögtön visszavennének !!!! Én mostantól a járványok topicból a kitiltásuk mellé MÁR RAGASZKODOM KÉT HÓNAP KITILTÁSHOZ MIND A HÁROM SZEMÉLYNEK !!! Ha nem lesz büntetés, a szabályzat csak "szobadísz", amit bármikor "jolly joker"-ként lehet használni, akkor én nem szeretnék ennek a klubnak a tagja lenni. A tevékenységemet biztosan beszüntetem. Ha ezek a vadbarmok, vadállatok ilyen fontosak, biztos rengeteg hasznos tartalmat készítenek a fórumra... vagy nem... 

csak itt védelemben nevelgetik az agresszív állatokat...
(mondjuk itt még nem hoztam a fórumba belőle részletet) Rengeteg epizód linkje van nálam eltéve. Egyébként ez a rész "passzol" ide, ugyanis ezek a hétpróbás gazemberek is olyan "ártatlannak" néznek ki, mint a "vérnyúl", de egyáltalán nem "ártatlanok", akárcsak a filmbéli nyúl. 

Szóval ezeknek is kell egy virtuális "szent kézigránát" pár kitiltás képében. 

(2 hónap teljes, és járványok topicból 1 év) Én is hoznék egy részletet a zseniális filmből a szerkesztőségnek, mivel nem gyakorolják úgy a jogaikat büntetés kérdésben, ahogy kellene. A hatalomról és annak végrehajtásáról lesz szó benne.
(tehát le kell sújtani a büntetésekkel, vagy itt is "anarchoszindikalista" rend alakul ki, ami maga a valóra vált rémálom, lásd mellékelve a renitensek sárdobálást csak ezen az oldalon !!!!!!! 

Ez "normális" ? 
) Ja, és a vadállatok védelméről még annyit - ketten már vadul lájkolták is a vezetőségtől érkező "védelmet", hogy még-nagyobb pofájuk legyen, hogy ők "védettek", és bármilyen szabályzat felrúgást, aljasságot, rágalmazást, támadást megtehetnek, ők akkor is "meg vannak védve", a szabályzat rájuk nem vonatkozik !!! Ugye ? Adni kell még alájuk a lovat a vezetőség részéről... 
(ez mindenkinek szól a vezetésben) Szívesen idéznék a vezetésnek is néhány mondatot a HTKA fórummal összefüggésben, némi magyarázattal, de az már túl sok lenne.
Persze olyan nagy hiba is, amiért a vadakkal szemben nekem talán súlyos büntetés is járna, azonnal meglenne a szabályzat ide vonatkozó része, nem ? 
(tudniillik hogy a vezetés "szent", csak másképp van megfogalmazva benne
)

Akkor ennyi volt a történet...
(szolgáljon tanulságként másoknak - hogy mi a "tanulság" ? Azt mindenki majd eldönti maga
)
(megváltozni nem fognak, féken tartani őket pedig időnként amikor kell CSAK szankcionálással lehet ! Ezt lehet vitatni, de az nem változtat semmit a valóságon
)
4 oldalt becsületesen visszaolvastam,... tiszta ovi. De tényleg...

(mindig kell egy "közös ellenség", ez biztosítja az egységet - ha nincs ilyen, ki kell választani rá egyet, mindegy hogy csinált-e valami rosszat - "van sapkája, nincs sapkája", tudod, a nyuszikás vicc, már előre el van döntve, hogy megverik, "az indok" az már csak "részletkérdés"... 

)4 oldalt becsületesen visszaolvastam,... tiszta ovi. De tényleg...
Igen ez tényleg az,tiszta szamóca csoport.
Amúgy javasolnám ilyen dolgok megoldására az usztawkát ! LOL

.Amúgy az ustawka is a feszültségek levezetésére szolgál és meg lenne az az előnye,hogy az ustawka után végre lehetne a nicknevek mellé arcokat is társítani ha nem is igazolványkép minőségben

Ami lemaradt az előző hozzászólásból, de kell hozzá, hogy kerek legyen: attól még, mert az elmúlt időszakban Leonidas tolta túl leginkább a személyeskedést azért az is tény, hogy vannak még páran azon topicok környékéről akiknek szintén nem kell a szomszédba menniük. A délelőtti kérés, miszerint le lehet nyugodni értelemszerűen nekik is szólt.
(ez csak olaj a tűzre a renitenseknek, védve vannak
) Talán nem kellett volna eltakarítani a korábbi más topicokban meglévő EGYÉRTELMŰ BIZONYÍTÉKOKAT, akkor ez most nem képezhetné ilyen állítások tárgyát. De azért maradt nálam másolat, nem is kevés ezekről, gondolva arra, hogy a végén még én leszek kihozva "bűnbaknak".
(ami be is jött, ezt is jól mértem fel
)4 oldalt becsületesen visszaolvastam,... tiszta ovi. De tényleg...
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..